Du er her

Kategori - Bakverk

Bakverk - Noe til enhver anledning.

 

Bakverk - Noe til enhver anledning.
Bakverk - Noe til enhver anledning

Vi presenterer her bakverk som kan stekes på bål eller primus, samt bakverk som kan lages hjemme og tas med i sekken for å nytes ute på tur. La deg inspirere av oppskrifter på alt fra vafler og pinnebrød, til innbakt pizza. Noen av oppskriftene er enkle, mens andre krever mer forberedelser.

 

Annonse

 

Velg blant forslagene og bli inspirert.

Pinnebrød - Turklassikeren tilberedt på bål

Pinnebrød – Turklassikeren tilberedt på bålDet er lite som kan måle seg med å sitte rundt bålet og stirre inn i de fortryllende flammene og glørne. Å lage pinnebrød på tur er en klassiker som er like mye en aktivitet som et måltid. Fra å finne passende «pinnebrød-pinner» som må spikkes før bruk, til å snurre deigen rundt pinnen og samles rundt bålet for å prøve å få til det perfekte pinnebrødet.

Les mer.
 

Pannebrød - Enkelt og godt bakverk

Pannebrød – Enkelt og godt bakverk.Vi har alle hørt om «pinnebrød», her presenterer vi panne-utgaven av turklassikeren. Brødet tilberedes enten på primus eller bål og nytes gjerne til ei god suppe. Deigen lages på forhånd og tas med i tursekken.

 

Les mer og prøv selv!
 

Turmat: 

Bålvafler - Populær kosemat for hele familien

Bålvafler – Populær kosemat for hele familien.Det er vel lite som ser så fristende ut som en vaffel, særlig om den er stekt over et bål ute i naturen?! Skal du steke vafler bør du sette av litt god tid rundt bålet, både til å steke, og til å nyte. Lag vaffelrøra hjemme, å ha den gjerne over på en melkekartong, da kan den enkelt helles i vaffeljernet.
 

Les mer og lag din egen dessert!
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer