Du er her

FjellTrimmen - Nyhet sommeren 2015!

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

FjellTrimmen – Nyhet sommeren 2015!Fjell-Vandring.net tilbyr nå også fellesturer i ukedagene, i tillegg til de månedlige søndagsturene, vi kaller ordningen FjellTrimmen. Turene vil foregå på kveldstid, hovedsakelig i kommunene Gjesdal, Klepp, Time og Hå. Formålet er å fremme til et aktivt friluftsliv, bedre helse samt å kunne tilby sosiale turer for alle.

Les mer.
 

 

 

Ønsker du nye utfordringer? Eller er du lei de samme og faste gåturene utenfor husdøra? Hva med de samme veggene i treningssenteret? Bli med på varierte og kjekke kveldsturer!

 

 

FjellTrimmen – Fra fellesturen i januar mellom Egersund og Hellvik.Vi tilbyr nå en rekke varierte og spennende kveldsturer, hovedsakelig på onsdager hver uke. Ordningen har fått navnet FjellTrimmen, men ikke la det sette en støkk i deg. Vi skal riktignok ut å trimme, men det finnes ulike grader av intensiviteten. Vi kommer til å ta det hele i et rolig tempo hvor naturopplevelsene og det sosiale er i fokus. Turene vil variere mellom kommunene Gjesdal, Klepp, Time og Hå.

 

 

 

 

 

FjellTrimmen – Fra en fellestur til Håfjell og Kodlifjellet i mars.Turene er åpne for alle og er selvsagt gratis. Vi velger overkommelige kveldsturer som vil passe de aller fleste, men still forberedt og les deg opp på aktuell tur. Tursiden www.fjellvandring.net vil ikke bli oppdatert med referat fra hver FjellTrimmen tur, slik som med de månedlige turene, og det vil heller ikke være noen påmelding for FjellTrimmen.

 

 

 

 

 

Lyst til å bli med på FjellTrimmen?

FjellTrimmen – Det skal være tid for det pauser og det sosiale!Du finner nødvendig informasjon under knappen Fellesturer og i undermenyen FjellTrimmen, til venstre i menyen.

Da gjenstår det å pakke tursekken, komme seg opp av godstolen og ut av komfortsonen. Mange spennende og varierte kveldsturer venter, dette blir både sosialt og moro!

Velkommen skal du være til FjellTrimmen. 

 

 

Obs!
FjellTrimmen er et tillegg til de månedlige søndags fellesturene, det er ingen endringer på disse.

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer