Du er her

Fjell-Vandring.net - Omtalt i magasinene Nullpunktet og Asfalt

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

FjellVandring.net – Omtalt i magasinene Nullpunktet og Asfalt.FjellVandring.net er omtalt i magasinene Nullpunktet og Asfalt. Nullpunktet er «Norges beste geocaching-magasin» og gatemagasinet Asfalt trenger vell neppe noen presentasjon? Vi har bidratt med turforslag i Ryfylke samt en artikkel om allemannsretten. Dette er to flotte magasin!

Les mer.

 

 

 

FjellVandring.net er omtalt i geocaching-magasinet Nullpunktet og Gatemagasinet Asfalt. Vi har bidratt med et turforslag i Ryfylke samt en artikkel om allemannsretten.

 

 

 

Fjell-Vandring.net – Vi er omtalt i magasinet Nullpunktet.Nullpunktet
Magasinet Nullpunktet er et magasin for geocachere. Over en hel verden driver ivrige geocachere på med denne «moderne» skattejakten. En trenger enten en GPS eller en smarttelefon med en nedlastet app for å være med. For både store og små er dette blitt en svært populær aktivitet. Det er enkelt og komme i gang og det er mange ulike skatter spredt rundt i hele Norge. Geocachene kan like god tvære gjemt i byen som på fjellet, - slik at dette er en aktivitet som passer for de aller fleste. I tillegg er det ulike ferdighetsnivå på de ulike geocachene.

Mer informasjon om geocaching finnes selvfølgelig i magasinet Nullpunktet, men også på nettstedet www.geocaching.com. Her kan en også registrere seg med egen bruker/konto.

FjellVandring.net har bidratt med en artikkel om allemannsretten. Vi er glade for å ha blitt spurt!

 

 

 

 

Fjell-Vandring.net – Vi er omtalt i gatemagasinet Asfalt.
Gatemagasinet Asfalt
Gatemagasinet Asfalt er kjent for de fleste og trenger neppe noen presentasjon. Allikevel skal en ikke glemme de menneskene som arbeider iherdig med å selge magasinet for å bedre sin og andres livssituasjon.

Saken vi er presentert i heter «På ville veier» hvor seks turglade folk anbefaler sine turer i Ryfylke. Vår anbefaling ble turområdene rundt omkring Liarvatnet i Strand kommune. Blant annet arrangeres 7-Topp turen her, - eller også omtalt «Den lokale styrkeprøven». Tusen takk for at vi fikk dele våres turforslag med dere!

Kjøp magasinet og les de flotte anbefalingene, samtidig støtter du en god sak!

 

 

 

 

 

Fjell-Vandring.net – Vi er omtalt i gatemagasinet Asfalt.Vi er seks stykker som har kommet med ulike turforslag i Ryfylke, disse er;

Preben Falck
Daglig leder i Stavanger Turistforening

Mari Wedum
TVvest, SiS sportssenter og vinner av 71 grader nord.

Helge Johanson
Kjent fra «Helgeturer» i Aftenbladet.

Hans Olav Sandvoll
Daglig leder i Ryfylke friluftsråd.

Kjell Arild Nummedal
Turnettstedet FjellVandring.net.

Elisabeth Saupstad
Reiselivsdirektør Region Stavanger.

 

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer