Du er her

5 års jubileum - Vi starter Fjell-Vandring AS

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

5 års jubileum - Vi starter Fjell-Vandring ASNettsiden Fjell-Vandring.net er fem år, og mye har skjedd siden den gang. Det som startet i det små har nå blitt til en nettside som vil nå 1,6 millioner sidevisninger i løpet av 2017! Vi har nå opprettet Fjell-Vandring AS, og er riktignok helt i oppstarten, men vi går en spent tid i møte med mange «jern i ilden».

 

 

For nøyaktig fem år siden, året var 2012 og måneden var november - da bestemte Kjell Arild Nummedal seg for å starte nettstedet www.fjell-vandring.net. Uvitende om veien videre, men tur for tur ble gått, produsert og omtalt på sidene - og i skrivende stund "huser" nettstedet 251 turforslag, 24 matforslag og en lang årreke med fellesturer hvor hele 4503 mennesker har vært med oss!

 

For 2017 vil antall sidevisninger på www.fjell-vandring.net passere 1,6 millioner - det er helt enormt!


 

Fjell-Vandring AS - Våre tjenester

Vi starter nå Fjell-Vandring AS og våre tjenester vil være;
 

Våre tjenester – Annonsere
Annonsere

Fjell-Vandring.net – En turside i sterk vekst med over 1 500 000 sidevisninger per år. Vi tilbyr annonseplass på våre sider til en svært konkurransedyktig pris. Les mer og bestill.

 

Våre tjenester – Kurs & Event
Kurs & Event

Vi tilbyr ulike typer kurs & arrangement. Noen arrangerer vi utelukkende selv, andre gjør vi i samarbeid med andre aktører – vi har samlet det beste for deg!

 

Våre tjenester – Guiding
Guiding

Ønsker ditt lag, forening eller firma en guidet tur? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Sammen skaper vi suksess og setter opp turprogram for dine ønsker.

 

Våre tjenester – Utleie
Utleie (Kommer)

Vår utleiepark består av en rekke friluftsartikler – og vokser stadig! Vi har friluftsutstyr til både vann, ski og fotturer. Mer informasjon kommer fortløpende.

 

Våre tjenester – Bilder, tekst & materiell
Bilder, Tekst & Materiell

Våre bilder, tekster og artikler er blant annet brukt i flere magasiner og aviser. Vi tilbyr kjøp av bilder og tekstmateriell til ulike formål. Ta kontakt for forespørsel.

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild Nummedal

 
 
Del på sosiale medier

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer