Du er her

1000 Mile - Sokkene som hindrer gnagsår

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

1000 Mile – Sokkene som hindrer gnagsår(Annonse)
Sliter du med gnagsår? Den doble lagkonstruksjonen som 1000 mile har i de fleste av sine sokker, reduserer friksjon mellom sko og sokk, som igjen reduserer friksjonen mellom sokk og fot.

Vi har testet flere sokker fra 1000 mile og laget en produktomtale.

 


 

Våre testpersoner er svært fornøyde med 1000 mile-sokkene!

 

 

 

1000 Mile – Vi har testet et variert utvalg av sokkerVi snakker ofte med turgåere som har utfordringer med gnagsår, og gode råd er gull verdt for den som er plaget med dette. Vi ble derfor svært interessert når Tollak fra 1000 Mile Norge ønsket at vi skulle teste sokker som gir en garanti i hele «1000 miles» mot gnagsår.

Tollak har ulike typer og har spesialisert seg på teknisk avanserte sokker for helse, sport og fritid med vekt på sokker for diabetikere, - fjellsport, vandring og skisport. Sokker for alle årstider og anledninger. 1000 Mile Norge AS gir
1 års garanti mot gnagsår ved bruk av «dobbel-lagsokkene». Virkemåten er at den doble lagkonstruksjonen reduserer friksjon mellom sko og sokk, som igjen reduserer friksjon mellom sokk og fot. Dermed slites de ikke ut før produktet er brukt i minst 1000 Mile, eller 160 mil!

 

 

1000 Mile – Heat Walk Sock er en av sokkene vi har testet

 

 

 

De fleste av 1000 Mile 2-lags sokker har 100 % Tactel-fiber innerst mot huden. Vanligvis er sokker noe en tar på foten uten å tenke så mye mer over det, men tactel-fiberen gjør at 1000 Mile sokkene er utrolig behagelige på foten. Tactel-fiberen er myk, lett og svært slitesterk, den er også pustene og tørker lett. Vi er positivt overrasket over sokkene! 1000 Mile har sokker til alle anledninger, er du usikker på hvilken sokk du trenger, så nøl ikke med å ta kontakt med Tollak, han hjelper deg garantert!

 

 

 

 

 

 

Hva sier våre testpersoner?
Hva sier våre testpersoner?

Våre testpersoner har over lengre tid testet flere sokker fra 1000 Mile. Sokkene har blitt testet under ulike forhold og varierte aktiviteter. Hele sortimentet finner du på 1000 Mile Norge sine hjemmesider https://1000milenorge.no/

 

 

Bjørn Tore i en to-lags heat sock.

Bjørn Tore Solheim

Bjørn Tore
Nå har jeg prøvd 1000 mile heat walk sock 2 layer i fjellsko og skisko. Sokkene kjennes alltid gode og varme på foten uten å virke klamme og ubehagelige.

I vinter har jeg vært på flere skiturer der skiskoene var bløte oppi når jeg kom hjem fra turene. Tidligere har jeg fått gnagsår i disse skiskoene. Etter at jeg begynte med 2 lags varmesokker, så har hverken gnagsår eller vond lukt vært noe problem.

 

 
 
 
 
Med 1000 Mile sokker på Northman ChallengeUltimate liner sock 2 layer har blitt min nye faste tursokk, både på korte og lengre turer. Selv etter 9km med hinderløp med gjennomvåte sko hele veien, så var føttene helt frie for blemmer og gnagsår etterpå.
 
Jeg har anbefalt denne sokken til flere og hører bare positive tilbakemeldinger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grete FørdeGretePå vandring i Peru med 1000 Mile
Jeg hadde tre par med 1000 Mile sokker når jeg var på vandringstur i Peru. Skoene jeg hadde var ganske nye, men føtene var uten antydning til gnagsår etter 4 dagers vandring - til tross for at jeg vanligvis får gnagsår veldig fort. Sokkene jeg har testet er tolags-sokker,  og det myke innerstoffet Tactel gjør at sokken er myk og behagelig på foten.
 
Når jeg går tur her hjemme er sokkene alltid i bruk. Fantastiske for dem som plages med gnagsår, jeg er kjempe fornøyd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heidi BjerreHeidi
Vi har fått testet flere forskjellige typer 1000 mile sokker, og i denne verden har vi like mange forskjellige føtter som vi er mennesker. Derfor er det så bra at 1000 mile tilbyr et bredt utvalg av sokker som passer til forskjellige føtter, forskjellige årstider og forskjellige aktiviteter. Finn sokken som passer din fot, og du vil garantert bli fornøyd! Noen av sokkene jeg prøvde passet ikke min brede fot, mens de sokkene som passet har jeg blitt veldig glad i! Jeg har laget en anbefaling ut i fra mine erfaringer året rundt.
 


1000 mile heat walk sock
En klar favoritt på vinterstid eller i teltet på kalde kvelder. Sokken er myk og behagelig, og sitter godt på min brede fot. Tolags sokk med ekstra polstring som øker både komfort og isolasjonsevne.

 

1000 mile fusion athletic sock
Min favoritt på vår/høst når det ikke er verken varmt eller kaldt ute. En tolags sokk som beskytter mot gnagsår og som sitter godt på min brede fot. Det innerste laget i tactel kjennes behagelig og godt mot huden, og ekstra polstring gjør at sokken er myk og behagelig å gå i.

 

1000 mile 2 season walk sockMed 2 season walk sock på Bjordalstolen.
Dette er min favoritt når det er litt varmere ute. I motsetning til de fleste 1000 mile sokker er dette en en-lags sokk, men den har polstrede tilleggsoner for ekstra beskyttelse. Sokken er laget i 77% coolmax som er konstruert for å holde føttene svale. Dette er også en sokk som passer til min brede fot.

 
 
 
 
 
 
 
1000 Mile - Vi har testet et variert utvalg av sokker
 
 
 

 

Nyttige lenker
Nyttige lenker

For mer info om 1000 Mile sokkkene, samt kontaktinformasjon, besøk 1000 Mile Norge;
https://1000milenorge.no/

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Heidi Bjerre

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer