Du er her

Tur i Flekkefjord kommune

 

Flekkefjord kommuneFlekkefjord er den vestligste av bykommunene på Sørlandet. I tillegg til bysenteret omfatter kommunen blant annet tesstedene Hidra, Gyland og Åna-Sira. Flekkefjord har et spennende og variert landskap med bratte kyster og små idylliske øyer. Hidra er Vest-Agders største øy og kalles ofte for «Sørlandets perle». Nordover fra kysten er terrenget svært kupert, her finner du skogkledde åser, flere elver, vann og mindre dalfører.

 


 

Det er 2 turforslag i Flekkefjord kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - Fottur

Kategori – Turisthyttetur.

 

 

 


Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Gården Li - Rundtur til turisthytta fra Fidsel

Gården Li - Rundtur til turisthytta fra FidselGården Li er det perfekte sted og turmål for en aktiv familie. Turen inn fra Fidsel er akkurat passelig lang, og på hytta er det massevis av aktiviteter både for små og store – eksempelvis klatring, kajakk- og båtutleie. En kan sove i både hovedhuset og løa. Den spennende rundturen fra Fidsel til Gården Li er både rødmerket og skiltet.

Sett av 2t på den totalt 6,5km lange rundturen.
 

Brufjellhålene - Rundtur til naturperlen langs kysten

Brufjellhålene – Rundtur til naturperlen langs kysten.Ikke vært i Brufjellhålene? Da kan vi varmt anbefale denne turen. De mye omtalte og kjente Brufjellhålene er i seg selv verd et besøk, men legger en til både klatringen og kystvandringen i det spesielle terrenget, samt toppturen så må en bare dra hit – du vil ikke angre! Rundturen er godt merket og skiltet.

Sett av 2t på den totalt 5,4km lange rundturen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer