Du er her

Fellestur - Oppsummering 2018

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fellestur – Oppsummering 2018

Året 2018 - Vårt femte år med fellesturer! På flere av de mest populære turene har det vært lange ventelister, og det er utrolig hyggelig at så mange ønsker å være med oss på tur. Turene har gått både høyt og lavt i terrenget, noen langs kystlinjen, andre til utsiktsrike fjelltopper. Opptil flere ganger i uken har vi vært ute, uansett vær og vind!

Les mer.

 

 

Totalt har hele 1926 stk deltatt på fellesturer i løpet av året 2018. Deltakergjennomsnittet var 16,6 turglade mennesker fordelt på 116 turer. Totalt ble det gått 895,6 km fordelt på 267 timer!

 

 

 

Kort oppsummert

Fellestur – Oppsummering 2018Vi har vært både høyt og lavt i terrenget. Alt i fra turer langs vår vakre Jærkyst, til høye og spektakulære fjelltopper som Trollarinda og Frafjordhatten. Turene har gått fra Sokndal lengst sør til Sandnes lengst øst, og på Tur Rally var vi innom hele 10 turer i Time kommune på en og samme dag! På turene er vi likesinnede og sammen har vi det utrolig sosialt og kjekt. Vi vil benytte anledningen til å takke alle for et fantastisk oppmøte, og for hjelpen og støtten vi har gitt hverandre. 

 

 

 

Turen med flest deltakere

Fellestur – Oppsummering 2018På familiearrangement ved Holmavatnet var vi i august hele 152 deltakere. Her var alt fra toddlere til besteforeldre som koste seg sammen i flere timer. Vi hadde aktiviteter som natursti, turbingo, kanopadling og grilling. Våre familiearrangement er svært populære, og vi gleder oss til å arrangere flere turer og arrangement for de minste også i 2019.

 

 

 

 

 

Turen som ga oss flest utfordringer

Fellestur – Oppsummering 2018Turen fra Madland til Veen i september ble en svært våt affære. Allerede ved turstart startet hodebryet da hele stien var oversvømt. Flere små bekker var nå blitt både dype og brede, og de fleste var våte i føttene etter det første kvarteret. Den største utfordringen fikk vi da vi skulle krysse Tverråna, men du og du så moro det var!

Turbeskrivelse:
Madland-Veen
 

 

 

 

 

Turen som trollbandt oss

Fellestur – Oppsummering 2018Triotoppturen fra Snorestad til toppene Sikvalandskula, Edlandskula og Skårlandskula satte spor hos de 25 turdeltagerne. Det var en klar og kald dag i november, og disen lå som et slør over fjellene - noe som skapte en magisk stemning som trollbandt oss gang på gang. Det å gå på topptur på jæren når vindmøllene står stille er også noe som tilhører sjeldenheten, og det valgte turmålet kunne ikke landet på en mer passende dag.

Turbeskrivelse:
Sikvalandskula, Edlandskula og Skårlandskula
 

 

 

 

Statistikk - fra 2014 og frem til nå

Siden tidenes start har vi pr. dags dato gått 381 fellesturer fordelt på hverdagsturer, helgeturer og familiearrangement. Vi har totalt hatt med oss 6817 deltakere, brukt svimlende 894,5 timer, og vandret 2982,2 kilometer. I 2018 feiret vi Norge på langs (ca. 2500 km) i arrangerte fellesturer, og har nå startet på tilbakeveien. Blir du med oss på ferden?

Fellestur – Oppsummering 2018

 

Fellestur – Oppsummering 2018

 

Fellestur – Oppsummering 2018

 

Fellestur – Oppsummering 2018

 

Fellestur – Oppsummering 2018

 

 

Artikkelen er skrevet av;

Forfatter: Heidi Bjerre

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer