Du er her

Linker

Her vil du finne diverse linker til internett sider som jeg synes det er verd
å ta turen innom. Se informasjon under hver link.

 

www.garmin.no
- Garmin produkter er kjent for de fleste. Jeg er meget godt fornøyd med min Tur-GPS, Garmin Astro320 Nordisk. Jeg bruker kart av typen Topo Premium 1:20.000 til min GPS.

www.lanullva.no
- Gode ull klær til hele familien. Jeg har prøvd litt forskjellige ull klær men, jeg synes disse har vært best med tanke på varme / temperaturregulering samt transportering av fukt.I tillegg til god temperaturregulering og transportering av fukt har Lanullva laget en kolleksjon som heter Anti-tex, disse ull klærne er impregnert for å beskytte deg mot flått og andre innsekter. Jeg har brukt tynn versjon av Anti-tex kolleksjonen og er meget godt fornøyd.

www.turistforeningen.no
- Den Norske Turistforeningen kjenner de fleste til, mange er også medlem og bruker de flotte tilbudene aktivt som er tilgjengelig i medlemskapet. Klikk deg inn for å finne Den Norske Turistforeningen der du bor.

www.ut.no
- Flott internett side for planlegging av tur samt mye nyttig informasjon.

www.norrona.com
- Norrøna produserer gode tur klær i forskjellige prisklasser. Enkelte vil kunne klare seg med enklere bekledning for sine turer mens, andre vil ha behov for andre typer klær.

www.xxl.no
- En av mange kjempe butikker med stort utvalg av forskjellige frilufts artikler til en gunstig pris.

www.lommekjent.no
- Lommekjent.no er en tur side for hele folket. Du kan enkelt registrere deg som bruker av siden og tjenesten er gratis. Du kan opprette dine egne turer samt søke etter andre turer i ditt nærområde eller andre deler av landet. Min mening er at kart og tjenester er bedre utviklet på denne siden enn på diverse andre slike tur sider. Du kan også laste ned GPS filer hvis du ønsker den eksakte ruta noen andre har gått! De dynamiske kartene som ligger på denne hjemmesiden er blant annet levert av Lommekjent.no. En kjempeflott tur side.

www.bergans.no
- Bergans er kjent for sine gode klær. De produserer utstyr og klær for bruk hele året. I likhet med Norrøna vil enkelte kunne klare seg med enklere og billigere klær enn dette.

www.godturen.net
- En flott turside med godt beskrevne turer, flotte bilder og kartløsning. Hovedsaklig i Rogaland.

www.siljefjell.blogspot.no
- Et flott lite bloggsamfunn hvor Silje beskriver sine turer.

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920       Kontakt oss

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer