Du er her

Kategori - Middag

Middag - Turmat som metter.

 

Middag - Turmat som metter
Middag - Turmat som metter

Her finner du matforslag som virkelig metter. For det meste lettlaget mat, der mye kan forberedes hjemme. Middag på tur trenger ikke å være komplisert. Vi bruker gjerne halvfabrikat for å forenkle matlagingen, og skal på ingen måte konkurrere med mister Hellstrøm.

 

Velg blant forslagene og bli inspirert.

Stekt ris - Lettvint og godt

Stekt ris – Lettvint og godtSkal du lage stekt ris på tur er det greit å gjøre alle forberedelsene hjemme, da er det bare å steke alt i en panne, så er maten ferdig på en-to-tre! Lettvint og veldig godt. Stekt ris passer perfekt om du skal bruke opp gårsdagens rester.

 

Les mer.

 

Turmat: 

Laks - Servert med pannemix

Laks – Servert med pannemix.Laks servert med pannemix er et mattips som passer ypperlig om du er litt i farta, men allikevel ønsker et sunt alternativ. Retten kan selvfølgelig lages fra bunnen om du har tid og anledning til det, men med pannemixen får du det nesten ikke enklere. Kanskje du klarer å fange fisken selv?!
 

Les mer.
 

Turmat: 

Kjøttdeig i pita - En favoritt for store og små

Kjøttdeig i pita – En favoritt for store og små.Vi serverer her et enkelt men godt matforslag som er like populært både for store og små. Om en vil kan en gjøre alle forberedelsene hjemme, da gjenstår bare steking av kjøttdeigen og brødet. Å lage salaten ute er også en kjekk aktivitet for de små om de er med på tur, maten frister alltid ekstra om de har vært med å bidratt selv.

Les mer.
 

Turmat: 

Amerikansk gryte - Servert i tortillalefser

Amerikans gryte – Servert i tortillalefserGryterett er både mettende og godt. Vi liker å gjøre det enkelt på tur og har brukt ferdigpose fra Toro som base, men har tilsatt ekstra ingredienser, og serverer gryteretten i tortillalefser med salat til. Du kan selvfølgelig putte i de ekstra ingrediensene som måtte friste deg. Vi tilberedte gryteretten på bål, men bruk gjerne stormkjøkken om det passer bedre.

Les mer.
 

Turmat: 

Tomatsuppe - En favoritt hos de små

Tomatsuppe – En favoritt hos de småTomatsuppe fra bunnen er kanskje å foretrekke for oss voksne, men den kjente og kjære ferdigposen fra Toro er en middagsfavoritt for mange små. Server med fullkornspasta, så blir suppen både sunnere og mektigere.

 

Les mer.
 

Turmat: 

Toast - Tilberedt i aluminiumsfolie på bål

Toast – Tilberedt i aluminiumsfolie på bålToast, ostesmørbrød, "Osteskjeva" – Kjært barn har mange navn! Toast er perfekt turmat om du har tørt brød som må brukes opp, og du har garantert det du måtte trenge av ingredienser hjemme. Toasten kan varieres fra den helt enkle med kun ketchup og ost, til en mer spennende versjon med det du måtte ha av ingredienser i hus.

Les mer.
 

Lapskaus - Enkel og god tradisjonsmat

Lapskaus – Enkel og god tradisjonsmatGod gammel tradisjonsmat som er like populær blant både store og små. Lapskaus smaker deilig hjemme hos mor, men enda bedre ute på tur! Lag den gjerne helt fra bunnen om du vil, men ferdige grønnsaksposer smaker etter min mening like godt som hjemmelaget.
 

Les mer.
 

Turmat: 

Saftige karbonader - Tilberedt med rådyrkjøtt

Saftige karbonader – Tilberedt med rådyrkjøttEr du heldig og har tilgang på rådyrkjøtt eller annet vilt-kjøtt? Da anbefaler vi å lage karbonader med kjøttdeig av vilt. Enkelt, men utrolig godt! Gjør unna forberedelsene hjemme, så gjenstår bare stekingen på tur.

 

Sulten? Les mer.
 

Turmat: 

Meksikansk Tomatsuppe - Smakfullt og godt på tur

Meksikansk Tomatsuppe – Smakfullt og godt på tur.Meksikansk Tomatsuppe er både enkelt å lage og kjempegodt. Det er også en suppe som metter godt på grunn av alt tilbehøret. Tilberedes i gryte enten på primus eller direkte på bålet. Server gjerne med et nybakt rundstykke.

 

Sulten? Les mer.
 

Turmat: 

Råstekte poteter med pølse og bacon

Råstekte poteter med pølse og bacon.Råstekte poteter smaker skikkelig digg! Med pølse og bacon til har du et enkelt, godt og mettende måltid. Alle forberedelsene kan gjøres hjemme om ønskelig, så da er det bare å steke, spise og kose seg ute på tur.

 

Sulten? Les mer.
 

Turmat: 

Sider

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer