Du er her

Fotokurs - Kamera - Redigering - Programvare

Vi tilbyr fotokurs til en meget gunstig pris. Du trenger ingen tidligere erfaring for å delta. Kurset går over to dager, og vi kan gi deg en god porsjon innføring i grunnleggende foto og forståelse av kamera.

Velg kurs fra listen nedenfor for mer informasjon og priser.

 

Fotokurs - Oktober 2018 (Avlyst)

Fotokurs - Oktober 2018 (Ledige plasser)Lyst til å bli en bedre fotograf og forevige dine turbilder på best mulig måte? Vi kan tilby fotokurs med fokus på fotografering, redigering av bilder og generell forståelse av kamera/innstillinger. I dag bruker vi alt fra mobiltelefon til pocket- og speilrefleks kameraer – alle disse vil vi fortelle om!

Kursstart: Uke 42 (Oktober) 2018
Kursholder: Frode Ueland.

Fotokurs - April 2018 (Gjennomført)

Fotokurs - April 2018 (Ledige plasser)Lyst til å bli en bedre fotograf og forevige dine turbilder på best mulig måte? Vi kan tilby fotokurs med fokus på fotografering, redigering og generell forståelse av kamera/innstillinger. I dag bruker vi alt fra mobiltelefon til pocket- og speilrefleks kameraer – alle disse vil vi fortelle om!

Kursstart: 24. april 2018
Kursholder: Frode Ueland.

Fotokurs - Mars 2018 (Gjennomført)

Fotokurs – Mars 2018Lyst til å bli en bedre fotograf og forevige dine turbilder på best mulig måte? Vi kan tilby fotokurs med fokus på fotografering, redigering og generell forståelse av kamera/innstillinger. I dag bruker vi alt fra mobiltelefon til pocket- og speilrefleks kameraer – alle disse vil vi fortelle om!

Kursstart: 1. Mars 2018
Kursholder: Frode Ueland.

Fotokurs - Februar 2018 (Gjennomført)

Fotokurs – Februar 2018Lyst til å bli en bedre fotograf og forevige dine turbilder på best mulig måte? Vi kan tilby fotokurs med fokus på fotografering, redigering og generell forståelse av kamera/innstillinger. I dag bruker vi alt fra mobiltelefon til pocket- og speilrefleks kameraer – alle disse vil vi fortelle om!

Kursstart: 9. Februar 2018
Kursholder: Frode Ueland.

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer