Du er her

Kommuneoversikt i Oppland

Her vil du finne turer rangert etter kommuner i Oppland fylke. Klikk deg inn nedenfor eller i menyen til venstre for hvilken kommune du ønsker å finne en tur i.
 

  Oppland fylke

Oppland fylkeOppland fylke er kjent for sine nasjonalparker som Jotunheimen, Dovrefjell, Rondane og Reinheimen. Turmulighetene er mange i en uberørt natur, og populære Galdhøpiggen ruver majestetisk på taket av Norge. Oppland grenser til syv fylker og er å finne midt i Norge. Mjøsa er Norges største innsjø med en total lengde på 117km og 365km2.


 

 

 

Velg kommune

  Lom kommune

Lom kommuneLom kommune byr på blant annet på de to godt kjente, og høyeste fjelltoppene i Norge. Vi snakker selvfølgelig om Galdhøpiggen og Glittertind. Snaufjell står for nesten 80 % av arealet i kommunen. Vakre og kjente daler er Bøverdalen og Ottadalen. Viste du at mer en halve Jotunheimen Nasjonalpark ligger i Lom kommune? Tradisjon og kultur er viktig, og i Lom finner vi ei av de vakreste stavkirkene i Norge.

 

 

 

  Vågå kommune

Vågå kommuneVågå kommune er lokalisert i vakre Oppland fylke. Deler av kjente Jotunheimen nasjonalpark ligger innenfor kommunes grenser. Høyeste fjelltopp er Store Knutsholstinden 2341moh. Visste du forresten at hele tre av fire deler av kommunens areal er over 900moh? Kommunen er kanskje mest kjent for de populære Besseggen og Gjendevatnet. Hvert år besøker opp mot 50,000 turgåere stedet for å gå over eggen. Tradisjon og kultur er viktig, også her i Vågå står ei av Norges flotteste stavkirker.

 

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer