Du er her

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!


Fellestur (Helg) – Bli med oss på fellestur!

 

Vi arrangerer minimum en fellestur per måned, hovedsakelig på søndager og i distriktet Rogaland. Vi har ulike turer med ulik vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine fysiske begrensninger. Alle våre turer er selvsagt gratis å delta på!

 


 

Fellestur (Helg) - Bli med oss på tur!Vi arrangerer et variert og bredt tilbud av fellesturer, både for den enkle fjellvandrer til den mest kresne toppturentusiasten – Velg en fellestur som passer deg og dine fysiske begrensninger.

Alle våre turer er merket med detaljer som lengde, stigning, tidsforbruk og vanskelighetsgrad for å nevne noe.

Nye fellesturer vil bli publisert i en stigende rekkefølge nedenfor, turer merket "Gjennomført" er gått og ikke tilgjengelig for påmelding. Men du er velkommen til å lese referat og se igjennom bildegalleriet fra turene

 

 

Fellestur (Helg) – Viktig informasjon!
Viktig informasjon

 1. Påmelding – Obligatorisk!
  Det er påmelding for alle våre "Fellestur (Helg)" fellesturer. Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler. Påmelding er ikke bindende, men husk at å utføre avmelding er like viktig som påmelding, det gir plass til andre turdeltakere.
   
 2. Vanskelighetsgrad
  Våre fellesturer er merket med vanskelighetsgrad, - velg en tur som passer deg og dine begrensninger. Les mer om vanskelighetsgrad.
   
 3. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å sende din påmelding bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 4. Spørsmål?
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 5. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 6. Hvordan melder jeg meg på/av en fellestur?
  Under aktuell fellestur er det link til påmeldingsskjema, like ovenfor fornavn for de påmeldte. Velg kategori "–Påmelding til fellestur" for påmelding, og "– Avmelding fellestur" for avmelding. Husk at kommentarskjema i bunn av artikkelen ikke kan benyttes for påmelding.
   
 7. Ingen tilgjengelig tur?
  Fortvil ikke, ny tur planlegges fortløpende og blir synlig nedenfor i god tid før arrangementets start.

 

Velg din fellestur - Bli med oss på tur!

 

Fellestur November 2018 - Triotopptur fra Snorestad

Fellestur November 2018 - Triotopptur fra SnorestadI November smeller vi til med en rundtur hvor vi går innom hele tre topper! Vi starter fra Snorestad i retning Skårlandskula, men før toppen skjærer vi av og går mot Sikvalandskula hvor vi tar dagens første toppstøt. Videre går turen til Edlandskula, før vi avslutter med å toppe Sikvalandskula. En nydelig og utsiktsrik rundtur, vi gleder oss!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Oktober 2018 - Topp og rundtur til Karten i Gjesdal kommune

Fellestur Oktober 2018 - Topp og rundtur til Karten i Gjesdal kommuneOktober måned har vært svært fuktig, og da er det godt å holde oss på "hjemmebane", men samtidig til fjells med nydelig natur kledd i høstfarger! Fjelltoppen Karten er 511 meter over havet, og på klarværsdager er utsikten herfra god! Rundturen er lettgått og byr på lite stigning fordelt utover antall kilometer. Kom og bli med på en kjekk høst-fellestur!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur September 2018 - Fottur fra Madland til Veen

Fellestur September 2018 – Fottur fra Madland til VeenI september har vi valgt en spennende fottur i Gjesdal og Bjerkreim kommune! Vi har lenge ønsket å gå denne, og nå ønsker vi deg hjertelig velkommen til å være med oss. Fotturen starter fra Madland (Slettabø), herfra følger vi sti forbi Lomsvik og videre opp i Tverromdalen før vi dreier mot Vargastølen og ned mot Veen.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur August 2018 - Fra Gya til Hytland via Skinnelddalen

Fellestur August 2018 - Fra Gya til Hytland via Skinnelddalen

I august tilbyr vi deg å være med på en tur du garantert sent vil glemme! Vi skal gå fra Gya og gjennom den vakre Skinnelddalen som trollbandt oss når vi gikk Opplev Dalane løypa. Videre går store deler av turen direkte i terreng, og vi avslutter med å gå på fjellene over det idylliske Ørsdalsvatnet før vi ender opp på Hytland. En flott tur i varierende terreng.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.
 

Fellestur August 2018 - Tur "Rally" over 10 turer i Time

Fellestur August 2018 - Tur "Rally" over 10 turer i TimeSom lovet – det blir 10 topper i Time på en dag. Tar du utfordringen og blir med? Kort oppsummert, liker du ikke slit og svette, samt lengre turer hvor du må presse deg selv litt, ja da er nok ikke denne turen noe for deg! Det vil gå med cirka 10 – 11 timer i ren gange, i tillegg kommer pauser og kjøretid...

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Juli 2018 - Topptur til Skibufjellet og Skarkaknuten

Fellestur juli 2018 - Topptur til Skibufjellet og SkarkaknutenVi holder oss i Bjerkreim kommune og fellesturen for juli måned går til toppene Skibufjellet og Skarkaknuten. Dette er to topper i 800-meters høyde, og herfra er utsikten virkelig et skue for øyet! Landskapet og terrenget er på denne turen variert og spennende, i tillegg til utsiktsrikt – så her er det bare og snøre turskoene og bli med!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Juni 2018 - Rundtur til Eldsknuten og Asgautsvardane

Fellestur Juni 2018 – Rundtur til Eldsknuten og AsgautsvardaneI juni «knaller» vi til med en ukjent tur for mange, og som vi tror fåtallet har gått fra før. Rundturen fra Rødland byr på flotte naturopplevelser med vid utsikt fra både Asgsvardene og Eldsknuten. Turen tar ca. 4,5 timer, og veksler mellom grusvei, sti og direkte i terreng. Kom og bli med!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.
 

Fellestur Mai 2018 - Topptur til spektakulære Trollakyrkja

Fellestur Mai 2018 – Topptur til spektakulære TrollakyrkjaVent! Ikke vært på Trollakyrkja? Da må du bare få med deg denne toppturen. Vi starter fra Maudal, cirka 280 meter over havet, men er ikke oppe før 750 tallet er passert - så for denne turen vil en virkelig få utsikt og belønning for "strevet". Ståle guider vei fra Maudalsbrekka, videre opp til Greipa og Nedre Bleiavatnet. Turen veksler mellom grusvei, sti og fottur direkte i fjellterrenget!

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur Mai 2018 - Topptur til Brusaknuten og Joneknuten

Fellestur Mai 2018 – Topptur til Brusaknuten og JoneknutenFellesturen for mai måned går til Joneknuten, med en svipptur innom «Jærens høyeste fjelltopp - Brusaknuten». Fra Joneknuten med sine 470 meter over havet er utsikten utover i Jærlandskapet mildt sakt enorm og må oppleves! Landskapet er vekslende og flere små vann og tjern passeres på traseen. Deler av turen følger sti, mens noe også går direkte i terrenget.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Fellestur April 2018 - Fra Jøssingfjord til Songdals-Strand

Fellestur April 2018 – Fra Jøssingfjord til Songdals-Strand. Foto: Svein Audun Hetland.I april ønsket vi oss en ny og skikkelig interessant tur. Vi har hørt veldig mye positivt om traseen fra Jøssingfjord-utsiktspunkt til Songdals-Strand, og dermed ble det et enkelt valg for oss. Ikke nok med det, vi kombinerer også turen innom kjente Kolbolten – Sokndals egen «Kjerag-bolt». Vi koser oss på tur sammen på denne cirka 4 timers lange turen. Totalt 10,7km.

Klikk deg inn på artikkelen for mer informasjon.

Sider

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer