Du er her

Fjell-Vandring.net - Oppsummering fra et år med fellesturer

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fjell-Vandring.net – Oppsummering fra et år med fellesturerDet har gått et år siden første fellestur og en ting er sikkert, vi fortsetter med en rekke nye og flotte turer også i friluftslivets år 2015. Statistikken for fjoråret er imponerende, gode minner fra utallige turer er husket og er langt fra historie.
Lyst til å bli med?

Les mer.
 

 

 


"En ting er sikkert etter å ha arrangert en rekke fellesturer i 2014,
vi fortsetter med mange flotte turer også i 2015!"

 

 

Fjell-Vandring.net – Vi fortsetter med mange flere og flotte turer i 2015!

Det hele startet med et ønske, et ønske om å få flere ut i den flotte naturen vi er omringet av. Å gå sammen er både kjekt og sosialt, samtidig som vi holder oss i bedre form. Lærekurven har vært bratt og jeg har måttet tenke meg om både en, to og tre ganger ved noen anledninger. Men til felles for dem alle har det vært utrolig kjekt og inspirerende, i tillegg vil jeg fremheve det sosiale blant alle som har deltatt. Vi har hjulpet hverandre igjennom ulike utfordringer, små som store. Det er inspirerende å se så mange smilende, snakkesalige og kjekke mennesker på tur, sammen danner vi en fellestur!
 

Statistikk,
Hele 191 deltakere har møtt opp fordelt på 12 turer, avstanden er på imponerende 145,5km fordelt på 55 latterfylte timer ute i frisk luft.

Har du lyst til å bli med?
Besøk Fellestursiden for mer informasjon. 

 


 

En oppsummering fra fjorårets 12 fellesturer,

Fellestur Januar 2014 - Lifjellet rundt

Fellestur Januar 2014 – Lifjellet rundtFørste fellestur og allerede et godt oppmøte, hele 12 stykker trosset den heftige vinden og møtte til start ved Dale i Sandnes. Vi brukte 4 timer på den 9,7km lange rundturen. Deler av traseen var islagt, og vi måtte naturlignok ta det noe roligere og hjelpe hverandre.

Les mer.

 

 

 

 

 

 

Fellestur Februar 2014 – Hå Gamle Prestegård til Varhaug Gamle Kirkegård

Fellestur Februar 2014 – Hå Gamle Prestegård til Varhaug Gamle KirkegårdIngen vintermåneder er like og vi holder oss borte fra de høye toppene denne gang. Oppmøte til dagens lange tur er på hele 10 stykker, distansen er på 17,9km. Været gjorde det mulig for oss å fyre opp bål og kose oss litt ekstra, utrolig moro.

Les mer.

 

 

 

 


 

 

Fellestur Mars 2014 – Solbjørgnipa 466m.o.h fra Stora, Svela i Bjerkreim

Fellestur Mars 2014 – Solbjørgnipa 466m.o.h fra Stora, Svela i BjerkreimVi er langt ute i mars måned og vinteren begynner å gi slipp, men dette var turen vi fikk oppleve alle fire årstidene på en gang. Oppmøte er stabilt og vi er hele 10 stykker som tar for oss den 11,8km lange turen. På toppen åpner skydekket seg og vi får en storslått utsikt fra Solbjørgnipa.

Les mer.

 

 

 

 

 

 

Fellestur April 2014 – Topptur til Bynuten via Lyseveien

Fellestur April 2014 – Topptur til Bynuten via LyseveienDet er vår og bjørka har nylig sprunget ut, sola skinner og hele 14 stykker står klar til å bestige Sandnes høyeste fjelltopp. Distansen er på 13,8km fullspekket av idyllisk natur, utsikten er overveldende og må oppleves.

Les mer.

 

 

 

 

 


 

Fellestur Mai 2014 – Topptur til Vinjakula fra Veen

Fellestur Mai 2014 – Topptur til Vinjakula fra VeenVi holder oss i høyden og sørger for at Bjerkreims tak bestiges. Uvitende om at tidenes mest solfylte vår og sommersesong er fremfor oss nyter vi det flotte været. Utsikten er utrolig og det speides fra alle kanter. En krevende tur som seks stykker greip fat på, totalt 12,5km tur/retur.

Les mer.

 

 

 


 

 

Fellestur Juni 2014 – Topp og rundtur til Store Skykula

Fellestur Juni 2014 – Topp og rundtur til Store SkykulaDet kan ikke bli nok toppturer og vi holder oss kun en høydemeter lavere enn forrige fellestur, Store Skykula ruver med hele 906m.o.h. Denne solfylte turen ønsket mange å bli med på, hele 24 stykker gjorde dette til en fantastisk og kjekk rundtur på 11,5km.

Les mer.

 

 

 

 

 

 

Fellestur Juli 2014 – Topp og rundtur til Vålandsknuten

Fellestur Juli 2014 – Topp og rundtur til VålandsknutenVi har forflyttet oss noe, men ikke langt i luftlinje. Vi er på plass i Madlandsheia, toppen Vådlandsknuten skal bestiges. Det var lenge meldt et forferdelig vær, men endte nok en gang med fint og herlig vær. Totalt 14 stk gikk den flotte rundturen på 12,3km.

Les mer.

 

 

 

 

 

 

Fellestur August 2014 – Fjellveien til Dyrskog med Båttur på Ørsdalsvatnet

Fellestur August 2014 – Fjellveien til Dyrskog med Båttur på ØrsdalsvatnetEn litt annerledes fellestur, denne gang med båttur som avslutning. Det er ingen hemmelighet at dette området er en av mine favoritter og det ville jeg vise frem. Vi gikk til den nedlagte fjellgården Dyrskog og tok M/K Ørsdolen tilbake til kai ved Odlandstø. Totalt var 34 stykker med på månedens tur, lengde 7,8km.

Les mer.

 

 

 

 

 

Fellestur September 2014 – Rundtur fra Vinddalen via Fossjuvet til Røssdalen

Fellestur September 2014 – Rundtur fra Vinddalen via Fossjuvet til RøssdalenDet spektakulære Fossjuvet stod for tur, distansen var lang og turen krevende. Enkelte partier uten merking og etappevis var stien lite synlig, men sammen gjorde vi dette til en utrolig kjekk tur. Totalt ble vi 9 stykker, årets lengste fellestur ble målt til 18,6km og det gikk med ca 6,5 timer.

Les mer.

 


 

 

 

 

Fellestur Oktober 2014 – Rundtur til idylliske Kvitlen

Fellestur Oktober 2014 – Rundtur til idylliske KvitlenNok en gang stort oppmøte, hele 16stk ønsket å bli med til idylliske Kvitlen i Bjerkreim kommune. Området består av flere støler og nedlagte fjellgårder, det ble en minnerik tur blant storslått natur i høstfarger. Rundturens lengde er på 15,7km og det ble brukt 6,5t.

Les mer.

 

 


 


 

 

Fellestur November 2014 – Rundtur til Mysinghåla og Hestafjellet

Fellestur November 2014 – Rundtur til Mysinghåla og HestafjelletVintermånedene nærmer seg, vi er nødt til å holde oss lavere i terrenget. Men med turmål som dette og kjekke mennesker blir det suksess uansett vær! Det «lille» regnet som kom måtte vi nesten ha etter å ha kledd oss så godt opp. Hele 20stk sto klar på den 6,2km lange rundturen.

Les mer.

 

 

 

 


 

Fellestur Desember 2014 – Rundtur til Bjødnalia via Urdådalen

Fellestur Desember 2014 – Rundtur til Bjødnalia via UrdådalenÅrets siste fellestur står for tur, det er desember og det nærmer seg jul. På månedens fellestur ble det oppfordret om å ta med nisselue til fellesbildet, og jaggu ble det ikke mange nisser også. Utrolig bra! Det ble en liten rundtur i desember, men til gjengjeld en kjekk og sosial avslutning på årets siste fellestur.

Les mer.

 


 

Tusen takk for mange minnerike og kjekke turer sammen, det har vært hyggelig å bli kjent med så mange nye mennesker. Vi snakkes på nye fellesturer!

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer