Du er her

Fellestur Januar 2018 - Branndalsvatnet rundt

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fellestur Januar 2018 - Branndalsvatnet rundtKom og bli med på fellestur til Branndalsvatnet rundt, i tillegg vil vi selvsagt besøke flere topper langs denne idylliske rundturen. Vi er så heldig å ha fått med oss kjentfolk på denne dagen, og Terje og Sven Egil vil vise oss det beste av hva dette terrenget har å by på. Pakk sekken og bli med på en cirka 4 timer sosial og kjekk tur med bare renspikket moro!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

 

 

 

Fakta
Turfakta, Møtested & Tid

Kommune:                 Eigersund
Tid:                              4t rundtur (I tillegg kommer eventuelle pauser)
Lengde:                       13km rundtur (Stigning 600m)
Terreng:                      Sti (Vanntett fottøy er nødvendig, f.eks lave fjellsko)
Høyde:                        Branndalsvatnet 102m.o.h, Kjerringfjellet 150m.o.h, Hestfjellet      230m.o.h, Høghei 186m.o.h.

 

Møtested & Tid:
Vi møtes kl 10.00 den 28.01.2018 ved Coop Marked Vikeså v/E39 (kjørebeskrivelse), parkering mot Statoil/gamle meieriet. Her samles vi i færrest mulig biler og kjører samlet til turstart v/ Rv44 - Mjåvatnet i nærheten av Dalane Miljøverk IKS (Sokndalsveien 1165) i Eigersund kommune.

 

Vanskelighetsgrad
Vanskelighetsgrad - Krevende

Basert på turens lengde og stigning er rundturen klassifisert som Krevende i vanskelighetsgrad. Det er en del stigning på turen – cirka 600 høydemeter totalt, vi skal innom 3-4 topper og avstanden er på 13km.

En må være forberedt på at det kan være en del våte partier, husk at for denne turen må du ha gode fjellsko.

Vi holder et normalt turtempo, også i oppoverbakkene. For å være med oss på fellestur må du kunne beherske å gå i et ujevnt terreng med gode stigninger over tid.

 

 

Parkering
Parkering

Felles oppmøte på Coop Marked Vikeså (E39) kl 10.00
Oppmøte ved Coop Marked Vikeså v/E39, parkering mot Statoil/gamle meieriet. Her samles vi i færrest mulig biler og kjører samlet til turstart v/ Rv44 - Mjåvatnet i nærheten av Svåheia i Eigersund kommune.

Kjørebeskrivelse – Google Maps.
(Legg inn startsted)

 

Oppmøte direkte ved Mjåvatnet – kl 10.40
Fra Eigersund, følg Rv44 ut mot Årstadalen, videre mot Hadland og Svåheia – i retning Sokndal. Cirka 550m etter innkjøring til Dalane Miljøverk IKS, Sokndalsveien 1165 (Avfall/Søppelplass), mellom to vann – skal en ta av til venstre og følge grusveien inn til "endes" og parkere.

Kjørebeskrivelse – Google Maps.
(Legg inn startsted)

 

 

Turbeskrivelse
En kort beskrivelse av turen

Fellestur Januar 2018 – Fellestur rundt BranndalsvatnetI januar er vi så heldige at vi skal bli guidet rundt Branndalsvatnet av Terje og Sven Egil. Turen starter ved Mjåvatnet i Eigersund kommune. Vi får så vidt varmet opp før vi tar en avstikker til første topp – Kjerringfjellet. Videre går vi langs sørsiden av Branndalsvatnet hvor vi tar en ny avstikker opp til Hestfjellet.

 

 


 

 

 

Fellestur Januar 2018 – Branndalsvatnet rundtVi fortsetter videre langs Brandalsvatnet og går forbi Nedra- og Øvra Rontjørna, Langtjørna og Hestatjørna, og videre oppom toppen Høghei – landskapet og terrenget er idyllisk! Herfra går vi om Grødeim før vi kommer ned igjen til Nedra Rontjørna.


 

 

 

 

 

 

Fellestur Januar 2018 – Branndalsvatnet rundtSjarmøretappen gjenstår, vi er tilbake ved Nedra Rontjørna, og herfra følger vi sti blant knauser, vann og «sus & dus» - for en opplevelse over Kroganeset!

Kjerringfjellet har vi vært oppom, så på returen passerer vi toppen, men da på motsatt side, slik at dette blir en kjekk rundtur.

 

 

 

 

 

 

NB!
Fellestur Januar 2018 – Branndalsvatnet rundtHovedfokuset er som vanlig naturopplevelsene og det sosiale i gruppa, men for å kunne delta må en være klar over at dette er en krevende dagstur i klassisk hei- og fjellterreng. For hele rundturen holder vi et normalt tempo, også i oppoverbakkene! Vi følger tidligere gått rute som vist på kart nedenfor. Lengden på rundturen er på ca 13km og stigningen er på ca 600 høydemeter. Vi regner i varierende terreng ca. 3km pr. time.

Jeg vil tro det går med ca 4t i gå tid. Sett av ca 4,5t totalt med pauser. Kom og bli med! :)

 

 

 

Kart
Kart

Leaflet Kart: 


 

Viktig
Viktig

 1. Påmelding – Obligatorisk!
  Det er påmelding for denne fellesturen. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 3. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 4. Kansellering av fellestur
  Turen vil utgå ved kraftig regn, lyn/torden og eller skodde. Ved slike tilfeller vil det bli sendt ut epost til alle de påmeldte, og informert på Facebooksiden samt skrevet på tursiden under aktuell tur.
   
 5. Utstyr & bekledning
  Husk å ta med gode klær etter forholdene, samt vanntett fottøy og niste/drikke. Ta i tillegg med ekstra varme klær til pausene, det blir fort kaldt når en sitter i ro. Tilsier forholdet det, kan et være lurt å ta med brodder og gamasjer.
   
 6. Sti & Terreng
  En må være klar over at det for denne turen kan være en del sleipe partier hvor stien går direkte på berg- og fjellgrunn.
   

 

Påmelding – Benytt vårt påmeldingsskjema
Påmelding – Benytt vårt påmeldingsskjema (fullt)

         Venteliste - Benytt vårt ventelisteskjema

              Avmelding - Benytt vårt avmeldingsskjema

Din påmelding er ikke bindende, men brukes kun for planlegging. Gi beskjed om du ønsker å melde deg av, det kan du gjøre via vårt avmeldingsskjema. Kommentarfelt nedenfor kan ikke brukes for påmelding, - men benytt det gjerne for generelle spørsmål.

Kommentarfelt nedenfor kan ikke brukes for påmelding, - men benytt det gjerne for generelle spørsmål.

 

(Deltakerliste sist oppdatert: 27.01.2018 – Maks 30 personer)
Antall påmeldte: 31stk

 1. Kjell Arild
 2. Heidi
 3. Sven Egil
 4. Terje
 5. Aina Helen
 6. Inger Synnøve
 7. Arnulf
 8. Gro Merete
 9. Knut
 10. Margrethe
 11. Cerine
 12. Bjørg
 13. Gerd Lillian
 14. Anne Reidun
 15. Oddbjørn
 16. Marit
 17. Henriette Beate
 18. Margunn
 19. Lillian
 20. Gunhild
 21. Aina
 22. Anne
 23. Svanhild
 24. Johnny
 25. Randi
 26. Svein Audun
 27. Ingrid
 28. Solveig
 29. Kjell Åge
 30. Wibekke
 31. Leif Jarle

 

 

Turledere
Turledere

Kjell Arild NummedalHeidi Bjerre

 

 

 

 

Turbeskrivelsen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild Nummedal

 

 

 

 

Kommentarfelt kan IKKE benyttes for påmelding!

 

Kommentarer

Kommentar: 
Er litt for treg med påmelding til min første tur med dere,ser at det er fullt. Tenkte jeg skulle fylle ut ventelisteskjema, men får ikke dette opp. Håper dere kan «guide» meg rett slik at jeg får dette gjort. På forhånd takk. Mvh Kari Snerthammer

Kommentar: 
Hei Kari, Ovenfor alle de påmeldte navna, så står det med store bokstaver "Venteliste - Benytt vårt ventelisteskjema" - fyll ut dette, så tar vi kontakt med deg :) Direktelink; https://www.fjell-vandring.net/fellestur-venteliste Hilsen Kjell Arild Nummedal

Kommentar: 
Hei igjen. Har prøvd dette flere ganger, men får ikke opp skjemaet. Det var det som var «problemet», derfor denne forespørselen hva en da skal gjøre.... får prøve videre. Mvh Kari

Kommentar: 
Har nå mottatt din Venteliste-påmelding - ser ut som du fikk det til?

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer