Du er her

Om Fjell-Vandring.net

Velkommen til Fjell-Vandring.net – Din turside på Internett

Fjell-Vandring.net – Din turside på Internett

 

 

Fjell-Vandring.net har som formål å fremme til et aktivt friluftsliv, samt å spre gleden av å oppleve vår vakre natur. Tursiden inneholder et bredt utvalg av varierte turforslag og informasjon, i tillegg arrangeres det populære fellesturer.  

Fjell-Vandring.net – Hva er FjellVandring.net?


Hva er FjellVandring.net?

Fjell-Vandring.net er ei turside som driftes og eies av Kjell Arild NummedalTursiden ble opprettet i november 2012, men da med et helt annet design enn dagens løsning. I mars 2013 var jeg ferdig med en ny og mer brukervennlig turside. Mulighetene åpnet seg og siden da har tursiden vokst i omfang og popularitet. Arbeidet er utelukkende uten fortjeneste, og det som startet som en hobby har mer og mer gått over til å bli en livsstil. Det går med mange timer bak tastaturet for å beskrive nye turforslag, nye artikler og oppdatere tursiden med jevne mellomrom.

Fjell-Vandring.net arrangerer i tillegg populære fellesturer. Alle er velkomne til å bli med på tur, under fanen «Fellesturer» finnes en rekke informasjon og tilgjengelige turer for påmelding.

 

 

Fjell-Vandring.net – Generell informasjonTursiden www.fjellvandring.net benyttes i hovedsak til å samle min turhistorikk. Hensikten er å gjøre mine turbeskrivelser tilgjengelige for flere enn meg selv, og formålet er å fremme til et aktivt friluftsliv. Du starter enkelt planleggingen av din neste tur ved å navigere deg frem i menyen til venstre. En rekke varierte og populære turforslag fra flere kommuner og fylker er beskrevet, men hovedsakelig i Rogaland.

 

 

 

 

Fjell-Vandring.net – Byr på en rekke varierte og spennende turforslagTursiden oppdateres fortløpende etter hver tur, artikkelen inneholder turbeskrivelse, faktaboks, bildegalleri og kartløsning med inntegnet GPS spor. Turforslagene sorteres etter fylke, kommune, høydemeter og i fortløpende rekkefølge. Turene har varierende vanskelighetsgrad og går både høyt og lavt i terrenget. Det viktigste er å finne en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger.

 

 


 

Fjell-Vandring.net – Viste du at vi er på sosiale medier?

 Fjell-Vandring.net er på Facebook og Instagram
På Facebook og Instagram publiseres en rekke flotte bilder etter endt tur.
I tillegg gis det informasjon om nye turforslag, øvrige artikler og annen viktig informasjon på Facebook.

Du er velkommen til å trykke Liker på Facebook for fortløpende oppdateringer, samt å følge oss på Instagram.

 

 

Fjell-Vandring.net – Følg oss gjerne på FacebookHar du lyst til å følge oss på Facebook?
Da kan du enkelt søke oss opp ved å skrive Fjell-Vandring.net i søkemotoren når du er innlogget på Facebook. Husk og trykk på Liker knappen for fortløpende oppdateringer.

 

Fjell-Vandring.net – Følg oss gjerne på InstagramHar du lyst å følge oss på Instagram?
Da kan du enkelt søke oss opp ved å skrive @fjellvandring_net i søkemotoren når du er innlogget på Instagram. Husk og hashtag bildet ditt #fjellvandringnet, først da vises bildet i kategorien Fjell-Vandring.net.

 


 

Til slutt,
Turforslag på www.fjellvandring.net er basert på mine erfaringer fra de ulike turene, og er kun ment som planlegging. Turforslag, vær og føreforhold er i endring og jeg tar ikke ansvar i forbindelse med andres planlegging av deres turer og eventuelle valg.

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer