Du er her

Give away - Vi feirer våre populære turmatsider

Give away – Vi feirer våre populære turmatsiderTurmatsidene er blant våre mest leste sider – dette ønsker vi å feire med en give-away!

Dag etter dag er Turmatforslag sidene blant de mest besøkte på nettsiden vår.
Her finner du forslag til Frokost & Lunsj, Middag, Dessert & Kosemat, og Bakverk. Nå ønsker vi å gi enda mer inspirasjon til god mat på tur, og kanskje kan du også gi inspirasjon til oss?

Ønsker DU å bli den heldige vinneren?

 

 

 

Dag etter dag er Turmatforslag sidene blant de mest besøkte på nettsiden vår.
 

 

 

Give away – Bål skaper en spesiell stemning på turNå som gradene synker og det veksler mellom høst og vinter ute, er det vel lite som slår å varme seg foran et bål når en er ute på tur?

Enten det er stormfullt med regn og ruskevær, eller det er vindstille, kaldt og stjerneklart – bål skaper alltid en spesiell stemning. Det er noe fortryllende og magisk med å sitte og varme seg foran et bål.

 

 

 

 

 

Give away – Mat smaker alltid god på turMat smaker alltid godt på tur, og ekstra godt smaker den når den er tilberedt på et bål. Våre turmatsider inneholder varierte oppskrifter, enten det skal være et mettende måltid før en kald natt ute, eller det bare skal være noe enkelt for kosens skyld.

Har du enda ikke besøkt våre populære turmatsider? Ta en titt da vel! Kanskje finner du inspirasjon til din neste tur?

 

 

 

 

 

Give away – Boka Fridas Bålmat kan bli dinHele formålet med Fjell-Vandring er å gi inspirasjon til friluftslivet, enten det er turforslag, aktivitetsforslag eller mattips. Og nå ønsker vi å dele ut et eksemplar av boka «Fridas Bålmat», nettopp for å kunne gi enda mer inspirasjon!

"Frida Østgård har vokst opp i en aktiv familie der friluftslivet har vært sentralt. Fra barnsben av og fram til i dag, har opplevelser ved bålet gitt henne mange gode minner." 

Fridas Bålmat inneholder hele 33 oppskrifter på retter som kan tilberedes over bål. Her er alt fra det klassiske pinnebrødet, til skogskebab, samt sider til å notere egne oppskrifter.

 

 

 

 

 

 

Give away – Lik og del!Og hva må du gjøre for å vinne?

Vi ønsker at du i tillegg til å like og dele innlegget på facebook, legger igjen en kommentar i kommentarfeltet på hva som er din favorittrett på tur. Kanskje kan vi lage et mattips på våre sider med nettopp din oppskrift?! Selvfølgelig med tillatelse fra deg. Vinneren blir trukket og publisert tordag 15. november kl 20.00

Lykke til!

 

 

 

Vårt innlegg på Facebook

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Heidi Bjerre

 

 

Skriv ny kommentar

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer