Du er her

Kategori - Frokost & Lunsj

Frokost & Lunsj - Enkle matretter.

 

Frokost & Lunsj


Frokost & Lunsj - Enkle matretter

Vi ønsker her å gi inspirasjon til en god blanding av varme retter, som kan tilberedes på tur, og kalde retter som kan tas med i lunsjboksen. Vi har lagt fokus på enkle, men gode matforslag som kan tilberedes av alle.

 

Annonse

 

Velg blant forslagene og bli inspirert.

Kyllingwraps - Sunt og godt

Kyllingwraps – Sunt og godtWraps er enkel men god turmat, der alle forberedelsene gjøres hjemme. Wrapsen kan selvfølgelig varieres i det uendelige, men her serverer vi en enkel variant med kylling og salat. Bruk gjerne grove tortillalefser og en lett dressing, så har du et sunt og smakfullt alternativ på tur.


Les mer.
 

Omelett - Med skinke, brokkoli og purreløk

Omelett – Med skinke. brokkoli og purreløkHer får du oppskriften på en god og smakfull omelett som passer godt om du vil ha et raskt men mettende måltid ute. Gjør alle forberedelsene hjemme, så er omeletten klar på en-to-tre! Omeletten smaker deilig med ferske rundstykker til, gjerne med et godt lag med smør på. Varier gjerne ingrediensene, kun fantasien setter grenser.

Les mer.
 

Pinnebrød - Turklassikeren tilberedt på bål

Pinnebrød – Turklassikeren tilberedt på bålDet er lite som kan måle seg med å sitte rundt bålet og stirre inn i de fortryllende flammene og glørne. Å lage pinnebrød på tur er en klassiker som er like mye en aktivitet som et måltid. Fra å finne passende «pinnebrød-pinner» som må spikkes før bruk, til å snurre deigen rundt pinnen og samles rundt bålet for å prøve å få til det perfekte pinnebrødet.

Les mer.
 

Toast - Tilberedt i aluminiumsfolie på bål

Toast – Tilberedt i aluminiumsfolie på bålToast, ostesmørbrød, "Osteskjeva" – Kjært barn har mange navn! Toast er perfekt turmat om du har tørt brød som må brukes opp, og du har garantert det du måtte trenge av ingredienser hjemme. Toasten kan varieres fra den helt enkle med kun ketchup og ost, til en mer spennende versjon med det du måtte ha av ingredienser i hus.

Les mer.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer