Du er her

Fjell-Vandring.net - Vi har lagt til kommentarfelt på nettsidene

Annonse
Annonse - Norsk Forfatterutvikling

 

Fjell-Vandring.net – Vi har lagt til kommentarfelt på nettsidene.Fjell-Vandring.net er nå satt opp med kommentarfelt. Nå kan du fylle ut kommentarskjemaet og få svar, enten fra oss, eller andre. Du kan enkelt skrive en kommentar uten å måtte logge inn eller registrere deg. Ønsker du epostvarsling når noen har svart? Kryss av for varsling, enten for hele kommentarfeltet, eller kun for ditt spørsmål.

Les mer.


 

 

Passer denne turen for barn? Er det gjerdeklyver, eller er det greit å gå med hund? Går det beitedyr der i sesong? Hva med ur, elvekryssing og snø? Er turen godt merket?
Fyll ut kommentarskjemaet og få et raskt svar.

 

 

Alle turer og artikler er nå satt opp med kommentarskjemaer. Vi har valgt at Gjester skal kunne skrive kommentarer, uten å måtte registre bruker eller logge seg inn på noen måte. Vi har tro på at terskelen for å opprette en kommentar er mye lavere når det er enkelt og hurtig. Ønsker du varsling på epost når noen har svart deg? Systemet er satt opp slik at når en skriver en kommentar, så kan en velge å få tilbakemelding ved svar (valgfritt), enten fra Admin eller andre Gjester, men det forutsetter at en har skrevet riktig epostadresse. Din epostadresse er selvfølgelig ikke synlig for andre.

Søppelpost, enten fra mennesker eller «automatiserte boter» slås hardt ned på. Innlegg som er støtende vil bli slettet og ufine meldinger vil ikke bli publisert. Når det gjelder automatiserte boter har vi gjort nødvendige tiltak som vi håper skal være nok til å holde disse unna. Alle kommentarer blir vurdert, skulle du allikevel oppdage noe innhold som ikke er passende setter vi pris på at du gir tilbakemelding til oss. På forhånd takk.

 

Step 1 - Hvordan skrive en kommentar
Fyll inn de ulike feltene i skjemaet nedenfor. Vær spesifikk og prøv og beskriv ditt spørsmål best mulig, - det vil gjøre det lettere for å kunne gi et godt svar tilbake. Felt merket med * er obligatoriske og må fylles ut.

Fjell-Vandring.net – Step 1 - Hvordan skrive en kommentar

 

 

Step 2 - Varsling på epost for min kommentar
Som standard er varsling satt aktiv for alle kommentarer. For å kunne motta en epostvarsling forutsetter det at riktig epostadresse er fylt inn i feltet «E-post».

En kan velge mellom følgende alternativer

  1. Ikke motta epostvarsling for min kommentar.
  2. Motta epostvarsling, men kun for min kommentar.
  3. Motta epostvarsling for alle kommentarer i artikkelen.

Fjell-Vandring.net – Step 2 - Varsling på epost for min kommentar

 

 

Step 3 - Fyll ut "Captcha" feltet.
Dessverre er vi nødt for å ha et såkalt «Captcha» felt. Det er nødvendig for å holde «automatiserte spam-boter» borte. Det er satt opp ulike spørsmål, disse må besvares riktig for å kunne skrive en kommentar.

Fjell-Vandring.net – Step 3 - Fyll ut "Captcha" feltet.

 

Trykk "Lagre" for å skrive kommentar.

 

Resultat etter kommentering
Til info, på dette resultatet har bruker «Kjell Arild – Admin» vært og besvart Heidi sin kommentar.

Fjell-Vandring.net – Resultat etter kommentering.

 

 

Til info
Turbeskrivelser og artikler med kommentarer vises i «ingress» på sidene.

Fjell-Vandring.net – Til info.

 

Til slutt
Vi håper at kommentarfeltene blir tatt i bruk, så skal vi gjøre vårt ytterste for å kunne gi deg en tilbakemelding på din kommentar hurtigst mulig.

 

Del artikkel

Skriv ny kommentar

Annonse

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer