Du er her

Kategori - Middag

Middag - Turmat som metter.

 

Middag - Turmat som metter
Middag - Turmat som metter

Her finner du matforslag som virkelig metter. For det meste lettlaget mat, der mye kan forberedes hjemme. Middag på tur trenger ikke å være komplisert. Vi bruker gjerne halvfabrikat for å forenkle matlagingen, og skal på ingen måte konkurrere med mister Hellstrøm.

 

Annonse

 

Velg blant forslagene og bli inspirert.

Foliepakker - Med grønnsaker og laks

Foliepakker – Med grønnsaker og laksFoliepakker, eller «skattekister» som man gjerne sier til barna, er både enkel og god bålmat. Foliepakkene kan lages helt klare hjemme, eller ingrediensene kan medbringes slik at alle kan fylle sin pakke med ønsket innhold. Vi fylte våre med laks og grønnsaker -  et sunt, enkelt og godt måltid.


Les mer.
 

Turmat: 

Viltgryte – Når du skal unne deg noe ekstra godt!

Viltgryte – Når du skal unne deg noe ekstra godt!

Det er lite som slår en god viltgryte når en er ute på tur. Her serverer vi en oppskrift som er enkel, men allikevel smakfull og god! Du kan selvfølgelig lage din egen vri ved å tilsette ingredienser du ønsker å piffe opp gryta med, vi har brukt våre favoritter.
 

Les mer.
 

Turmat: 

Bakt potet - Fylt med dine favoritter

Bakt potet – Fylt med dine favoritter

Bakt potet er en klassikker som er elsket av mange, og det er ikke uten grunn! Denne myke og rykende varme poteta kan fylles med akkurat det som passer din gane. Selv om den ofte assosieres med sommeren, smaker den like godt året rundt, og ekstra godt når den er tilberedt på bål.


Sulten? Les mer.
 

Turmat: 

Spagetti med kjøttboller i kjøttsaus

Spagetti med kjøttboller i kjøttsausPasta er ikke bare en klar favoritt hos de minste, men det gir også masse god energi når en er ute på tur. Spagetti servert med kjøttboller og kjøttsaus kan selvfølgelig lages fra bunnen om du ønsker det, men vi har «juksa litt» og serverer her en svært lettvint variant. En smakfull middag som lages på 15 min.

Les mer.
 

Turmat: 

Pasta Carbonara - En enkel men smakfull pastarett

Pasta Carbonara – En enkel men smakfull pastarettPasta Carbonara er enkelt å lage fra bunnen, det trengs få ingredienser, og i tillegg så smaker det utrolig godt! Kombinasjonen av den gode fløtesausen, bacon, parmesan og persille gjør at denne retten er en favoritt for mange. Server gjerne pastaretten med foccaia eller annet godt brød.


Fristet? Les mer.
 

Turmat: 

Kyllingwraps - Sunt og godt

Kyllingwraps – Sunt og godtWraps er enkel men god turmat, der alle forberedelsene gjøres hjemme. Wrapsen kan selvfølgelig varieres i det uendelige, men her serverer vi en enkel variant med kylling og salat. Bruk gjerne grove tortillalefser og en lett dressing, så har du et sunt og smakfullt alternativ på tur.


Les mer.
 

Stekt ris - Lettvint og godt

Stekt ris – Lettvint og godtSkal du lage stekt ris på tur er det greit å gjøre alle forberedelsene hjemme, da er det bare å steke alt i en panne, så er maten ferdig på en-to-tre! Lettvint og veldig godt. Stekt ris passer perfekt om du skal bruke opp gårsdagens rester.

 

Les mer.

 

Turmat: 

Laks - Servert med pannemix

Laks – Servert med pannemix.Laks servert med pannemix er et mattips som passer ypperlig om du er litt i farta, men allikevel ønsker et sunt alternativ. Retten kan selvfølgelig lages fra bunnen om du har tid og anledning til det, men med pannemixen får du det nesten ikke enklere. Kanskje du klarer å fange fisken selv?!
 

Les mer.
 

Turmat: 

Kjøttdeig i pita - En favoritt for store og små

Kjøttdeig i pita – En favoritt for store og små.Vi serverer her et enkelt men godt matforslag som er like populært både for store og små. Om en vil kan en gjøre alle forberedelsene hjemme, da gjenstår bare steking av kjøttdeigen og brødet. Å lage salaten ute er også en kjekk aktivitet for de små om de er med på tur, maten frister alltid ekstra om de har vært med å bidratt selv.

Les mer.
 

Turmat: 

Amerikansk gryte - Servert i tortillalefser

Amerikans gryte – Servert i tortillalefserGryterett er både mettende og godt. Vi liker å gjøre det enkelt på tur og har brukt ferdigpose fra Toro som base, men har tilsatt ekstra ingredienser, og serverer gryteretten i tortillalefser med salat til. Du kan selvfølgelig putte i de ekstra ingrediensene som måtte friste deg. Vi tilberedte gryteretten på bål, men bruk gjerne stormkjøkken om det passer bedre.

Les mer.
 

Turmat: 

Sider

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer