Du er her

FjellTrimmen - Ukentlige fellesturer for alle

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

FjellTrimmen – Ukentlige fellesturer for alle
 

Vårt mål med FjellTrimmen er å fremme til et aktivt friluftsliv - det har vi gjort i mange år, og det skal vi fortsette med! Sammen bygger vi både nettverk og bedre helse!  Det skal være både sosialt og moro å være med oss på fellestur – kombinert med lett trim. Vårt turtempo er Normalt pluss, en må regne med at FjellTrimmen turene går litt fortere enn hva «Normalt turtempo» er.  Turene vil foregå i Jærkommunene (Klepp, Time, Hå og Ålgård). Alle er velkomne til å bli med og det er ingen påmelding. Turene er gratis å delta på.

 

 

FjellTrimmen – Det skal være kjekt, sosialt og helsebringende.Jæren byr på et enormt utvalg av flotte turer og områder, både høyt og lavt, og det vil våres turer også bestå av. Vi ønsker å invitere deg/dere med på fellesturer med formål om å fremme til et aktivt friluftsliv, ha det moro, samt å gå turer i vår vakre natur.

Turene er åpne for alle og er selvsagt gratis. Vi velger overkommelige fellesturer som vil passe de aller fleste, men still forberedt og les deg opp på aktuell vanskelighetsgrad for hver tur.

Turene vil for det meste foregå i kommunene Klepp, Time, Hå og Gjesdal.

Vanskelighetsgrad og turtempo
FjellTrimmen vil være turer for alle som liker å gå i fjellet og vi vil holde et "Normalt pluss-tempo". Vi hverken løper eller jogger, men holder isteden et litt høyere turtempo enn hva som er "Normal tur-tempo". Det er selvsagt rom for pauser, utsiktsnytelse og masse moro!

 

 

Viktig informasjon
Viktig informasjon

 1. Ingen påmelding
  Det er ingen påmelding for å delta på turer i regi av FjellTrimmen.
   
 2. Viktig - Vilkår og regler for tur / arrangement
  Ved å møte opp og delta på tur bekrefter du å ha lest våre; Vilkår og regler.
   
 3. Ofte stilte spørsmål
  Les vår "Ofte stilte spørsmål" artikkel.
  Skulle du allikevel lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt.
   
 4. Informasjon for hver tur / arrangement
  Det legges ned mye frivillig tid og arbeid i hver tur og arrangement. For at alle skal få en kjekk og opplevelsesrik fellestur, må hver og en sette seg inn i hva turen betyr for hver enkelt. Vår oppfordring er at du leser artikkelen for din tur eller arrangement nøye.
   
 5. Vanskelighetsgrad og turtempo
  FjellTrimmen-turene vil primært holde et "Normalt pluss tur-tempo", men turene vil variere i vanskelighetsgrad og turtempo, det er derfor viktig at du leser aktuell tur nøye og tilpasser din fysiske begrensning opp mot hver tur.

 

 

Ukeplan - Se vår fellestur oversikt
Ukeplan - Se vår fellestur oversikt

 

 

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer