Du er her

Fellestur oppsummering 2019 - Vi blir så glade!

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fellestur oppsummering 2019 – Vi blir så glade!

I fellesturåret 2019, har vi virkelig kost oss! Med sommerfester, 5års jubileum, ny turgruppe kun for barn og mye, mye mer! Vi har arrangert ukesturer, helgeturer og flere arrangementer. En ny tilhenger for oppbevaring og enkel frakt av utstyr har vi også fått! Nysjerrig på fortsettelsen?

 

 

Året 2019
Året 2019 - et spennende år med mange "jern i ilden"

Med flere turledere, flere aktiviteter og et større utstyrbehov - kan vi virkelig si at 2019 har ekspandert! I tillegg har vi fått kjøpt oss skap-tilhenger med nødvendig plass for lagring av utstyr til våre barne- og familieturer / arrangement.

Som i fjor har vi arrangert fellesturer i helger, forholdsvis søndager. I tillegg har vi turer på ukedager, ofte på tirsdager og onsdager. Noen torsdager med kajakk har det også blitt! I år, nærmere bestemt fra april av - har vi stiftet en barne- og familieturgruppe som har arrangert kjekke turer med stor suksess og deltakerantall! Vi har vært "høyt og lavt", både på telttur, topptur, skogstur og mer.

Fellestur oppsummering – Barnas fellestur til Blåfjellet

Vi hadde også et "rekruteringsprosjekt" hvor vi tilrettela med ni fellesturer for de som "ville prøve seg, men var usikre".

Nye tilskudd av turledere er Hanne Høgmoe, Halvard Lyngra, Per Gunnar Rugland og Kjell Åge Roland.

  • Hanne er ei aktiv og fantastisk dame som er turleder hver tirsdag (fellesturer ukedager)
  • Halvard er en ivrig barne- og familieturleder, og har mange gode tanker og idèr som mer eller gjerne formidles videre.
  • Per Gunnar, brynebuen som hver onsdag er med som turleder på FjellTrimmen gruppa. Tvers igjennom god!
  • Kjell Åge er sprekest og eldst - sier det mest om oss, eller han? Utrolig fin type som for 2020 skal være med på dekktrenings-gruppa.

For alle turledere har vi opprettet en egen portal for digital visning av rabattkort på flere fysiske butikker, i tillegg til nettbutikker. Vi håper at dette vil komme alle turledere tilgode!

 

Vi feiret vårt 5 års jubileum

I 2019, nærmere bestemt i januar hadde vi arrangert fellesturer i 5 år. Dette måtte selvsagt feires! Vi ventet til sommer og sol - og det riktige øyeblikk. 

Fellestur oppsummering – 5 års jubileum

Det ble en fin dag tidlig på høsten. Nærmere 50 turglade var klar v/ Bjerkreim barneskole/kirke på denne dagen. Vi hadde ordnet transport opp til Berland i Bjerkreim kommune. Det var fra gården her vi startet på vår jubileumstur. Fotturen til Dyrskog er virkelig et skue i seg selv - og med 50 glade Fjell-Vandrere blir det bare helt rått!

Utsikt fra Marsteinsfjellet ovenfor Dyrskog fikk vi også! Nede i Dyrskog ventet M/K Ørsdolen som skulle frakte oss til Lauperak hvor mat og festligheter ventet oss. Det ble god mat og drikke, i tillegg til fantastisk stemning med likesinnende personer! En utrolig kjekk kveld som kommer til å bli husket.

 

 

Våre fellesturer i 2019 
Våre fellesturer i 2019

Vi har arrangert mange turer - veldig mange! Og det er også utrolig kjekt at vi dekker et så bredt aldersspenn, fra de minste på 1 år til de eldste på over 70 år. Turene har for det meste vært fotturer, og de har gått høyt og lavt i terrenget, men noen teltturer og kajakkturer har det også blitt.

Totalt har hele 2096 personer deltatt på våre turer i 2019. Vi har arrangert 136 fellesturer, fordelt på 903 kilometer. Tidsbruken, i ren gange-tid er på hele 294 timer og 37 minutter.

Vi har nå arrangert fellesturer i over 5 år, og tallene ovenfor viser til en enorm økning, særlig når vi ser tilbake på arrangerte turer og fakta siden tidenes start.

Det er svimlende høye tall! Hele 8814 personer har vært med oss! Vi har arrangert 514 turer, fordelt på 3859 kilometer og 1186 timer.

Fellestur oppsummering – Våre fellesturer i 2019

 

 

Takk til våre samarbeidspartnere i 2019

Dovre Sertifisering ASJTR Gruppen

 

2020 - Hva skjer?
2020 - Hva skjer?

Vi skal fortsette å tilby gode fellesturer, både i ukedager og helger. I ukedagene vil fokuset været å finne nye og gode steder å besøke, gjerne mest for sommerhalvåret.

Fellestur (Helg)
Fellesturer i helger vil vi ha mer fokus på! Disse skal planlegges bedre og vi skal vise mer "skjulte perler" til turfolket fra distriktet. Vi fortsetter selvsagt med en søndag i måneden og fint vær er allerede bestilt ut 2020! Les mer.

Fellestur (Ukedager)
Sandnes er et populært turområde, og her gjør Hanne og Grete en utrolig god jobb som veldig, veldig mange er glade for! På "Jæren" holder Per Gunnar og Kjell Arild turer hver onsdag. Bjørn-Tore er kombinert både for Sandnes og Jæren. Turer i ukedager et et av våre hovedområder - og forblir uendret.

Fellestur (Barn)
I 2020 vil vi ha enda mer fokus på fellesturer for de minste, og vi er allerede godt i gang med planleggingen for det kommende året. Noen turer vil passe for de aller fleste, mens andre turer legges opp til de litt eldre. Målet er å få til en variasjon av topptur, telttur, turisthyttetur, padletur og lavterskeltur. Veien blir litt til mens vi går, og plutselig dukker nye ideer opp underveis. Vi gleder oss!

Familiearrangement
De siste årene har vi hatt minst et stort familiearrangement fullspekket av kjekke aktiviteter for små og store. Arrangementet ved Holmavatnet kan vel nå kalles en fast tradisjon, som år etter år har vært en stor suksess! Kanopadling/trøbåter, natursti, turbingo og grilling er noen av de faste aktivitetene. I fjor hadde vi også egen padledag, noe som vi tenker å gjenta i 2020. Arrangementene er svært populære, følg med for å sikre din plass!

 

 

Bilder
Bilder - Noen høydepunkter fra 2019

 

På telttur til Mån - Marikken ved Månafossen
Fellestur oppsummering – På telttur til Mån

 

På Synesvarden en vindfull vintersdag - lite stopper denne gjengen!Fellestur oppsummering – På Synesvarden en vindfull vintersdag

 

Topptur til Blåfjellet på 17. mai har blitt en fast tradisjon!Fellestur oppsummering – Topptur til Blåfjellet på 17. mai

 

Familiearrangementene ved Holmavatnet er svært populære! Fellestur oppsummering – Familiearrangementene ved Holmavatnet er populære!

 

En nydelig padletur på Nordra-Krogavatnet - balsam for kropp og sjel!Fellestur oppsummering – En nydelig padletur på Nordra-Krogavatnet

 

Små og store koser seg på telttur ved friluftsgården Mån.Fellestur oppsummering – Telttur på Mån

 

Eikeknuten var en minnerik topptur, med en spektakulær utsikt utover Ørsdalsvatnet!Fellestur oppsummering – Eikeknuten var en minnerik topptur!

 

Bålkos på fellestur med barn, her på tur til Ulvatjørna på Lye.Fellestur oppsummering – Bålkos på fellestur med barn

 

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild og Heidi

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer