Du er her

Familiearrangement - Ta med familien ut på tur


Familiearrangement – Ta med familien ut på tur!

 

Vi arrangerer ulike typer familiearrangementer, og dette vil være et av våre satsningsområder i 2017. Ta med familien ut på aktiviteter som kanopadling, turbingo, fiske og småkrypjakt, - men dette er bare noe av det kjekke en kan være med på.


 

Familiearrangement – Barna motiverer hverandre og koser seg på tur!Formålet er å skape en minnerik, kjekk og sosial aktivitetsdag for hele familien. Barna motiverer hverandre og sammen har vi det kjekt på tur. Kanskje får vi også til at de eldste barna hjelper de minste på turen? Det gir ikke bare mestringsfølelse for de store, men også ekstra motivasjon for de små.

Turene vil variere, men vi forsøker å planlegge med turer som passer et bredt aldersspekter. Hvem turen passer for vil stå under hver artikkel, men husk dette er bare en veiledning, og ingen regel!

 

 

Familiearrangement – Vi koser oss med kano og grilling.Tilgjengelige arrangementer vises i stigende rekkefølge nedenfor. Turer merket «Gjennomført» er gått og ikke tilgjengelig for påmelding, - men les gjerne referatet og bli inspirert!

Alle våre familiearrangement er gratis. Bli med oss på tur, sammen har vi det moro ute i friluft!

 

 

 

 

Viktig informasjon
Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk!
  Det er påmelding for alle våre "Barneturer & Familiearrangement" turer. Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 3. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 4. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 5. Hvordan melder jeg meg på/av en fellestur?
  Under aktuell fellestur er det link til påmeldingsskjema, like ovenfor fornavn for de påmeldte. Velg kategori "–Påmelding til fellestur" for påmelding, og "– Avmelding fellestur" for avmelding. Husk at kommentarskjema i bunn av artikkelen ikke kan benyttes for påmelding.
   
 6. Ingen tilgjengelig tur?
  Fortvil ikke, ny tur planlegges fortløpende og blir synlig nedenfor i god tid før arrangementets start.

 

Velg ditt arrangement
 

Familiearrangement September 2019 - Lek og aktiviteter ved Holmavatnet (fullt)

Familiearrangement September 2019 – Lek og aktiviteter ved HolmavatnetFor tredje år på rad inviterer vi til familiearrangement ved Holmavatnet, og kan vel nå kalle dette en tradisjon?! I år som i fjor har vi bestilt fint vær til timer med lek og moro på denne fantastiske plassen. Det blir aktiviteter som kanopadling, trøbåter, natursti, turbingo, grilling og mye mer!


Meld deg på i dag – begrensede plasser.

Fellestur Juni 2019 - Telttur til Månafossen og Mån (Gjennomført)

Fellestur Juni 2019 – Telttur til Månafossen og MånI juni inviterer vil til felles telttur for hele familien. Turen går til vakre Månafossen og Mån i Gjesdal kommune. De store gress-slettene ved Mån egner seg godt for telting, og for de som ønsker å gå seg en liten tur ekstra, så er det gode fiskemuligheter i Månavatnet. Kom og bli med på telttur sammen med oss!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.
 

Kanotur for hele familien - Holmavatnet Juni 2019 (Gjennomført)

Kanotur for hele familien – Holmavatnet Juni 2019

Ta med deg familien og bli med på kanotur på Holmavatnet! Det blir varme griller, lek i sandkanten og naturligvis massevis av kanoer og trøbåter! Kanopadling er en fin familieaktivitet, og kombinert med lek i vannkanten og grilling blir dette garantert en ettermiddag barna vil huske.


Meld deg på i dag – begrensede plasser.

Barnas fellestur April 2019 - Til bunkerene på Vedafjellet (Gjennomført)

Barnas fellestur April 2019

I april 2019 var det på ny duket for Barnas fellestur, og denne gangen gikk turen til bunkerene på Vedafjellet. Vi hadde søppelplukke-konkurranse, bunker-skattejakt, natursti og grilling. Det var et yrende liv og store som små hadde noen kjekke timer sammen denne søndagen. Tusen takk for turen til hver og en, og takk for en fantastisk ryddeinnsats, vi er imponert! 

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Familiearrangement August 2018 - Lek og aktiviteter ved Holmavatnet (Gjennomført)

Familiearrangement August 2018 – Lek og aktiviteter ved Holmavatnet

I august 2018 gjentok vi suksessen fra i fjor med å arrangere familiearrangement ved Holmavatnet. Hele 151 deltakere, små og store, møtte for å dele denne dagen sammen. Natursti, turbingo, vannaktiviteter og grilling var noen av aktivitetene vi fylte denne kjekke dagen med. Tusen takk for en utrolig kjekk dag sammen, vi gleder oss allerede til neste gang!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Familiearrangement September 2017 - Lek og aktiviteter ved Holmavatnet (Gjennomført)

Familiearrangement September 2017 – Lek og aktiviteter ved Holmavatnet

I september 2017 var det på ny duket for et familiearrangement i friluftslivets ånd. Dette er det største arrangementet vi har hatt til nå, og hele 150 deltakere møtte ved Holmavatnet denne fine søndagen i september. Det ble aktiviteter som natursti, turbingo, stylter, kanopadling og trøbåter – takk til alle som var med og gjorde denne dagen så vellykket!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Barnas fellestur februar 2017 - Tur til Uburhedlaren (Gjennomført)

Barnas fellestur februar 2017 – Tur til Uburhedlaren.I februar 2017 arrangerte vi for første gang "Barnas fellestur". Hele 48 par føtter var klar for tur denne søndagen. Turen gikk til Uburhedlaren i Oltedal, et spennende turmål for både store og små. Turen veksler mellom grusvei, sti og ur. Stemningen er på topp, og det er gøy å se turgleden blant folket. Vi avsluttet turen med bål og grilling i gapahuken ved Storamyr.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Familievennlig Fellestur Juni 2016 - Brekko Friluftsområde (Gjennomført)

Familievennlig Fellestur Juni 2016 – Brekko Friluftsområde.Etter fjorårets suksess bar det i vei for enda et nytt familiearrangement. Det ble som i fjor med intet unntak like bra og med mye folk. Været var fint med sol, god varme og lite vind. Hele 84 turglade mennesker fordelt på 20 familier ønsket å bli med oss på tur. Det ble aktiviteter som kanopadling, turbingo, klatring i tauer, disse, stylter, bading, fiske og mye mer.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Familievennlig Fellestur Mai 2015 - Brekko Friluftsområde (Gjennomført)

Familievennlig Fellestur Mai 2015 - Brekko Friluftsområde.I mai ble det for første gang arrangert en familievennlig fellestur, turen ble en suksess og det blir garantert flere turer. Hele 87 turglade mennesker, fordelt på 20 familier med både store og små ønsket å bli med oss på tur. Det ble aktiviteter som kanopadling, turbingo, klatring og fiske for å nevne noe. Grillene ble også flittig brukt i det fine været.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer