Du er her

Tur i Lom kommune

 

Lom kommuneLom kommune byr på blant annet på de to godt kjente, og høyeste fjelltoppene i Norge. Vi snakker selvfølgelig om Galdhøpiggen og Glittertind. Snaufjell står for nesten 80 % av arealet i kommunen. Vakre og kjente daler er Bøverdalen og Ottadalen. Viste du at mer en halve Jotunheimen Nasjonalpark ligger i Lom kommune? Tradisjon og kultur er viktig, og i Lom finner vi ei av de vakreste stavkirkene i Norge.

 

 

 

Det er 1 turforslag i Lom kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - Fottur

Kategori - SkiturKategori - Turisthyttetur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Galdhøpiggen 2469m.o.h – Norges tak

Galdhøpiggen – 17.Mai feiring – Skitur – ToppturGaldhøpiggen er Norges tak og ruver majestetisk med sine 2469m.o.h. Fjelltoppen er geografisk plassert i Jotunheimen (Lom kommune). Dette var en tur som var planlagt på starten av året 2013, og toppen ble besteget på selveste 17.Mai. Turen gikk på ski fra Juvasshytta og opp over Juvflye og fortsatte videre over Styggebrean. Ved "piggura" gikk vi til fots opp til Galdhøpiggen. Absolutt en flott 17.Mai feiring som anbefales videre. Du blir guidet opp til toppen og turen tar ca 5t tur/retur. Lengden målt med GPS var 11,6km tur/retur.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer