Du er her

Tur i Meråker kommune

 

Meråker kommuneMeråker kommune er et utfartssted for friluftsliv, med uendelige muligheter både på sommer- og vinterstid. Kommunen domineres av fjell, vidder og skog. Her finner du mange flotte turmuligheter og merkede løyper, samt meget gode forhold for vintersport og isfiske. Meråker har gode fiskemuligheter og et svært rikt dyreliv. Her kan du blant annet se rovdyr som bjørn, jerv og gaupe. Kommunen er et eldorado for sopp og bærplukking. Og visste du at Meråker er kjent for å være blant Norges varmeste steder sommerstid? 

Det er 1 turforslag i Meråker kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - FotturKategori - TeltturKategori - Turisthyttetur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Norge på tvers 2017 - Fra Stugudalen til Stjørdal

Norge på Tvers 2017 - Fra Stugudalen til StjørdalNorge på Tvers – En populær og overkommelig ekspedisjon. Fotturen går i et variert landskap 63⁰ nord i Trøndelag fylke. Flere turisthytter, idylliske vann og tjern samt frodige myrpartier er å oppleve på denne etappen – for å nevne noe. Det er stinettverk mellom turisthyttene, i tillegg er traseen godt merket og skiltet.

Sett av 8 dager en vei på den den totalt 155,5km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer