Du er her

Hvordan pakke tursekken - Sommer og Vinterturer

Hvordan pakke tursekken – TipsTrenger du tips og råd for å pakke tursekken?
Sommer og Vinterturer, hvordan pakke?

Klikk deg inn og les artikkelen

 

 

 

Tips og råd for å pakke tursekken

En godt pakket tursekk kan være svært viktig å ha med seg på tur dersom noen blir skadet eller værforholdene gjør at turen tar lengre tid en planlagt.

En godt tilpasset tursekk som er korrekt justert og tilpasset den enkelte vil gjøre turen mer behagelig. Spør derfor betjeningen om råd der du velger å kjøpe sekken. Hvilken sekk som passer deg og dine behov velges ut ifra hva den skal brukes til, alt fra korte dagsturer til lengre turer. De vanligste sekkene blir rangert fra Dagstursekk, Mellomstor tursekk og Pakkrammesekk (Storsekk, avbildet). Uansett hvilken type tursekk du velger så er det viktigste at den passer deg og dine behov. Det vil lønne seg. 

Når sekken er kjøpt er det viktig at den blir pakket best mulig, for de fleste vil det være mest behagelig å pakke tyngre utstyr nærmest ryggen. Samtidig vil det være smart å pakke utstyr som du ikke trenger under selve turen nederst i sekken. Husk og pakk utstyr som kreves under turen lett tilgjengelig, eksempler vil være Kart/Kompass, klesskifte for enkel regulering av temperatur undervegs.

Husk kart og kompass!

 For å se pakkeliste, klikk på aktuell tur nedenfor:

  • Dagstur - Pakkeliste
  • Overnattingstur - Sommer - Pakkeliste (Kommer)
  • Overnattingstur - Vinter - Pakkeliste (Kommer)

 

Skriv ny kommentar

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer