Du er her

Nettbutikk - Lei friluftsutstyret hos oss

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Nettbutikk – Lei friluftsutstyret hos ossØnsker du å sove i hengekøye, gå på trugetur eller padle kajakk, men ønsker å prøve det ut før du investerer selv? Eller trenger du kanskje en bålpanne til sommerfesten, men har ikke behov for den resten av året? Hos oss finner du et bredt utvalg av friluftsutstyr til utleie, til en rimelig pris. Hvorfor eie når du kan leie?

Les mer om hva vi kan tilby i vår nettbutikk

 

 

Hvorfor eie når du kan leie?

 

 

Å være ute i naturen gjør godt for både kropp og sinn. Med allemannsretten har vi uendelige muligheter til å oppleve de mest spektakulære eventyr som ikke koster mer enn bilturen, utstyret og maten du skal spise. Men så var det dette utstyret da… Friluftsutstyr er ofte svært kostbart, og en skal sove i et telt ganske mange ganger om en skal kunne forsvare kjøpet som kanskje har så mye som en femsifret sum! Å leie friluftsutstyr vil for mange svare seg i lengden, samtidig som du har mulighet til å prøve ut forskjellige typer utstyr. Kontakt oss for langtidsleie, så ordner vi en god pris!

 

Nettbutikk - Lei friluftsutstyret hos oss

 

I vår nettbutikk finner du fire hovedkategorier; Turutstyr, Vinterutstyr, Vannaktivitet og Aktivitet & Arrangement. I hver hovedkategori kan en sortere i underkategorier som blant annet Overnatting, Truger og Kajakk, hvor en igjen kan filtrere til nøyaktig hvilket produkt en ønsker, f.eks. telt og sovepose.

 

Gå til vår utleieportal; butikk.fjell-vandring.net/produktkategori/utleie

 

Å booke et produkt er svært enkelt, og du trenger ikke og opprette brukerkonto for å leie produkter hos oss. Du kan betale med vipps eller faktura. Vår video viser hvor enkelt det kan gjøres!

 

 

 

 

For leie, tilbyr vi blant annet;

PulkTeltLavvoLiggeunderlagStormkjøkken
KajakkSoveposeTrugerBålpanneTursekk
TarpKanoFjelldukHengekøyeBæremeis

 

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild Nummeda og Heidi Bjerre.

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer