Du er her

Kommuneoversikt i Vest-Agder

Her vil du finne turer rangert etter kommuner i Vest-Agder. Klikk deg inn nedenfor eller i menyen til venstre for hvilken kommune du ønsker å finne en tur i.


Vest-Agder fylke

Vest-Agder fylkeVest-Agder er kjent for sin vakre kystlinje, og er det sydligste fylket i Norge. Kystlinjen er og har vært ei viktig åre for sjøfart og handel, og det er her største del av befolkningen i fylket har bosatt seg. Fylket byr også på høyfjellsterreng i et inkluderende stinettverk mellom ulike turisthytter i Rogaland og Øst-Agder fylke. Klimaet ved kysten er frodig og skogkledd blant et rikt fugle- og dyreliv.

 

 


 

Velg kommune

Flekkefjord kommune

Flekkefjord kommuneFlekkefjord er den vestligste av bykommunene på Sørlandet. I tillegg til bysenteret omfatter kommunen blant annet tesstedene Hidra, Gyland og Åna-Sira. Flekkefjord har et spennende og variert landskap med bratte kyster og små idylliske øyer. Hidra er Vest-Agders største øy og kalles ofte for «Sørlandets perle». Nordover fra kysten er terrenget svært kupert, her finner du skogkledde åser, flere elver, vann og mindre dalfører.

 

  
 

 Sirdal kommune

Sirdal kommuneSirdal kommune er en liten i folketall kommune, men stor i areal og betydning. Snaufjell og gresskledde høyfjellsflater, dominerer sammen med fjelltopper og vakre daler. Bønder fra kommunen og nabokommuner har husdyr på beite i det frodige heiområdet. Kommunen er stor på vannkraft, og det administrative i kommunen styres fra Tonstad. Sirdal er en frilufts kommune med turstier og hytter flere steder, og kanskje er du heldig og får sett et reinsdyr langs stien?

 

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer