Du er her

Kommuneoversikt i Møre og Romsdal

Her vil du finne turer rangert etter kommuner i Møre og Romsdal fylke. Klikk deg inn nedenfor eller i menyen til venstre for hvilken kommune du ønsker å finne en tur i.


 Møre og Romsdal fylke

Møre og Romsdal fylkeMøre og Romsdal fylke er kjent for stupbratte fjell, knallblåe fjorder, ville fossefall, mektige isbreer og frodig vegetasjon. Her finner du noen av de mest kjente turistattraksjonene i landet, som Geirangerfjorden, Trollstigen og Atlanterhavsvegen. Sunnmørsalpene med sine spisse majestetiske tinder byr på kjente fjelltopper som Slogen og Hornindalsrokken, mens i Romsdalsalpene finner du blant annet den berømte Romsdalseggen og den omtalte Trollveggen. I Møre og Romsdal er aktivitetsmulighetene uendelige.

 

 

 

Velg kommune

  Rauma kommune

Rauma kommuneRauma kommune byr på allsidig og variert natur. Her finner du blant annet frodige grønne daler, krystallklare elver og fjorder, og bratte fjell med loddrette vegger. Romsdalseggen og den kjente Rampestreken trekker titusenvis av turister til Åndalsnes på sommerstid. Romsdalshorn, Trollveggen og Karlskråtind er noen av fjellene som ruver høyt i denne kommunen. En annen turistmagnet i Rauma er Trollstigvegen med sine 11 hårnålsvinger og den 180 meter høye Stigfossen.

 

 

  Stranda kommune

Stranda kommuneStranda er en kommune som er preget av sitt alpine landskap, og Blåfjellet med sine 1775 moh er kommunens høyeste topp. Strandafjellet, som er en del av Sunnmørsalpene, er et populært reisemål for turister på vinterstid. Den verdenskjente Geirangerfjorden har satt Stranda kommune på kartet, og på sommerstid strømmer turister fra hele verden til for å oppleve den dyp blåe fjorden som er omkranset av stupbratte fjell og frodige grønne skoger. Kommunen er rik på friluftsopplevelser.

 

 

Sykkylven kommune

Sykkylven kommuneSykkylven kommune ligger midt i hjertet av Sunnmørsalpene. Naturen i Sykkylven er preget av svært kupperte fjellområder, smale fjorder, frodige daler og blå breer. Toppturmulighetene i kommunen er mange, både på sommer- og vinterstid, og Råna med sine 1586 moh. er den høyeste toppen i Sykkylven. Gullmorbreen, det karakteristiske Straumshornet og den frodige flotte Regndalen er noen av turmålene i Sykkylven. Det er også alpinanlegg i kommunen.

 

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer