Du er her

Amy Mir - Er det noen der ute som vil hjelpe?

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Amy Mir – Er det noen der ute som vil hjelpe?For Bjerkreimsbuen Amy har friluftslivet ikke alltid vært en selvfølge, og oppveksten har vært svært forskjellig fra hva de fleste andre nordmenn er vandt med. Nå planlegger hun sin egen ekspedisjon, nemlig en langtur som hun skal gjennomføre helt alene på ski! Vil du være med å hjelpe henne på veien?

Les mer og ta gjerne kontakt med Amy for en prat.


 

 

Oppveksten min har svært forskjellig fra de fleste andre nordmenn. Interessen min for friluftsliv og lange turer kom først etter at jeg fylte 20. Men har til gjengjeld eksplodert de siste årene.

 


 

Om meg - Mitt navn er Amy Mir. Jeg er en 25 år gammel jente fra Pakistan som er født og oppvokst i Stavanger.Mitt navn er Amy Mir. Jeg er en 25 år gammel jente fra Pakistan som er født og oppvokst i Stavanger. Jeg er utdannet tømrer og Petroleumstekniker / ingeniør.

I februar skal jeg ut på to krevende ekspedisjoner. Først ut er verdens hardeste skiløp, Ekspedisjon Amundsen. 22-25 feb, da stiller jeg i individuell klassen og skal gå 100km med minst 40kg i pulken og Hardangervidda på langs. Etter få dagers hvile begynner jeg på min neste ekspedisjon som jeg har planlagt selv.

27 februar - Ekspedisjon finskegrensa. Start fra Treriksrøysa mellom Norge, Russland og Finland i Pasvik, Kirkenes og ender i Indre Troms ved neste treriksrøys. Dette er en distanse på 750 km, og turen vil vare 30 – 45 dager.


 

 

Amy trenger nå din sponsorstøtte - Vil din bedrift være med?
Oppveksten min har svært forskjellig fra de fleste andre nordmenn. Interessen min for friluftsliv og lange turer kom først etter at jeg fylte 20. Men har til gjengjeld eksplodert de siste årene.

Finskegrensa blir den mest krevende utfordringen til nå, både med tanke på planlegging og gjennomføring – og det er i den forbindelse jeg søker om hjelp.

Er det noen der ute som ønsker å støtte meg og bidra til å øke sikkerheten på min reise betydelig? Har du lyst og mulighet til å bidra med sponsorstøtte i form av penger, klær, utstyr eller noe annet?

I såfall hadde jeg blitt svært takknemlig om du vil slå av en hyggelig prat på: amy.mir@hotmail.com

 

(Artikkelen fortsetter under bildet)
Foto: Espen A. Eik

 

Lyst til å lese mer om Amy?

 

Håper vi snakkes!
Beste hilsen - Amy Mir

 

 

Artikkelen er publisert av;
Forfatter: Kjell Arild Nummedal.

 

 

Del på sosiale medier

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer