Du er her

Fellestur (Barn) - Bli med oss på tur!

 

Fellestur (Barn) - Bli med oss på tur!

Vi arrangerer kjekke turer for barn i alle aldrer. Turene går både høyt og lavt i terrenget - med og uten telt i sekken! Dyktige turledere legger til rette for kjekke og varierte turer hele året - helt gratis og du trenger ikke å være medlem!

 

 

Fellestur (Barn) - Sammen skaper vi minner og koser oss på tur!Vår barne- og familietur-gruppe digger å være ute på tur - og vi vil gjerne ha deg med! Vi heier på hverandre, hjelper hverandre og skaper gode minner og oppelvelser ute i naturen.

Noen ganger drar vi på telttur, andre ganger på topptur - eller hva med bare en "kosekveld" foran bålet med hver sin spikkekniv? Vi har også vært på "bunkertur" og utforsket mørke ganger og krypin. Nevnte vi kano og fisketurer? Våre turer er varierte og spennende og arrangeres av dyktige turledere som både lytter og ser!

Alt dette, og mye mer kan du og ditt barn være med på. Alt er helt gratis og en trenger ikke å være medlem!

 

 

Viktig informasjon
Viktig informasjon

 1. Påmelding!
  Der hvor det er påmelding, må en være påmeldt for å delta på våre fellesturer for barn. Vi er dessverre nødt for på noen turer å sette et "tak", ikke for å ekskludere noen, men for å opprettholde sikkerhet og kvalitet. Der hvor det er påmelding, vil vi tydeliggjør det i artikkelen. Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 3. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 4. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 5. Ingen tilgjengelig tur?
  Fortvil ikke, ny tur planlegges fortløpende og blir synlig nedenfor i god tid før arrangementets start.

 

Finn fellestur for deg og ditt barn

Barnas fellestur Mars 2020 - Topptur til Synesvarden (AVLYST!)

Barnas fellestur Mars 2020 – Topptur til SynesvardenI mars kjører vi på med ny topptur for barn! Som sist tenker vi at turen er for barn i skolealder, og denne gangen går turen til Synesvarden i Time kommune. Toppen med sine 359 moh. byr på en fantastisk utsikt utover det Jærske landskap. Kom og bli med oss på tur med nista i sekken!
 

Klikk deg inn på artikkelen for mer info.

Barnas fellestur Januar 2020 - Topptur til Skårlandskula

Barnas fellestur Januar 2020 – Topptur til SkårlandskulaVi starter fellesturåret 2020 for barn, med en utsiktsrik topptur til Skårlandskula. Toppen ligger i Time kommune, og gir på klarværsdager en spektakulær utsikt utover store deler av Jæren. Dette er en tur for de litt eldre turvante barna. Pakk nista i sekken og bli med oss på tur!
 

Klikk deg inn på artikkelen for mer info.

Barnas fellestur Desember 2019 - Førjulskos i Neseskogen

Barnas fellestur Desember 2019 – Førjulskos i NeseskogenJulen nærmer seg med stormskritt, og med julen følger mange tradisjoner for både små og store. I år har vi for første gang førjulstur for de minste, som forhåpentligvis etter hvert kan bli en hyggelig tradisjon som dere vil være med oss på. I Neseskogen er det godt tilrettelagt for lek og moro, og kanskje venter en overraskelse fra nissen?!

Meld deg på i dag – begrensede plasser.

Barnas fellestur Oktober 2019 - Tur og bålkos

Barnas fellestur Oktober 2019 – Tur og bålkosI oktober koser vi oss med fottur og bålkos! Vi møter i Åsen (Time), og går derifra opp til Ulvatjørna på skogsvei og sti. Pakk med kveldsmaten som egner seg på bålet dersom du ønsker, og bli med oss på en kjekk kveldstur. Vi slår "leir" for kvelden og koser oss med kveldsmaten - etterfulgt av lek og spikking. Turen er en av «Ti turer i Time».

Klikk deg inn på artikkelen for mer info.

Barnas fellestur September 2019 - Kveldstur til Blåfjellet

Barnas fellestur september 2019 – Kveldstur til BlåfjelletI september ønsker vi å ta med oss barna på topptur. Vi pakker kveldsmaten i sekken, og går til Blåfjellet i Time Kommune. Vi koser oss med kveldsmaten sammen mens vi nyter den fine havutsikten fra toppen. Kom og bli med! Turen er en av «Ti turer i Time».

Klikk deg inn på artikkelen for mer info.

Fellestur Juni 2019 - Telttur til Månafossen og Mån (Gjennomført)

Fellestur Juni 2019 – Telttur til Månafossen og MånI juni inviterer vil til felles telttur for hele familien. Turen går til vakre Månafossen og Mån i Gjesdal kommune. De store gress-slettene ved Mån egner seg godt for telting, og for de som ønsker å gå seg en liten tur ekstra, så er det gode fiskemuligheter i Månavatnet. Kom og bli med på telttur sammen med oss!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.
 

Barnas fellestur April 2019 - Til bunkerene på Vedafjellet (Gjennomført)

Barnas fellestur April 2019

I april 2019 var det på ny duket for Barnas fellestur, og denne gangen gikk turen til bunkerene på Vedafjellet. Vi hadde søppelplukke-konkurranse, bunker-skattejakt, natursti og grilling. Det var et yrende liv og store som små hadde noen kjekke timer sammen denne søndagen. Tusen takk for turen til hver og en, og takk for en fantastisk ryddeinnsats, vi er imponert! 

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Barnas fellestur februar 2017 - Tur til Uburhedlaren (Gjennomført)

Barnas fellestur februar 2017 – Tur til Uburhedlaren.I februar 2017 arrangerte vi for første gang "Barnas fellestur". Hele 48 par føtter var klar for tur denne søndagen. Turen gikk til Uburhedlaren i Oltedal, et spennende turmål for både store og små. Turen veksler mellom grusvei, sti og ur. Stemningen er på topp, og det er gøy å se turgleden blant folket. Vi avsluttet turen med bål og grilling i gapahuken ved Storamyr.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer