Du er her

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!


Fellestur (Helg) – Bli med oss på fellestur!

 

Vi arrangerer minimum en fellestur per måned, hovedsakelig på søndager og i distriktet Rogaland. Vi har ulike turer med ulik vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Alle våre turer er selvsagt gratis å delta på!

 


 

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!Vi arrangerer et variert og bredt tilbud av fellesturer, både for den enkle fjellvandrer til den mest kresne toppturentusiasten – Velg en fellestur som passer deg og dine fysiske begrensninger.

Alle våre turer er merket med detaljer som lengde, stigning, tidsforbruk og vanskelighetsgrad for å nevne noe.

Nye fellesturer vil bli publisert i en stigende rekkefølge nedenfor, turer merket "Gjennomført" er gått og ikke tilgjengelig for påmelding. Men du er velkommen til å lese referat og se igjennom bildegalleriet fra turene

 

 

Fellestur (Helg) – Viktig informasjon!
Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk!
  Det er påmelding for alle våre "Fellestur (Helg)" fellesturer. Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Vanskelighetsgrad
  Våre fellesturer er merket med vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine begrensninger. Les mer om vanskelighetsgrad.
   
 3. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 4. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 5. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 6. Hvordan melder jeg meg på/av en fellestur?
  Under aktuell fellestur er det link til påmeldingsskjema, like ovenfor fornavn for de påmeldte. Velg kategori "–Påmelding til fellestur" for påmelding, og "– Avmelding fellestur" for avmelding. Husk at kommentarskjema i bunn av artikkelen ikke kan benyttes for påmelding.
   
 7. Ingen tilgjengelig tur?
  Fortvil ikke, ny tur planlegges fortløpende og blir synlig nedenfor i god tid før arrangementets start.

 

Velg din fellestur - Bli med oss på tur!

 

Fellestur Oktober 2019 - Fra Sandstøl til Sætra via toppen Hest

Fellestur Oktober 2019 – Fra Sandstøl til Sætra via toppen Hest

Fellesturen for oktober måned går til Lund kommune der vi skal gå fra Sandstøl til Sætra via toppen Hest. Det er Terje Gautestad som anbefalte oss denne turen, og han blir også med som guide denne dagen. Kom og bli med på en flott søndagstur i nydelig høstfarget terreng!


Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur August 2019 - Ramnstoknuten og Lauvnesknuten

Fellestur August 2019 – Ramnstoknuten og LauvnesknutenRamnstoknuten er et blikkfang fra veien når en kjører forbi Høgsfjorden mot Dirdal. Den markante varden ruver 562 meter over Høgsfjorden og Frafjorden. I tillegg til Ramnstoknuten skal vi på fellestur i august også gå til Lauvnesknuten som gir en vid utsikt utover Frafjord. Kom og bli med på fellestur, vi lover en RÅ utsikt (selvfølgelig om været er med oss)!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Juli 2019 - Topptur til Lindtjørnsknuten

Fellestur Juli 2019 – Topptur til LindtjørnsknutenFellesturen for juli måned går til Lindtjørnsknuten som er den høyeste toppen i Lund kommune, helt på grensa til Sirdal kommune. Toppen er en av årets nye turer i «På topp i Dalane», og ligger 731 moh. Svein Audun Hetland viser oss vei på denne turen med nydelig terreng og vid utsikt, kom og bli med oss på tur du også!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

5 års jubileumstur til Dyrskog - Lørdag 7. september 2019 (Fullt)

5 års jubileumstur - Lørdag 7. september 2019I september blir det 5 års jubileumstur. Vi blir hentet i buss/taxi på Odlandstø, deretter fraktet opp til Berland. Fra Berland går vi til fots ned til den idylliske gården Dyrskog, og på det langstrakte vannet kommer M/K Ørsdolen å henter oss. Etterpå blir det en "sommerfest" med god mat og drikke i festlokalet på Lauperak. Når kvelden er slutt, blir vi fraktet med båt tilbake til Odlandstø.

Les mer og meld deg på i dag.

Fellestur Juni 2019 - Topptur til Eikeknuten

Fellestur Juni 2019 – Topptur til EikeknutenFellesturen for juni måned går til spektakulære Eikeknuten i Bjerkreim kommune. Vi starter fra Eikebrekka som også er et av utgangspunktene til turisthytta Kvitlen. Rødmerket sti følges første del av turen, før en ved Laugarvatnet skjærer av fra merket sti og fortsetter direkte i terreng mot Eikeknuten. Utsikt utover Ørsdalen og Ørsdalsvatnet.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Mai 2019 - Topptur til Bjordalstolen

Fellestur Mai 2019 - Topptur til BjordalstolenI mai går vi til den spektakulære Bjordalstolen, innerst i Ørsdalen ved Bjordal. Fra selve stolen er utsikten god, selv om en ikke lister seg helt utpå nibba. "Oppturen" er relativt bratt og stigenede, men vi opplevde at det var god sti å følge opp til saueskillegården. Vi håper at nettopp du vil være med oss til topps, og sammen skal vi kose oss!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur April 2019 - Tur til Løtoft og Elgjestraum

Fellestur April 2019 – Tur til Løftoft og Elgjestraum.I april måned gjentar vi suksessen ved å gå til Løtoft og Elgjestraum i Sokndal kommune. Denne rundturen byr på masse variert natur, gode utsiktsmuligheter, kulturbeiter og flere eldre og flotte kloppede bruer. Landskapet er småkupert og terrenget veksler mellom skogkledde traseer til mer åpne og nakne heiområder.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Mars 2019 - Fra Ogna til Hellvik via Rabalia, Ualand og Roda

Fellestur Mars 2019 - Fra Ogna til Hellvik via Rabalia, Ualand og RodaI mars måned vil vi vise dere fotturen over «heia» fra Ogna til Hellvik via idylliske Rabalia, Ualand og fjelltoppen Roda. På tampen av fotturen vil vi besøke Ole Høylandshålå – de som ønsker kan gå ned for en titt. Spennende fottur med kvaliteter fra idyllisk eikeskog, utsikt fra Roda – alt i et vakkert kysthei-landskap.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Februar 2019 - Hettua og Hellviksbolten, rundtur fra Holmane

Fellestur januar 2019 – Hettua og Hellviksbolten, rundtur fra HolmaneÅrets første fellestur måtte dessverre avlyses pga vær/vind, og dermed blir januar-turen første tur ut i februar. Fotturen er en flott rundtur som hovedsakelig går i Hå kommune, men for å komme oss til Hellviksbolten må vi en liten tur innom Eigersund kommune. Med start fra Holmane går vi først til Hettua, før vi går videre til Hellviksbolten. Siste del av turen følger vi den gamle Prestavegen tilbake til Vatnamot og ender opp på Holmane igjen.

Fellestur Januar 2019 - Hettua og Hellviksbolten, rundtur fra Holmane (Avlyst)

Fellestur januar 2019 – Hettua og Hellviksbolten, rundtur fra HolmaneÅrets første fellestur er en flott rundtur som hovedsakelig går i Hå kommune, men for å komme oss til Hellviksbolten må vi en liten tur innom Eigersund kommune. Med start fra Holmane går vi først til Hettua, før vi går videre til Hellviksbolten. Siste del av turen følger vi den gamle Prestavegen tilbake til Vatnamot og ender opp på Holmane igjen.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Sider

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer