Du er her

Brynje of Norway

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

1000 Mile Norge AS – Kvalitetsprodukter fra Brynje Of Norway(Annonse)
Brynje of Norway har helt siden 1887 vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Brynje er mest kjent for den klassiske helsetrøya i netting, som den dag i dag fortsatt er en sikker vinner!

Vi har testet flere produkter fra Brynje og laget en produktomtale.

 


 

Nettingprinsippet til Brynje har mange fordeler!

 

 

 

1000 Mile Norge AS - Bjørn Tore trives godt i Brynje produkter.Helsetrøya var plagget som sørget for at Brynje-navnet ble annerkjent - først produsert i bomull, siden i ull og syntetisk. Netting gir få kontaktpunkter mot huden, noe som sikrer god fukttransport og ventilasjon, i tillegg til at lufta i hullene isolerer og holder deg varm. Polar og Arctic Double seriene er basert på Brynjes unike nettingstruktur innerst mot kroppen, kombinert med ull eller fleece utenpå. Brynje har vunnet en rekke tester på flere av sine produkter og prinsipper, en klassisk vinner, år etter år!

 

Er du usikker på hvilket produkt som er det rette for deg, og din bruk? Nøl ikke med å ta kontakt hos 1000 Mile Norge AS v/ Tollak Leidland.

 

 

Annonse (artikkelen fortsetter under annonsen)

Din annonse her? Se prisliste - Sone 3

 

Hva sier våre testpersoner?
Hva sier våre testpersoner?

Våre testpersoner har over lengre tid testet flere produkter fra Brynje i samarbeid med 1000 Mile Norge. Produktene har blitt testet under ulike forhold og varierte aktiviteter. Du finner et godt utvalg av Brynje sine produkter på 1000 Mile Norge sine hjemmesider https://1000milenorge.no/

 

 

På tur i Brynja Polar Expedition jakke.

Bjørn Tore Solheim

Bjørn Tore

Brynje Polar Expedition jakke har i det siste vært fast innhold i tursekken min. Jakken er like mye brukt i hverdagen som på tur. I høst og vår har jeg stort sett bare gått med en tynn kort- eller langermet ull under, når jeg har vært ute på turer. Vindstopperen i front beskytter godt når det blåser som værst. På vinteren er jakken perfekt under en tynn skalljakke. Brynje Polar Expedition føles behagelig og luftig, selv om innertøyet er fuktigt. Jakken tørker svært fort etter vask.

Jeg har også fått testet Brynje Arctic Double hals, som er Brynje sin mestselgende hals. Halsen er så varm at den for min del kun blir brukt på vinterstid. Halsen er hele 27 cm lang, og har strikk med strammer slik at den kan tilpasses etter behov og brukes på forskjellige måter. Nettingen på innsiden gjør at det ikke blir ubehagelig klamt som med en "vanlig" hals.

 

 
 
 
 
 
Grete FørdeGretePå vandring i Peru med Brynje
 
Brynje Lady Wool Thermo Light t-skjorte brukte jeg hver dag når jeg var på vandringstur i Peru. T-skjorten føles ikke fuktig på ryggen selv når en går med sekk, den føles heller ikke kald når en stopper opp og har pauser. Når andre trenger tips til kortermet ull, pleier jeg å anbefale denne. Brynje Lady Wool Thermo Light t-skjorte blir brukt hele året, enten alene, eller som et mellomplagg.
 
Jeg har også testet Lady Wool Thermo Light Longs, som er ull-utgaven av den klassiske Brynje-nettingen. Stillongsen ble brukt hele vinteren, og er utrolig behagelig å ha på enten det er under regnbuksa eller turbuksa. Longsen har en integrert tett boxershorts som holder rumpa god og varm!
 
 
 
 

Annonse (artikkelen fortsetter under annonsen)

Din annonse her? Se prisliste - Sone 4

 
 
 
 
Heidi BjerreHeidi

Brynje Lady Wool Sports Top
Min første tanke når jeg tok på meg sports toppen var at den var utrolig myk og behagelig mot huden. Sports toppen er laget i kløfri merinoull, og de gode pusteevnene gjør at den ikke føles klam selv om den sitter tett inntil huden. Toppen veier lite, og Brynjes unike netting gir både økt ventilasjon og komfort.

 

Brynje Super Thermo Longs
Thermo-longs i Brynje sin berømte nettingkonstruksjon. Longsen er produsert i 100 % polypropylene som tar opp minimalt med fuktighet, og blir den fuktig så tørker den veldig fort. Luftlaget i nettingen fungerer som ventilasjon når en er i bevegelse, og ekstra isolasjon når en er i hvile. Longsen er lett og behagelig mot huden, den kan kombineres med ull under skallbuksa om det er kaldt ute, eller den kan brukes direkte under turbuksa.

 

Iris med favorittpannebåndet fra Brynje på tur.

Brynje Arctic Head Band
Pannebåndet i Arctic Double serien har blitt en klar favoritt når det gjelder hodeplagg! Innsiden i 100% polypropylene kjennes lett og behagelig ut på hodet, og den unike nettingkonstruksjonen sørger for at du holder deg både varm og tørr. Utsiden er laget i 80% merinonull  for å gi ekstra varme, og 20% polyamid som gir ekstra slitestyrke og fukttransport. At pannebåndet kan fås i en nydelig lilla farge er jo bare en ekstra bonus. Datteren min Iris har også lagt sin elsk på dette pannebåndet, så da må jeg ha på noe annet når hun er med på tur!

 

 

 

 
 
 
 
Kjell ArildKjell Arild

Brynje Artic ZIP-POLO med høy hals
Det var ikke uten grunn at jeg valgte å teste dette Brynje produktet. Kombinasjonen mellom nettingstrukturen innerst mot kroppen, og ull ytterst gir en enorm varme - men ikke minst en god fukttransportering "bort fra kroppen". Jeg må være ærlig å si at produktet er for meg forbeholdt vinterhalvåret (høst/vinter), men det ligger gjerne også litt i modellnavnet "Artic". Dette er ingen superlett sommertrøye, men til vinterbruk er den for meg blitt en klar favoritt!

 

100% syntetisk nettingfor innerst, mens utsiden er laget av 80% Merinoull og 20% polyamid for ekstra slitestyrke (og fukttransport!).

Plagget er meget behagelig mot huden og har en god passform (lengde, lengde på armer etc). For meg er det også viktig med høy hals og tommel-hull.


 

 

 


Nyttige lenker

For mer info om Brynje produktene, samt kontaktinformasjon, besøk 1000 Mile Norge;
https://1000milenorge.no/

For å benytte deg av vår rabattavtale med 1000 Mile Norge AS, gå inn på vår rabattavtale;
https://www.fjell-vandring.net/rabattavtale-1000-mile-norge-og-fjell-vandring

 

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Heidi Bjerre og Kjell Arild Nummedal

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer