Du er her

Kommuneoversikt i Sogn og Fjordane

Her vil du finne turer rangert etter kommuner i Sogn og Fjordane fylke. Klikk deg inn nedenfor eller i menyen til venstre for hvilken kommune du ønsker å finne en tur i.


 Sogn og Fjordane fylke

Sogn og Fjordane fylkeSogn og Fjordane er kanskje det fylke i Norge med mest variert natur. Det er rikt på fjell, øyer, isbreer og fjorder. Her finner du Sognefjorden (Norges lengste og verdens nest lengste fjord), Jostedalsbreen (den største breen på det Europeiske fastlandet) og Vettisfossen (Nord-Europas høyeste uregulerte fossefall). Store Skagastølstind, Norges tredje største topp, og den høyeste toppen i Norge som krever klatring for å komme til toppen, er også å finne her. Sogn og Fjordane har et rikt plante- og dyreliv, og har flere gode lakseelver.

 

 

 

Velg kommune

  Stryn kommune

Stryn kommune

Stryn kommune har en natur som er preget av blå isbreer, mektige fjell, frodige daler og dype innsjøer. Den spektakulære Lodalen er regnet som en av de vakreste stedene i Norge, og den storslåtte naturen i Stryn har gjort kommunen til en magnet for turisme. Birksdalsbreen i Olden er et av de mest besøkte turistmålene i landet. I Stryn finner du også den populære klatreløypen Via Ferrata Loen, og bestiger du toppen Skåla kan du skryte av å ha gått Nord-Europas lengste sammenhengende stigning!

 

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer