Du er her

Fjell-Vandring.net - Følg oss på sosiale medier

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fjell-Vandring.net – Følg oss på sosiale medier.Tur-Siden Fjell-Vandring.net er nå både på Facebook og Instagram. På Facebook publiseres en rekke flotte bilder, samt ulike nyheter og oppdateringer. Instagram benyttes for å dele en rekke flotte bilder i et enklere perspektiv.

Les mer

 

 

 

 

 

Følg Fjell-Vandring.net på sosiale medier.

Fjell-Vandring.net – Følg oss på sosiale medierTur-Siden Fjell-Vandring.net er å finne på to ulike sosiale medier, disse er Facebook og Instagram. Tur-Siden ble opprettet Nov.2012 og siden den gang har det skjedd mye. På nyåret 2013 fikk vi på plass en Facebook side, antall "Liker-Klikk" er firesifret og bare øker i omfang. Siste nytt er en egen side for bildedelingsmediet Instagram, følg oss gjerne og hashtag bildet ditt #fjellvandringnet.

 

 

 

 

 

Facebook
Fjell-Vandring.net – Følg oss på Facebook.Tur-Siden www.fjell-vandring.net fikk egen Facebook side jan.2013. Siden den gang har antallet "Liker-Klikk" økt i et fornuftig tempo, og har i skrivende stund passert et sterkt firesifret antall. Men, vi har plass til mange flere! På Facebook siden publiseres en rekke bildegallerier, nyhetsartikler og øvrig informasjon til en hver tid.

Har du lyst til å følge oss på Facebook?
Da kan du enkelt søke oss opp ved å skrive Fjell-Vandring.net i søkemotoren når du er innlogget på Facebook. Husk og trykk på Liker knappen!

 

 


 

Instagram
Fjell-Vandring.net – Følg oss på Instagram.Nytt for høsten 2014 er en egen Instagram konto for Fjell-Vandring.net. Formålet er å kunne utveksle og dele flotte motiver tatt på ulike turer, til ulike årstider. I bildedelingsverktøyet kan en enkelt sette en "hashtag" på ulike bilder, og på den måten gi bildet en eller flere kategorier. Ønsker du å dele dine bilder med Fjell-Vandring.net kan du enkelt hashtagge ditt bilde med #fjellvandringnet.

Har du lyst å følge oss på Instagram?
Da kan du enkelt søke oss opp ved å skrive @fjellvandring_net i søkemotoren når du er innlogget på Instagram. Husk og hashtag bildet ditt #fjellvandringnet, først da vises bildet i kategorien Fjell-Vandring.net.

 

 

Til slutt,
Det settes utrolig stor pris på engasjementet via Facebook og Instagram, i tillegg til det høye antall besøkende på Tur-Siden www.fjell-vandring.net. Det er stadig flere som viser sitt engasjement, og det er veldig kjekt!
Du er velkommen til å trykke Liker på Facebook for fortløpende oppdateringer, samt følge oss på Instagram.

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer