Du er her

Kategori - Middag

Middag - Turmat som metter.

 

Middag - Turmat som metter
Middag - Turmat som metter

Her finner du matforslag som virkelig metter. For det meste lettlaget mat, der mye kan forberedes hjemme. Middag på tur trenger ikke å være komplisert. Vi bruker gjerne halvfabrikat for å forenkle matlagingen, og skal på ingen måte konkurrere med mister Hellstrøm.

 

Velg blant forslagene og bli inspirert.

Pasta Carbonara - En enkel men smakfull pastarett

Pasta Carbonara – En enkel men smakfull pastarettPasta Carbonara er enkelt å lage fra bunnen, det trengs få ingredienser, og i tillegg så smaker det utrolig godt! Kombinasjonen av den gode fløtesausen, bacon, parmesan og persille gjør at denne retten er en favoritt for mange. Server gjerne pastaretten med foccaia eller annet godt brød.


Fristet? Les mer.
 

Turmat: 

Kyllingwraps - Sunt og godt

Kyllingwraps – Sunt og godtWraps er enkel men god turmat, der alle forberedelsene gjøres hjemme. Wrapsen kan selvfølgelig varieres i det uendelige, men her serverer vi en enkel variant med kylling og salat. Bruk gjerne grove tortillalefser og en lett dressing, så har du et sunt og smakfullt alternativ på tur.


Les mer.
 

Stekt ris - Lettvint og godt

Stekt ris – Lettvint og godtSkal du lage stekt ris på tur er det greit å gjøre alle forberedelsene hjemme, da er det bare å steke alt i en panne, så er maten ferdig på en-to-tre! Lettvint og veldig godt. Stekt ris passer perfekt om du skal bruke opp gårsdagens rester.

 

Les mer.

 

Turmat: 

Laks - Servert med pannemix

Laks – Servert med pannemix.Laks servert med pannemix er et mattips som passer ypperlig om du er litt i farta, men allikevel ønsker et sunt alternativ. Retten kan selvfølgelig lages fra bunnen om du har tid og anledning til det, men med pannemixen får du det nesten ikke enklere. Kanskje du klarer å fange fisken selv?!
 

Les mer.
 

Turmat: 

Kjøttdeig i pita - En favoritt for store og små

Kjøttdeig i pita – En favoritt for store og små.Vi serverer her et enkelt men godt matforslag som er like populært både for store og små. Om en vil kan en gjøre alle forberedelsene hjemme, da gjenstår bare steking av kjøttdeigen og brødet. Å lage salaten ute er også en kjekk aktivitet for de små om de er med på tur, maten frister alltid ekstra om de har vært med å bidratt selv.

Les mer.
 

Turmat: 

Amerikansk gryte - Servert i tortillalefser

Amerikans gryte – Servert i tortillalefserGryterett er både mettende og godt. Vi liker å gjøre det enkelt på tur og har brukt ferdigpose fra Toro som base, men har tilsatt ekstra ingredienser, og serverer gryteretten i tortillalefser med salat til. Du kan selvfølgelig putte i de ekstra ingrediensene som måtte friste deg. Vi tilberedte gryteretten på bål, men bruk gjerne stormkjøkken om det passer bedre.

Les mer.
 

Turmat: 

Tomatsuppe - En favoritt hos de små

Tomatsuppe – En favoritt hos de småTomatsuppe fra bunnen er kanskje å foretrekke for oss voksne, men den kjente og kjære ferdigposen fra Toro er en middagsfavoritt for mange små. Server med fullkornspasta, så blir suppen både sunnere og mektigere.

 

Les mer.
 

Turmat: 

Toast - Tilberedt i aluminiumsfolie på bål

Toast – Tilberedt i aluminiumsfolie på bålToast, ostesmørbrød, "Osteskjeva" – Kjært barn har mange navn! Toast er perfekt turmat om du har tørt brød som må brukes opp, og du har garantert det du måtte trenge av ingredienser hjemme. Toasten kan varieres fra den helt enkle med kun ketchup og ost, til en mer spennende versjon med det du måtte ha av ingredienser i hus.

Les mer.
 

Lapskaus - Enkel og god tradisjonsmat

Lapskaus – Enkel og god tradisjonsmatGod gammel tradisjonsmat som er like populær blant både store og små. Lapskaus smaker deilig hjemme hos mor, men enda bedre ute på tur! Lag den gjerne helt fra bunnen om du vil, men ferdige grønnsaksposer smaker etter min mening like godt som hjemmelaget.
 

Les mer.
 

Turmat: 

Saftige karbonader - Tilberedt med rådyrkjøtt

Saftige karbonader – Tilberedt med rådyrkjøttEr du heldig og har tilgang på rådyrkjøtt eller annet vilt-kjøtt? Da anbefaler vi å lage karbonader med kjøttdeig av vilt. Enkelt, men utrolig godt! Gjør unna forberedelsene hjemme, så gjenstår bare stekingen på tur.

 

Sulten? Les mer.
 

Turmat: 

Sider

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer