Du er her

Fjell-Vandring.net - 2 år i november 2014

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fjell-Vandring.net – 2 år i november 2014.To år med utrolig mange kjekke turer har blitt til ei solid Tur-Side for alle på Internett . Ukene og årene har gått i et forrykende tempo og naturopplevelsene jeg sitter igjen med er mange. Det stopper selvsagt ikke der, nye turer ligger klar og flere topper og steder skal besøkes i årene fremover.

Les mer om mål og fremtidige planer for Fjell-Vandring.net.
 

 

 

 

Fjell-Vandring.net fyller 2 år i november 2014.

Fjell-Vandring.net – Litt historie og fakta.Det hele startet som et lite hobbyprosjekt for nøyaktig to år siden, og etter det har det bare økt i omfang. I mars 2013 fikk jeg på plass en ny webside, og siden har det vært viktig å opprettholde det oversiktlige og brukervennlige designet.

Et svimlende høyt besøkstall på hele 82 700 unike og turglade personer har vært innom Tur-Siden i skrivende stund, og på Facebook nærmer vi oss svimlende 3000 Liker klikk på Fjell-Vandring.net siden. Ukene og årene har gått fort og naturopplevelsene er mange. Det stopper selvsagt ikke der, nye turer ligger klar og flere topper og steder skal besøkes i årene fremover!


Jeg vil rette en stor takk til dere alle som,

 • Bruker Tur-Siden for å finne turforslag, gir ris/ros og kommer med tilbakemeldinger.
 • Anbefaler og deler videre de ulike turforslagene.
 • Bidrar til det gode engasjementet og de flotte tilbakemeldingene på Facebook og Instagram.

 

 

 

Fellestur - Nytt for året 2014

Fjell-Vandring.net – Fellestur er nytt for året 2014.Interessen og etterspørselen har vært stor, samt at jeg ønsket å kunne gjøre noe for andre dannet grunnlaget for fellesturer. Jeg må ærlig innrømme at det var tøft og utfordrende og dra i gang det hele, ikke tids eller web designmessig, men tanken på å lykkes eller ikke. Det har vært en bratt, men kjekk lærekurve som så vidt har begynt. Vi er alle ulike, men samtidig likesinnede og turglade mennesker. Definisjonen på og lykkes er for meg å se at både kjente og ukjente mennesker melder seg på de ulike fellesturene, og sist men ikke minst at vi har det kjekt sammen. Det har vært en stor glede å kunne dele de ulike turene med dere.

OBS!
Fellesturene fortsetter selvfølgelig og jeg håper på mange kjekke turer i 2015.

 

 

 

Videre målsettinger for året 2015

Fjell-Vandring.net – Videre målsettinger for året 2015.Jeg ønsker å kunne tilby en enda bedre og mer funksjonell Tur-Side. Men samtidig er det viktig å sette seg konkrete mål og sist men ikke minst å fullføre dem.

Målsettinger er som følger,

 • Å publisere gjenværende turer på nettstedet, samt å gjøre dette enda hurtigere etter endt tur fremover. En eventyrlig sommer med mye turgåing, kombinert med en travel høst grunnet utbygging av hus har dessverre gjort at publisering av nye turer henger litt etter.
   
 • Å fortsette arbeidet med familie og barnevennlige turer har høy prioritet. Det er et prosjekt som det er jobbet med litt i bakgrunnen og mye er allerede gjort, men det er tidkrevende og mange nye artikler skal opprettes.
   
 • Å kunne tilpasse fellesturene for enda flere er et ønske og en nødvendighet, det krever økt organisering og bedre planlegging. Jeg har også et ønske om å kunne få til flere sponsede fellesturer, slik at vi har flere muligheter med tanke på transport og andre kjekke opplevelser. Et eksempel er båtturen på Ørsdalsvatnet som gjorde det mulig å få til en rundtur.
   
 • Å kunne publisere 50 nye turforslag innen 2015, dvs ha 200 tilgjengelige turforslag innen utgangen av det kommende året.
   
 • Å oppdatere de siste turene med "gammelt" design som henger igjen etter forrige webdesign.

 

Det var noen få, men samtidig flere store målsettinger.

Har du spørsmål, ris eller ros?
Ta gjerne kontakt, kontaktskjema finner du her.
 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer