Du er her

FjellTrimmen - Historikk for året 2015

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

FjellTrimmen – Historikk for året 2015.Året 2015, ja det var da vi startet med FjellTrimmen. Vi hadde drevet med fellesturer i helgene mye lenger, men nå skulle vi også til i ukedagene. Turene har gått både høyt og lavt i terrenget, noen langs kystlinjen, andre til utsiktsrike fjelltopper. Hver onsdag har vi vært ute, uansett vær og vind! Bli med oss i 2016 du også.

Les mer. 

Totalt har hele 571stk deltatt på FjellTrimmen. Siden mai (oppstart) har vi arrangert totalt 34 FjellTrimmen-turer i distriktet.


 

FjellTrimmen – En flott sommerdag med tur til Sikvalandskula.Året 2015, ja det var da det hele startet. Nærmere bestemt i mai måned. Vi hadde drevet med fellesturer i helgene mye lenger, men nå skulle vi også til i ukedagene. Spenningen var stor i forkant av dette. Første tur gikk til Synesvarden og Steinkjerringa i Time og Hå kommune. Det er ingen påmelding for fjelltrimmen, slik at det var bare og møte opp å bli med på tur. Hele 17 turglade mennesker sto klare på «prosjektets første tur», og siden da har deltakerantallet økt betydelig. En nydelig sommerdag i august til Sikvalandskula sto hele 43 deltakere klare, for en fantastisk gjeng!
 

 

 

 

FjellTrimmen – En flott høstdag med en rundtur til Bjødnalia i Time kommune.Vi har vært både høyt og lavt i terrenget. Noen turer har gått langs vår vakre Jærkyst, andre har gått til høye fjelltopper som Urdalsnipa 561moh. På turene er vi likesinnede og sammen har vi det utrolig sosialt og kjekt. Vi vil benytte anledningen til å takke alle for et fantastisk oppmøte, og for hjelpen og støtten vi har gitt hverandre.

 

 

 

 

 

 

 

FjellTrimmen – På tur til Ulvarudlå i Time kommune.Turene har vært i kommunene Hå, Time, Klepp og Gjesdal, og det skal de fortsette å være. Vi utvider med nye turer kontinuerlig innenfor disse kommunene. Turene er for absolutt alle, og i 2016 ønsker vi nettopp DEG med på tur. Kom og bli med, - Velkommen skal du være!

Nedenfor vil du finne gjennomførte turer i 2015. Her kan du finne turbeskrivelser, antall på turene, bildegalleri fra hver tur samt tidsbruken.

 

 

Gjennomførte turer i 2015:

FjellTrimmen Mai måned

 • Uke 21, Dato 20.mai. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Første tur ut i FjellTrimmen blir rundturen mellom Synesvarden og Steinkjerringa. Turen er på 2,5timer og er 9,1km lang, samt har en vanskelighetsgrad Middels. Vi møter ved Holmavatnet Misjonssenter. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall med på tur: 17stk     Brukt tid: 2t 20min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Synesvarden og Steinkjerringa – Rundtur fra Holmavatnet


   
 • Uke 22, Dato 27.mai. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Utsiktsrike Urdalsnipa, eller også kalt Moisenderen står for tur. Det er god grusvei helt til toppen, men det stiger bratt opp til 561moh. Turen er på 2t tur/retur og er 8km lang, vanskelighetsgrad er satt til Middels. Vi møter ved parkeringsplass ved Moi i Bjerkreim kommune, like ved Time kommunegrensa. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 22stk     Brukt tid: 1t 50min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Urdalsnipa 561m.o.h – Populært turmål hele året

 

 

FjellTrimmen Juni måned

 • Uke 23, Dato 3.juni. Vi møtes kl 19.00. (Gjennomført)
  Fjelltoppen Karten står for tur, dette er en lettgått og enkel topptur. Fra Karten er utsikten upåklagelig og en kan se topper som Synesvarden, Ulvarudlå, Brusaknuden samt mange flere. Rundturen er på 1,5t og er 5,8km lang. Vanskelighetsgrad er satt til Enkel. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 16stk     Brukt tid: 1t 15min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Karten – Topp og rundtur fra Husavatnet


   
 • Uke 24, Dato 10.juni. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Den populære fjelltoppen Brusaknuden står for tur. Vi skal gå en rundtur, men går ikke oppom fjelltoppen Karten som beskrevet i turforslaget nedenfor. Sett av 2,5t på den ca 7km lange rundturen. Vanskelighetsgrad er satt til Middels. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 8stk     Brukt tid: 2t 15min     Bildegalleri (Facebook)
  Turbeskrivelse: Brusaknuden – Rundtur fra Husavatnet


   
 • Uke 25, Dato 17.juni. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Fjelltoppene Lyefjellet og Njåfjellet står for tur, dette er en flott rundtur for alle. Turen er på 5,7km og det vil gå med ca 2t på rundturen. Vanskelighetsgrad er satt til Enkel/Middels. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 14stk     Brukt tid: 1t 30min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Lyefjellet og Njåfjellet – Rundtur


   
 • Uke 26, Dato 24.juni. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Fjelltoppen Bursfjellet er en utsiktsrik topp. De fleste har kjørt forbi, men de færreste har vært på toppen. Turen er på 2,5t tur/retur, totalt 7,9km lang og vanskelighetsgrad er satt til Middels. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 15stk     Brukt tid: 1t 50min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Bursfjellet – En utsiktsrik fjelltopp

 

 

FjellTrimmen Juli måned

 • Uke 27, Dato 01.juli. Vi møtes kl 19.00. (Gjennomført)
  Denne uken tar vi for oss deler av Jærkysten. Etappen går fra Ogna til Brusand i en rundtur. Rundturen er på 7,3km og vil ta ca 1,5 time. Vanskelighetsgrad er middels, men terrenget er flatt og lettgått. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 22stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Jærkysten – Ogna til Brusand

   
 • Uke 28, Dato 08.juli. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Turen til Steinkjerringa er populær. Men i dag gjør vi en vri. Med start fra Holmavatnet setter vi oss i halvparten av bilene og kjører ned til Vandavatnet (5min kjøretid), det blir herfra turen starter. Da får vi en kjekk etappe i nakent og oversiktlig heiaterreng tilbake til Holmavatnet. Turen er på 6,2km og det vil gå med ca 2timer. Vanskelighetsgrad er satt til middels, men terrenget er flatt og lettgått. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 11stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Steinkjerringa – Tur fra Holmavatnet
                                            Steinkjerringa – Tur fra Vandavatnet

   
 • Uke 29, Dato 15.juli. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Det oppfordres til å møte på Coop Prix Undheim, for og så kjøre samlet til parkeringsplass for turstart til Låglia. Alternativt oppmøte direkte v/ p.plass ca kl 18.15. Turen har fått ny parkeringsplass, denne er merket med P-Fiske/Tur fra bilveien, parker derfor ikke i lomme langs vei som turforslaget nedenfor henviser til. Parkeringen er flyttet kun noen få hundre meter lenger nordøst. Mulig det koster litt småpenger for å parkere, ha gjerne løst en 20,- kroner i tilfelle. Dette er virkelig en flott tur som slynger seg i et fint terreng. Sett av 2,5 timer på den 6,7km lange turen (tur/retur). Vanskelighetsgrad er satt til middels. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 17stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Låglia – En nedlagt fjellgard i flott kulturlandskap

   
 • Uke 30, Dato 20.juli (MANDAG). Vi møtes kl 19.00. (Gjennomført)
  Turen går til Sveineskogen i Hå kommune. Traseen veksler mellom åpne sletter og skogkledde flater. Vi starter fra Opstad gamle skolehus, se parkeringsbeskrivelse nedenfor. Rundturen er på totalt 7,1km, det vil gå med ca 1,5t på turen. Vanskelighetsgrad er enkel, turen følger grusvei hele etappen. Turen er for alle, vell møtt!

  Antall på tur: 17stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Sveineskogen – Rundtur i jærske omgivelser

   

 • Uke 31, Dato 29.juli. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Topptur til Nonsfjedlet 381moh, Gjesdal kommune. Turen følger god sti, samt en liten etappe med traktorvei i starten på turen. Det er god utsikt fra toppens høydepunkt, vi håper på klarvær og en varm sommerkveld. Rundturen er på 3,8km, det vil gå med ca 1,5t tur/retur. Turen har vanskelighetsgrad middels og alle er velkomne til å bli med.

  Antall på tur: 27stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Nonsfjedlet – En rundtur i vakre Eidlandsfjell området

 

 

FjellTrimmen August måned

 • Uke 32, Dato 5.august. Vi møtes kl 18,30. (Gjennomført)
  Bjørnalia, eller på Jærsk Bjødnalia er et kjent og populært turmål både for store og små. Reisen igjennom Urdådalen byr på trolsk stemning blant blandingsskog og frodig natur, stien følger Urdåna mot den nedlagte gården. Rundturen er på 8,3km, det vil gå med ca 2 - 2,5t på hele runden. Turen har vanskelighetsgrad Middels og alle er velkomne til å bli med.

  Antall på tur: 36stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Bjødnalia - Rundtur via Sælandskogen og Urdådalen

   

 • Uke 33, Dato 12.august. Vi møtes kl 19.00. (Gjennomført)
  Sikvalandskula byr på en imponerende utsikt, den langstrakte fjellformasjonen ruver 424m.o.h. Terrenget er lettgått og stien byr ikke på de store utfordringene, men siste kneik mot kula vil sørge for at du er god og varm i det du når toppen. Turen er ikke merket, men godt nødlet. Sett av 1,5t på den totalt 5,3km lange tur/returen. Turen har vanskelighetsgrad Enkel og alle er velkomne til å bli med.

  Antall på tur: 43stk     Brukt tid: 1t 40min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Sikvalandskula - Topptur med imponerende utsikt

   

 • Uke 34, Dato 19.august. Vi møtes kl 18,30. (Gjennomført)
  Ulvarudlå med sine 418m.o.h er et fint turmål, toppen byr på fantastisk utsikt i alle retninger. Terrenget er varierende, åpent og enkelt å ferdes i. Vi møtes på Coop Prix Undheim kl 18,30, herfra vil vi samle oss i minst mulig biler og kjøre samlet til Tjåland i Time kommune. Kjøreturen vil ta ca 5 minutt. Rundturen er på 7,5km, det vil gå med ca 2,5t på hele runden. Turen har vanskelighetsgrad Middels og alle er velkomne til å bli med. Husk vanntett fottøy.

  Antall på tur: 22stk     Brukt tid: 2t 10min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Ulvarudlå 418m.o.h - Rundtur fra Tjåland via Aurenes

   

 • Uke 35, Dato 26.august. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Øksnevad natur og kultursti byr på et varierende og flott terreng, rundturen er vekslende mellom skogkledde stier og åpne sletter langs Figgjoelva. Langs traseen er det satt opp informasjonsplansjer med fokus på natur og kultur. Rundturen er på 6km, det vil gå med ca 2t på hele runden. Turen har vanskelighetsgrad Enkel og alle er velkomne til å bli med.

  Antall på tur: 13stk     Brukt tid: 1t 40min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Øksnevad Natur og Kultursti - Barnevennlig rundtur

 

 

FjellTrimmen September måned

 • Uke 36, Dato 02.september. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Hele Jærkysten når vi ikke over på en kveld, derfor er etappen splittet opp, og denne gang går vi mellom Hå Gamle Prestegård og Skeie. Jærkysten byr på fantastisk natur omringet av et rikt dyre og planteliv. Strekningen fra Hå Gamle Prestegård til Skeieskogen byr på flotte naturopplevelser. Turen tar ca 2t å gå (tur/retur). Den totale lengden er 8,3km, inkludert ned til Håtangen. Turen har vanskelighetsgrad Enkel og alle er velkomne til å være med.

  Antall på tur: 22stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Jærkysten – Hå Gamle Prestegård til Skeie

   

 • Uke 37, Dato 09.september. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Vi «fletter» inn noen turer vi har gått tidligere, denne gang tar vi for oss kjente Synesvarden og Steinkjerringa. Området er åpent og stien er lettgått. Området blir omtalt som «Siste større rest av det brune Jæren». Rundturen har vanskelighetsgrad Middels og det vil gå med 2-2,5t. Totalt ca 9,1km. Vi møtes på Holmavatnet Misjonssenter. Turen er for alle.

  Antall på tur: 18stk     Brukt tid: 2t 10 min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Synesvarden og Steinkjerringa – Rundtur fra Holmavatnet

   

 • Uke 38, Dato 16.september. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Vi kjører på med en tøff og utsiktsrik topptur. Urdalsnipa (Moi/Bjerkreimsenderen) rager hele 561moh.  Herfra er utsikten enorm, mulig vi får oppleve en flott solnedgang også? Turen har vanskelighetsgrad Middels (grusvei hele turen). Det vil gå med ca 2t tur/retur. Turen er for alle, men vær oppmerksom på at det til tider er tøffe stigninger.

  Antall på tur: 20stk     Brukt tid: 1t 45min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Urdalsnipa 561moh – Populært turmål hele året

  NB – Det oppfordres til å kjøre samlet!
  Alternativt oppmøte ved Coop Prix Undheim for de som kjører forbi denne veien. Parker ut mot bilveien bak butikken der vi har hatt oppmøte flere ganger tidligere. Det tar ca 15minutt å kjøre herfra, møt derfor i god tid. Avreise Coop Prix Undheim kl 18.15. Jeg (Kjell Arild) møter ikke her. Fint om det er noen som kan ta kontakt, dersom de møter her?

   

 • Uke 39, Dato 23.september. Vi møtes kl 18.45. (Gjennomført)
  Ukens FjellTrimmen går til Uburhedlaren. Helleren ble benyttet som et skjulested under andre verdenskrig. Hele 80 mennesker i alle aldre oppholdt seg her, nettopp i det 150m2 store arealet på helleren. Turen har vanskelighetsgrad Enkel og alle er velkomne til å være med! Turen tar ca 1t tur/retur, total lengde 3,2km. Vi tar en pause i «Hedlaren».

  Antall på tur: 10stk     Brukt tid: 1t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Uburhedlaren – Et skjulested under andre verdenskrig

   

 • Uke 40, Dato 30.september. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Bursfjellet er en utsiktsrik fjelltopp. De fleste har kjørt forbi, men de færreste har vært på toppen. Rundturen tar ca 2t, totalt 6,6km lang og vanskelighetsgrad er satt til Middels. Turen er for alle, vell møtt. Rundturen går i et åpent og flott terreng – Kom og bli med! Vær oppmerksom på at turforslaget viser tur/retur, men vi skal gå en rundtur!

  Antall på tur: 24stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Bursfjellet – En utsiktsrik fjelltopp

 

 

FjellTrimmen Oktober måned

 • Uke 41, Dato 07.oktober. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Fjelltoppene Lyefjellet og Njåfjellet står for tur, dette er en flott rundtur for alle. Turen er på 5,7km og det vil gå med ca 2t på rundturen. Vanskelighetsgrad er satt til Enkel/Middels. Turen er for alle, vell møtt! Husk hodelykt!

  Antall på tur: 19stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Lyefjellet og Njåfjellet – Rundtur


   
 • Uke 42, Dato 14.oktober. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Denne uken tar vi for oss deler av Jærkysten. Etappen går fra Ogna til Brusand i en rundtur. Rundturen er på 7,3km og vil ta ca 1,5-2 timer. Vanskelighetsgrad er middels, men terrenget er flatt og lettgått. Turen er for alle, vell møtt! Vi satser på at Terje viser oss «steinsauen». Husk hodelykt!

  Antall på tur: 17stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Jærkysten – Ogna til Brusand


   
 • Uke 43, Dato 21.oktober. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Topptur til Nonsfjedlet 381moh, Gjesdal kommune. Turen følger god sti, samt en liten etappe med traktorvei i starten på rundturen. Det er god utsikt fra toppens høydepunkt, vi håper å være oppe før det blir mørkt. Rundturen er på 3,8km, det vil gå med ca 1,5t tur/retur. Turen har vanskelighetsgrad middels og alle er velkomne til å bli med. Turen vi tar for oss avviker noe fra turbeskrivelsen under. Husk hodelykt!

  Antall på tur: 12stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Nonsfjedlet – En rundtur i vakre Eidlandsfjell området


   
 • Uke 44, Dato 28.oktober. Vi møtes kl 18.00. (Gjennomført)
  Turen går til Sveineskogen i Hå kommune. Traseen veksler mellom åpne sletter og skogkledde flater. Vi starter fra Opstad gamle skolehus, se parkeringsbeskrivelse nedenfor. Rundturen er på totalt 7,1km, det vil gå med ca 1,5t på turen. Vanskelighetsgrad er enkel, turen følger grusvei hele etappen. Turen er for alle, vell møtt! Husk hodelykt!

  Antall på tur: 12stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Sveineskogen – Rundtur i jærske omgivelser

 

 

FjellTrimmen November måned

 • Uke 45, Dato 4.november. Vi møtes kl  18.30. (Gjennomført)
  Turen går til Åsen i Time kommune. På kveldens etappe tar vi for oss deler av Prestaveien mot Eikelandsmyrane. I turen inngår det en rundtur, og store deler av etappen følger skogsvei, men også noe sti på toppen av Lyefjellet. Vi vil bruke ca 2t på denne turen, men vær oppmerksom på at i beskrevet turforslag nedenfor står det 1,5. Det er fordi løypa blir utvidet litt, men oppmøtested er det samme. Presiserer at på denne turen går vi også oppom Lyefjellet. Turen har vanskelighetsgrad Enkel/Middels og er for alle, velkommen skal du være. Husk hodelykt!

  Antall på tur: 23stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Åsen – Skogstur til Eikelandsmyrane

   

 • Uke 46, Dato 11.november. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Fjelltoppen Karten står for tur, dette er en lettgått og enkel topptur. Fra Karten er utsikten upåklagelig og en kan se topper som Synesvarden, Ulvarudlå, Brusaknuden samt mange flere på klarværsdager. Rundturen er på 1,5t og er 5,8km lang. Vanskelighetsgrad er satt til Enkel. Turen er for alle, vell møtt! Husk hodelykt!

  Antall på tur: 17stk     Brukt tid: 1t 5min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Karten – Topp og rundtur fra Husavatnet


   
 • Uke 47, Dato 18.november. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Vi bestiger nye topper og denne gang går turen til Høylandsfjellet i Time kommune. Også for denne turen er terrenget lettgått, slik at vi blir vandt med disse hodelyktene. Turen følger grusvei, men på tross av dette skal vi få kjørt oss litt i motbakkene. En må sette av ca 2t på kveldsturen, i turforslaget står det 1,5t, det er fordi vi går rundt Melsvatnet på tilbakeveien og regner noe lengre tid. Vanskelighetsgrad er satt til Enkel/Middels og alle er velkomne til å bli med. Husk hodelykt!

  OBS!
  Parkering ved Melsvatnet i Time kommune, utgangspunkt for denne turen er den midterste parkeringsplassen. Ta kontakt om du er i tvil.

  Antall på tur: 14stk     Brukt tid: 1t 45min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Høylandsfjellet – Lettgått fjelltopp med storslått utsikt


   
 • Uke 48, Dato 25.november. Vi møtes kl 18,30. (Gjennomført)
  Bjørnalia, eller på Jærsk Bjødnalia er et kjent og populært turmål både for store og små. Reisen igjennom Urdådalen byr på trolsk stemning blant blandingsskog og frodig natur, stien følger Urdåna mot den nedlagte gården. Rundturen er på 8,3km, det vil gå med ca 2t på hele runden. Turen har vanskelighetsgrad Middels og alle er velkomne til å bli med. Husk hodelykt!

  Antall på tur: 12stk     Brukt tid: 2t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Bjødnalia - Rundtur via Sælandskogen og Urdådalen

 

 

FjellTrimmen Desember måned

 • Uke 49, Dato 02.desember. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Første tur ut i desember blir rundturen mellom Synesvarden og Steinkjerringa. Turen er på 2 - 2,5timer og er 9,1km lang, samt har en vanskelighetsgrad Middels. Vi møter ved Holmavatnet Misjonssenter. Turen er for alle, vell møtt! Husk Hodelykt!

  Antall på tur: 8stk     Brukt tid: 1t 45min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Synesvarden og Steinkjerringa – Rundtur fra Holmavatnet


   
 • Uke 50, Dato 09.desember. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Blåfjellet blir nok i mange tilfeller forbigått, til fordel for Bjødnalia. Det er absolutt ikke «fortjent». Denne topp, - og rundturen er akkurat passe, både som en kveldstur og som søndagstur for hele familien. Reisen igjennom Urdådalen byr på trolsk stemning blant blandingsskog og frodig natur, stien følger Urdåna til stiskillet opp mot Sælandsfjedlet. Er det fare for frost og glatte partier, lurer vi det til med en annerledes løype enn beskrevet nedenfor. Rundturen er på ca 1,5t og det er 4,8km langt, alle er velkomne til å bli med. Vanskelighetsgrad er Enkel. Husk hodelykt!

  Antall på tur: 6stk     Brukt tid: 1,5t     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Blåfjellet – Topp og rundtur i Sælandskogen


   
 • Uke 51, Dato 16.desember. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Bursfjellet er en utsiktsrik fjelltopp. De fleste har kjørt forbi, men de færreste har vært på toppen. Rundturen tar ca 2t, totalt 6,6km lang og vanskelighetsgrad er satt til Middels. Turen er for alle, vell møtt. Rundturen går i et åpent og flott terreng – Kom og bli med! Vær oppmerksom på at turforslaget viser tur/retur, men vi skal gå en rundtur! Husk hodelykt!

  Antall på tur: 5stk     Brukt tid: 1t 40min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Bursfjellet – En utsiktsrik fjelltopp


   
 • NY DATO! Uke52, Dato 21.desember. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Utsiktsrike Urdalsnipa, eller også kalt Moisenderen står for tur. Det er god grusvei helt til toppen, men det stiger bratt opp til 561moh. Turen er på 2t tur/retur og er 8km lang, vanskelighetsgrad er satt til Middels. Vi møter ved parkeringsplass ved Moi i Bjerkreim kommune, like ved Time kommunegrensa. Turen er for alle, vell møtt. Husk hodelykt!

  Antall påtur: 17stk     Brukt tid: 1t 35min
  Parkering og turbeskrivelse: Urdalsnipa 561m.o.h – Populært turmål hele året


   
 • NY DATO! Uke 53, Dato 28.desember. Vi møtes kl 18.30. (Gjennomført)
  Topptur til Nonsfjedlet 381moh, Gjesdal kommune. Turen følger god sti, samt en liten etappe med traktorvei i slutten på rundturen. Det er god utsikt fra toppens høydepunkt. Rundturen er på 3,8km, det vil gå med ca 1,5t tur/retur. Turen har vanskelighetsgrad middels og alle er velkomne til å bli med. Turen vi tar for oss avviker noe fra turbeskrivelsen under. Husk hodelykt!

  Antall på tur: 6stk     Brukt tid: 1t 30min     Bildegalleri (Facebook)
  Parkering og turbeskrivelse: Nonsfjedlet – En rundtur i vakre Eidlandsfjell området

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer