Du er her

Fjell-Vandring.net - Rabattavtale med MX-sport

Fjell-Vandring.net – Rabattavtale med MX-sport.Fjell-Vandring.net og Mx-sport har nå inngått rabattavtale. Avtalen gjelder for alle ordinærvarer i sportsbutikken Mx-sport Nærbø AS. Har du vært med på en, eller flere fellesturer i regi av Fjell-Vandring.net kan du fritt benytte deg av rabattavtalen. Butikken fører et bredt utvalg av ulike sportsartikler.

Les mer.

 

 

 

 

 

Fjell-Vandring.net – MX-sport Nærbø AS

Fjell-Vandring.net tilbyr nå i samarbeid med sportsbutikken Mx-sport Nærbø AS egen rabattavtale. Avtalen gir deg som har vært med på en, eller flere Fellesturer/FjellTrimmen-turer i regi av Fjell-Vandring.net -15% avslag* på alle ordinærvarer i butikken. Rabattavtalen gjelder fra 12.11.2015.

Butikken fører et bredt utvalg av ulike sportsartikler, - og har i tillegg eget sykkel og skiverksted. Du finner populære og kvalitetsmerker innenfor sko/tekstil som Bergans, Mammut, Helly Hansen, Skogstad, Ecco, Salomon, Devold, Didriksons, Adidas, Asics, Twentyfour. I tillegg til en rekke utstyr fra Novea, Trangia, Real Turmat, Stanley, Helle og Brusletto for å nevne noe.

Den hyggelige betjeningen hjelper deg mer eller gjerne for at du skal bli fornøyd, nøl ikke med å ta kontakt.

*Rabattene gjelder på alle ordinærvarer i butikkene, ikke bestillingsvarer og allerede nedsatte priser. På utvalgte hodelykter for "FjellTrimmen" gis det -20% rabatt.

 

 

 

 

 

 

Kontakt og besøksadresse

Fjell-Vandring.net – Kontakt og besøksadresse.

MX-Sport Nærbø AS
Torggata 9
4365 Nærbø
Tlf 953 32 595
Åpent Mandag-fredag 0900-1800. Lørdag 0900-1500

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Vi vil takke for et godt samarbeid og en veldig flott avtale.

*Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil. Fjell-Vandring.net og enkeltpersoner knyttet til nettstedet, har ingen fortjeneste / økonomisk fortjeneste på rabattavtalen.

 

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer