Du er her

Familievennlig Fellestur Mai 2015 - Brekko Friluftsområde (Gjennomført)

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 - Brekko Friluftsområde.I mai ble det for første gang arrangert en familievennlig fellestur, turen ble en suksess og det blir garantert flere turer. Hele 87 turglade mennesker, fordelt på 20 familier med både store og små ønsket å bli med oss på tur. Det ble aktiviteter som kanopadling, turbingo, klatring og fiske for å nevne noe. Grillene ble også flittig brukt i det fine været.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.
  

Kommune:                 Gjesdal
Tid:                              0,5t tur/retur (I tillegg kommer eventuelle pauser)
Lengde:                       2km tur/retur
Merket:                        Ja (Skiltet og Lysløype)
Terreng:                      Grusvei eller skogsti (Valgfritt)
Vanskelighetsgrad:   Enkel
Høyde:                        Store Foretjørna og Gapahuk 338m.o.h

 

 

Heidi og Kjell Arild hadde et felles ønske om å arrangere familievennlige fellesturer. Og med hver vår kunnskap og mulighet til å få dette til, ble det hurtig kartlagt hva vi så for oss, og hvilke muligheter vi hadde. Resultatet ble en suksessrik tur med hele 87 turglade mennesker, fordelt på 20 familier og med både store og små deltakere. Det ble aktiviteter som kanopadling, fiske, turbingo, småkrypjakt, spikking og klatring.

 

En kort oppsummering etter tur:

Familievennlig Fellestur Mai 2015 - Vi deler oss i to grupper, her går noen skogstien.Med god hjelp fra både store og små, er kanoer og nødvendig utstyr rigget og klart ved gapahuken. Vi nærmer oss kl 11,00 og det er på tide for Heidi og jeg å komme oss ned til parkeringsplassen. Vi registrerer de påmeldte og deler oss i to grupper, den ene gruppa skal gå skogsveien mens den andre gruppa skal gå grusveien inn til Gapahuken.

 

 

 

 

 

 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 – Hele 87 stykker står samlet, fordelt på 20 familier.Det ble ved start gitt nødvendig informasjon om turen, et av punktene var å samles oss til et fellesbilde. Resultatet ble virkelig flott, hele 87 stykker! Stedet er godt egnet til familievennlige turer, og det fine været gjør det mulig å sitte ute, både ved gapahuken og vannet. Ungene er i flertall og med et sprett aldersspenn, varierende fra 4mnd til 15år.

 

 

 

 

 

 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 – Grillen i gapahuken blir flittig bruktSvein Ove med gode hjelpere, har sørget for at grillene står klar til vi kommer tilbake. Gapahuken blir flittig brukt og det lukter grillmat langveis fra. Ungene leker, springer og koser seg ute i det fri, akkurat slik det var ment. Vi har satt opp to telt for anledningen, disse blir også flittig brukt til lek og avslapning.

 

 

 

 

 

 

 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 – Kanopadling viste seg å være svært populært.Det er lagt opp med mange ulike typer aktiviteter, men kanoene var nok blant de mest populære. Gjesdal kommune har muliggjort leie av kanoer, tralle, redningsvester og årer fra deres utstyrsbank. Dette er vi selvsagt veldig glade for og sier tusen takk for denne gang! Det fiskes både fra kanoene og fra land, men så vidt meg bekjent fikk ingen fisk?

 

 

 

 

 

 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 – Det holdes høy aktivitet, men av og til er det godt å kunne slappe av litt også.I tillegg til lek i vannkanten, småkrypjakt og klatring er det godt å kunne slappe litt av i teltet, det synes hvert fall barna. Flere av foreldrene har satt seg godt til rette i solsiden og det skravles og drøses, vi har det rett og slett kjempekjekt på fellestur! Det blir servert kokekaffe, rett fra kjelen til alle som vil ha.

 

 

 


 

 

 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 – Turbingo viste seg å være svært populærtTurbingo var en suksess, det var virkelig kjekt å se barna kose seg mens de krysset ut de forskjellige postene. Heidi sammen med hennes barn har laget dette populære "spillet". Jeg var litt skeptisk til at det var tegnet en huggorm, men meningen var ikke at vi skulle lete etter en, men heller krysse av om vi fikk øye på den. Tro det eller ei, huggormen ble observert ikke så veldig langt fra gapahuken.

 

 

 

 

 

Familievennlig Fellestur Mai 2015 – En minnerik og kjekk fellestur går mot sluttenEn minnerik og kjekk familiefellestur går mot slutten. Klokka har passert 14,00, men fortsatt er flere familier igjen. Ungene vil hvert fall ikke hjem, de mest ivrige krøp opp på taket av gapahuken og ville ikke komme ned igjen. Det er et godt tegn både Heidi og jeg kan ta med oss videre til neste fellestur, for ny tur blir det garantert.

Vi takker for et flott oppmøte og håper å se dere alle igjen til ny fellestur.

 

 

For Turbeskrivelse, Kart og bilder kan du klikke deg inn på artikkelen her
Vær oppmerksom på at artikkelen viser hele lysløypa i Brekko, vi gikk kun tur/retur fra parkeringsplass til gapahuk (Store Foretjørna).

 

 

Bildegalleri
Dato: 10.05.2015

Feil ved visning? Klikk her
For å kommentere og se bilder i stort eksemplar klikk her (Facebook bildegalleri)

 

 

 

 

 

 

Med på tur var (87stk):
Hilde & Kjell Arild
- Marikken, Johannes

Heidi & Svein Ove
- Iris, Eivind

Kristine & Cato
- Tiril, Fride

Hanne & Atle
- Malin, Ingrid, Mats

Liv Marit & Asbjørn
- Liv

Cathrine & Ådne
- Tale, Live

Marianne & Kristian
- Maiken

Maren & Maiken
- Angelica, Tomine, Maren Sofie

Ståle
- Nathalie, Sebastian

Kathrine & Ove
- Oliver, Marie Theoline

Hanne & Tor
- Marius, Håkon, Vegard, Snorre Olaus, Tora Elisabet

Gro & Sindre
- Tord, Svend

Marie
- Jenny

Eirik
- Sebastian, Alexander

Anneth & Robert
- Bendik, Emilian

Eivind
- Kevin

Synnøve & Trond
- Storm, Serina, Ask, Normann, Julie

Geir & Aaselene
- Odin, Frøya, Alva

Karen
- Sindre, Lina, Ida Lovise, Victoria

Linn & Jørulf
- Tuva

Jorunn & Ronny
- Ingeborg, Anne

Astrid
- Melvin, Melina

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer