Du er her

Har du lyst til å være med og arrangere fellesturer?

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Fjell-Vandring.net – Har du lyst til å være med og arrangere fellesturer?Kunne du tenke deg å gjøre noe for andre?
Vi ønsker å øke vårt «fellestur-tilbud» slik at flere kan være med å gå turer. Du trenger overhode ikke være noen ekspert, eller gå de lengste eller mest krevende turene for å gjøre en forskjell, både for deg selv, og for mange andre.

Interessant? Les mer.

 


 

Kan jeg gjøre en forskjell og arrangere turer for andre? Klart det!

  

Fjell-Vandring.net – Antallet for våre turer varierer med alt fra 10 til opp mot 100 personer.Absolutt, alle kan bidra og gjøre en forskjell! En trenger hverken å være ekspert innen friluftsliv, eller å være topptrent og ha årevis med erfaring fra turer eller friluftslivet for å bli turleder.

Derimot må du være lyttende, omtenksom og like å prate med andre mennesker. Hvilke kvalifikasjoner og erfaringer du har fra friluftslivet vil selvsagt være avgjørende for valg av tur, men turene kan variere med alt fra trilletur rundt Melsvatnet, til krevende overnattingsturer i fjellet – valgene er mange og vi tilrettelegger!

Du kan enten være med på våre allerede oppsatte fellesturer å hjelpe, eller komme med ønske om egne turer og tidspunkt – valget er ditt! Foretrekker du å kun gå turene, uten å måtte ordne så mye på forhånd? Da kan vi ta for oss alle de nødvendige forberedelsene og planleggingen.

 

 

Hvilke ferdigheter må jeg ha, og hva om jeg ikke får det til?

Ingen er eksperter fra første dag, men derimot blir en heller ikke bedre, eller ekspert om en ikke prøver. Med å prøve, så menes det å starte rolig, gjerne med kjente turområder eller turer - det kan faktisk være så enkelt som rundt Melsvatnet? 

Alle våre turledere får tilbud om Kart & Kompasskurs, selvsagt helt gratis! Vi stiller også opp på de første turene, eller mer om det er ønskelig, slik at alle føler at dette er kjekt og ikke minst kjekt!

 

 

Hvilke turer er aktuelle?

Fjell-Vandring.net – Hvilke turer er aktuelle?Hvilke turer som kan være aktuelle er det egentlig bare fantasien som setter grenser for, men selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser og egne erfaringer.

Det kan være alt fra enkle dagsturer med barn til krevende overnattingsturer for voksne i fjellet. Hva med en kajakktur? Eller faste terreng-løpeturer? Kunne kanskje klatreturer vært noe? Kanskje har du små barn og en trilletur kunne vært midt i blinken, men du vil ikke gå alene? Kanskje har du ledig tid på formiddagen og ønsker å skape noen faste turer to-tre ganger i måneden? Å gjøre ting sammen er både sosialt, moro og lærerikt.

Aktuelle turer kan blant annet altså være (og mye mer);

 • Gåturer i skog, mark og på fjellet
 • Løpeturer i terreng
 • Familiearrangement
 • Fellestur med barn
 • Klatreturer
 • Padleturer (Kajakk / Kano)
 • Fisketurer
 • Trilleturer med barnevogn

- Vi har også fått noe pengestøtte, og derav ønsker vi å "skape noe mer" tilbake til folket!

 

 

Hvordan registrerer jeg turer?

Du vil motta egen innlogging på våre sider, og via denne fylles et kort skjema ut. Det er hverken vanskelig eller tidkrevende - og på 1-2-3 er fellesturen din registrert hos oss og vil være synlig på vår ukeplan! 

 

 

Sammen skal vi skape et nettverk!

Fjell-Vandring.net – Sammen skal vi skape et nettverk!Kom gjerne med innspill – sammen skal vi skape et bredt «friluftsliv-nettverk» :)

Du vil bli inkludert i vårt nettverk og sammen skape mange hyggelige, lærerike og kjekke opplevelser. Betalingen skjer foreløpig i himmelen… Følelsen av å gjøre noe for andre, og ikke minst gjøre noe sammen er utrolig kjekt! Vi legger til rette for din aktivitet.

 

 

 

 

Lyst til å bli med?

Lyst til å bli med? Kontakt oss!
Ta kontakt og beskriv hva nettopp du ønsker å bidra med! Vi håper å høre fra deg, - og du oppfordres til å ta kontakt med oss. Kanskje har du en ide? Kanskje har vi en ide og tanke for noe du brenner for? Du vil ikke bli stående alene, men heller bli inkludert i et bredt frilufts nettverk med mange kjekke medmennesker! :) Ta kontakt.

 

 

 

Betingelser

 • Turene arrangeres av utelukkende av Fjell-Vandring.net og tilbudet skal være gratis!
 • Det skal ikke opprettes egne nettsider, Facebook-sider eller andre sosiale medier «grupper» for å presentere materiell fra våre turer.
 • En kan selvfølgelig distribuere bilder fritt på egne private Facebook-sider. Bilder og beskrivelser vil bli kreditert fotograf når de legges ut på våre nettsider og Facebook sider.
 • Utgifter i forbindelse med buss, leie av lokal osv deles på hver enkelt påmeldt.
 • Felleskjøring til og fra oppmøtesteder fordeles innad i gruppen/bilene.
 • Turene må oppfylle våre Vilkår og Regler.
 • Ingen turledere skal motta eller kreve inn penger for turene.
 • Vi begrenser oss foreløpig til aktiviteter og turer innenfor Rogaland fylke.

 

Fjell-Vandring.net – Vi tilrettelegger for deg!

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild Nummedal.

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer