Du er her

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!


Fellestur (Helg) – Bli med oss på fellestur!

 

Vi arrangerer minimum en fellestur per måned, hovedsakelig på søndager og i distriktet Rogaland. Vi har ulike turer med ulik vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Alle våre turer er selvsagt gratis å delta på!

 


 

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!Vi arrangerer et variert og bredt tilbud av fellesturer, både for den enkle fjellvandrer til den mest kresne toppturentusiasten – Velg en fellestur som passer deg og dine fysiske begrensninger.

Alle våre turer er merket med detaljer som lengde, stigning, tidsforbruk og vanskelighetsgrad for å nevne noe.

Nye fellesturer vil bli publisert i en stigende rekkefølge nedenfor, turer merket "Gjennomført" er gått og ikke tilgjengelig for påmelding. Men du er velkommen til å lese referat og se igjennom bildegalleriet fra turene

 

 

Fellestur (Helg) – Viktig informasjon!
Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk!
  Det er påmelding for alle våre "Fellestur (Helg)" fellesturer. Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Vanskelighetsgrad
  Våre fellesturer er merket med vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine begrensninger. Les mer om vanskelighetsgrad.
   
 3. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 4. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 5. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 6. Hvordan melder jeg meg på/av en fellestur?
  Under aktuell fellestur er det link til påmeldingsskjema, like ovenfor fornavn for de påmeldte. Velg kategori "–Påmelding til fellestur" for påmelding, og "– Avmelding fellestur" for avmelding. Husk at kommentarskjema i bunn av artikkelen ikke kan benyttes for påmelding.
   
 7. Ingen tilgjengelig tur?
  Fortvil ikke, ny tur planlegges fortløpende og blir synlig nedenfor i god tid før arrangementets start.

 

Velg din fellestur - Bli med oss på tur!

 

Fellestur september 2017 - Tur til Dyrskog og Spødavollstolen

Fellestur september 2017 – Tur til Dyrskog og SpødavollstolenFellesturen for september måned går til den nedlagte fjellgården Dyrskog i Bjerkreim kommune. Gården ligger idyllisk til på et høydedrag ovenfor det langstrakte Ørsdalsvatnet. Turen starter fra Spødavoll og går først til Dyrskog, hjemturen går via Stolfjellet og ut på den spektakulære Spødavollstolen. Kom og bli med på en av mine favoritt-turer!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur august 2017 - Topptur til Vikastakken og Bergefjellet

Fellestur august 2017 – Topptur til Vikastakken og BergefjelletI august kjører vi to fellesturer (helg) - Det blir en ekstra tur til Vikastakken og Bergefjellet, vi befinner oss i Forsand kommune. Traseen går først bratt igjennom et skogsbelte og videre opp til toppene. Turområdet er variert og stien går i et flott terreng. Det er gode stigninger, men også flate partier hvor en får gå i et mer oversiktlig og åpent terreng.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur august 2017 - Rundtur fra Vinddalen via Fossjuvet til Røssdalen

Fellestur august 2017 – Rundtur fra Vinddalen via Fossjuvet til Røssdalen.Fellesturen for august måned går til det spektakulære Fossjuvet i Forsand kommune. Vi starter fra Norsk Folkehjelp si hytte i Vinddalen. Turen går først til Fossjuvet og deretter ned i Røssdalen via Indredalen i disse spektakulære dalførene. Området er formet av massive naturkrefter, noe Fossjuvet er et klart svar på – Kom og bli med!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur juli 2017 - Topptur til Skibufjellet og Skarkaknuten

Fellestur juli 2017 – Topptur til Skibufjellet og Skarkaknuten.Vi holder oss i Bjerkreim kommune, og fellesturen for juli måned går til toppene Skibufjellet og Skarkaknuten. Dette er to topper i 800-meters høyde, og herfra er utsikten virkelig et skue for øyet! Landskapet og terrenget er på denne turen variert og spennende, i tillegg til utsiktsrikt – så her er det bare og snøre turskoene og bli med!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur juni 2017 - Utsiktsrik topp og rundtur til Mjåvassknuten

Fellestur juni 2017 – Utsiktsrik topp og rundtur til MjåvassknutenFellesturen for juni går til Mjåvassknuten. De stupbratte fjellsidene byr på en virkelig motbakketur, men strevet blir til gjengjeld belønnet med en spektakulær utsikt over vakre Ørsdalen. Landskapet og terrenget er på denne turen variert og spennende, og man kan også se gruveganger og rester av bygningene etter gruvedrift i fjellene.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Mai 2017 - Trollarinda og fjellene over Ørsdalsvatnet

Fellestur Mai 2017 – Trollarinda og fjellene over ØrsdalsvatnetVi smeller til med en skikkelig fjelltur i mai måned, og du kan bli med oss til utsiktsrike Trollarinda, samt oppleve de spektakulære fjellene over det langstrakte Ørsdalsvatnet. Vi har fått med oss lokalkjente for å guide oss til de mest spektakulære denne turen har å by på, i tillegg til masse variert natur og gode utsiktsmuligheter.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur April 2017 - Tur til Løftoft og Elgjestraum

Fellestur April 2017 – Tur til Løftoft og Elgjestraum.Ny måned betyr ny fellestur! Denne gang tar Svein Audun oss med på tur til Løtoft og Elgjestraum i Sokndal kommune. Denne rundturen byr på masse variert natur, gode utsiktsmuligheter, kulturbeiter og flere eldre og flotte kloppede bruer. Landskapet er småkupert og terrenget veksler mellom skogkledde traseer til mer åpne og nakne heiområder.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Mars 2017 - Tur til Bjørndalsniba via fjellgården Homse og Rabalia

Fellestur Mars 2017 – Tur til Bjørndalsniba via fjellgården Homse og Rabalia.Fellesturen for mars går til utsiktsrike Bjørndalsniba via fjellgården Homse, Homsegruvene og Rabalia. Dette idylliske turområdet er å finne i Hå kommune. Terrenget er vekslende og på denne turen vil en få en smakebit av variert og spennende natur. Vi går ikke innom Ualand. Turen går fra Matningsdal til Søra Hetland.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Februar 2017 - Fra Egersund til Hellvik via Nordra Sundet friluftsområde

Fellestur Februar 2017 – Fra Egersund til Hellvik via Nordra Sundet friluftsområde.Vi holder oss i lavlandet, men denne gang har vi virkelig valgt en «kvalitetstur» med mange flotte naturopplevelser! Vi går fra Egersund til Hellvik, bare denne etappen i seg selv er utrolig vakker, men om en kombinerer med Nordra Sundet friluftsområde i tillegg, så er det lite i distriktet som slår dette praktområdet. Bli med oss på en lettgått, men lang tur langs vår vakre jærkyst.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Januar 2017 - Topptur til Kvidaheia i Sokndal

Fellestur Januar 2017 – Topptur til Kvidaheia i Sokndal.Nytt år og ny fellestur! Denne gang tar vi turen til vakre Kvidaheia i Sokndal kommune, med start fra turisthytta Gaudland. Landskapet er småkupert og terrenget veksler mellom skogkledde traseer til mer åpne og nakne fjellområder. Det er også flere bekker og små tjern å se langs stien. På toppen er det god utsikt utover i terrenget. Turen er rødmerket og skiltet.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Sider

Fjell-Vandring.net - Din Turside på Internett!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer