Du er her

Personvernerklæring | Fjell-Vandring AS


Vi vil med denne personvernerklæringen informere deg om hvordan Fjell-Vandring AS samler inn og bruker personopplysninger. 

 

 • Personvern
  Vi tar ditt personvern på alvor, og vil med denne personvernerklæringen gi deg informasjon om våre systemer, rutiner og nettsted. Fjell-Vandring AS, v/ leder er ansvarlig for behandling av personopplysningene.

   
 • Publiseringsplattform - Drupal
  Fjell-Vandring AS benytter publiseringsverktøyet Drupal, en publiseringsplattform basert og bygget på åpen kildekode. Det betyr at utviklere over hele verden går sammen for å bygge plattformen, en slik løsning sikrer Drupal i å være teknologifremmet. Drupal regnes for å være et av de sikreste publiseringsverktøyene, i tillegg til å være fleksibelt – derfor vurderte vi det slik at Drupal er best egnet for Fjell-Vandring As nettsider.

  Vi holder våre systemer oppdatert til enhver tid. Sikkerhetshull varsles per e-post og oppdateres/utbedres umiddelbart.

  Våre nettsider (www.fjell-vandring.net) er kun tilgjengelig via kryptert (SSL/https) oppkobling. Det innebærer at dine innsendte verdier i våre skjemaer ikke kan fanges opp og avlyttes på nettet. Det gjelder også for brukernavn og passord til din brukerkonto.

   
 • Informasjonskapsler
  Fjell-Vandring AS benytter informasjonskapsler, eller ofte omtalt som «cookies». Informasjonskapsler er en kjent teknologi og brukes av de fleste nettsider, nettopp for å bedre din brukeropplevelse, det gjelder også hos oss.

  Du kan selv velge og ikke akseptere bruk av cookies i din nettleser, men vær oppmerksom på at enkelte nettsider ikke vil fungere optimalt uten.

  Våre nettsider benytter følgende informasjonskapsler:

  1) Drupal (Gjelder alle besøkende)
  Informasjonskapsler: has_js.
  Formål: Benyttes for å kontrollere om din nettleser har støtte for javascript.
  Varighet: Nettleserøkta.
   
  2) Drupal (Gjelder kun for innloggede brukere)
  Informasjonskapsler: SESS.
  Formål: Brukes primært for å holde rede på at du er innlogget, og dine valg som innlogget.
  Varighet: Nettleserøkta eller 24 dager.

  3) Drupal (Gjelder kun for innloggede brukere)
  Informasjonskapsler: Drupal.toolbar.collapsed.
  Formål: Tar vare på tilstanden til toolbar i brukergrensesnittet.

   
 • Skjemautfylling (Kontakt, Booking, Påmelding med mer)
  Når du som besøkende bruker våre skjemaer, lagres din melding, i tillegg til IP-adressen din. Vi bruker kun IP-adresse for å kunne sperre useriøse brukere/booter til å ha tilgang på våre sider.

  Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få dine innsendte verdier fjernet hos oss.

   
 • E-postkommunikasjon
  Din korrespondanse til oss, enten direkte via e-postadresse, eller via våre skjemaer lagres på våre e-post servere. Vi benytter krypterte forbindelser for e-postkommunikasjon.

  Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få dine e-poster fjernet hos oss.

   
 • Webanalyse
  Vi lagrer ikke din IP-adresse til analyse av dine visninger på våre nettsider. Vi bruker Awstats på våre webhotell for statistikkbasert visning, samt Drupals egen kjerne module; Statistics.

   
 • Søkefelt
  Vår søkefunksjon lagrer kun søkeord, og ingen personopplysninger om deg som bruker av vårt søkefelt.

   
 • Eksterne lenker
  Våre sider og artikler innehar eksterne lenker, med det menes utgående lenker til andre nettsteder. Vi tilstreber å ha våre eksterne lenker riktig og oppdaterte, men kan på ingen måte gi noen garanti for innhold på andre nettsteder. Ved å trykke på en ekstern lenke vil nettleseren din og eieren av nettstedet det linkes til, kunne samle inn brukerdata for ditt besøk.

  Annonser: Vårt nettsted innehar annonser som leveres av Google AdSense. Disse har også eksterne lenker via Google's annonsesystem.

   
 • Kommentarskjema
  Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer, samt kunne blokkere dens IP-adresse ved nødvendighet.

   
 • Deling av innlegg
  Ved deling av innlegg fra våre nettsider til sosiale medier, eller annet formål, er det de aktuelle nettsamfunnet som håndterer din deling - og det regleres av din avtale med nettsamfunnet. Vi lagrer ingen informasjon om din deling hos oss. 

   
 • Media
  Hvis du laster opp bilder til vårt nettsted, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Andre besøkende kan laste ned bilde og hente ut informasjon, eksempelvis stedsinformasjon.

   
 • Innebygd innhold fra andre nettsteder
  Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold. Våre kart fra Statens Kartverk er et eksempel på et innebygd innhold fra andre nettsteder. Andre kan være f.eks. videoer, bilder, artikler osv. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

  Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

  Annonser: Vårt nettsted innehar annonser som leveres av Google AdSense. Disse har også eksterne lenker via Google's annonsesystem.

   
 • Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
  Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

  For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

   
 • Samtykke
  Ved å benytte våre nettsider bekreftes det å ha lest og forstått vår Personvernerklæring.
  Du kan når som helst sende oss en melding – Til kontaktskjema.

 

 

Kontakt oss
Kontakt og eieropplysninger

www.fjell-vandring.net er utviklet, eiet og driftes av;

Fjell-Vandring AS
Motlandsmarka 152
4365 Nærbø

Telefon: 938 54 657
E-post: Kontaktskjema
Org. Nr.: 919 665 920 MVA

 

Sist oppdatert 24.05.2018

 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer