Du er her

Fjell-Vandring.net - Med ny domenepeker

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fjell-Vandring.net – Med ny domenepekerFjell-Vandring.net kan nå tilby en ny domenepeker.
Har du glemt bindestrek mellom "fjell" og "vandring" i fjell-vandring.net noen gang? Helt sikkert, og da er du ikke alene. Nå kan du skrive www.fjellvandring.net og komme direkte til www.fjell-vandring.net.

Les mer.
 


 

 

Fjell-Vandring.net – Viste du at?

 

 

 

 

 

 

 

Har du opplevd og ikke komme inn på Tur-Siden?

  • Da har du mest sannsynligvis glemt bindestreken mellom "fjell" og "vandring" i domenet www.fjell-vandring.net. Det har vært en lang prosess å få kjøpt fjellvandring.net, men endelig er jeg stolt av å kunne tilby et enklere domene. Nå kan du velge om du vil skrive med eller uten bindestrek, du kommer alltid til riktig og samme nettsted.

 

Hva betyr det i praksis for deg?

  • Det er ingen forskjell for deg som bruker av www.fjell-vandring.net i praksis, utsende er helt likt og nettstedet skal fortsatt hete fjell-vandring.net. Men, du har gjerne fortalt nettadressen til en venn, nabo eller kollega? For meg blir det hvert fall slik,
    «Du må huske å skrive bindestrek mellom "fjell" og "vandring" for at du skal komme inn», kjenner du deg igjen? Gjør det enkelt, si «fjellvandring.net».

 

Hvorfor gjør jeg det?

  • Jeg har kjøpt domenet for å kvalitetssikre at alle som vil inn på Tur-Siden skal komme inn, og det til en hver tid. Jeg har fått tilbakemeldinger som lyder;
    «Er nettstedet nede?», «Jeg har prøvd gang på gang, men kommer ikke inn» og mange flere. Felles for dem alle er at de har glemt bindestrek, og at Tur-Siden har vært operativ.


 

Fjell-Vandring.net og FjellVandring.net – Valget er ditt!

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer