Du er her

PENGUIN Jumpsuit Royal - Isbjörn of Sweden

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

 

PENGUIN Jumpsuit Royal – Isbjörn of Sweden.(Annonse)
Parkdressen PENGUIN er vårt førstevalg for turer på vår, høst og vintersesong. Med ei aktiv jente på to år har virkelig dette produktet fått kjørt seg. Vi har testet dressen i både regn, sludd og snøvær, i tillegg til kalde og bitende viterdager.

 

 

 

 

 

PENGUIN Jumpsuit Royal – Isbjörn of Sweden.PENGUIN Jumpsuit er vår klare favoritt hittil. Denne dressen har virkelig fått testet seg i vårt Jærske klima. Marikken på 2år har brukt dressen flittig, men det synes ikke på den slitesterke utsiden. I tillegg er vi imponert over hvor varm hun holder seg, samtidig som dressen ikke føles «posete» for henne å leke i.

PENGUIN tåler 15000mm vannsøyle, og Marikken har ikke blitt våt igjennom en eneste gang. Vi har vært ute på tur i pøsregn, aket i snø og lekt i søle og sludd – fortsatt like tørr og varm på innsiden. Langs kysten kan det også være bitende kaldt, hvert fall på vinterstid med mange minusgrader – selv da opplever vi at dressen er varm med tynn ull/fleece under.

Parkdressen fra Isbjörn of Sweden er laget i 2-lags bluesignsertifisert materialer med membran på innsiden, i tillegg er alle sømmer tapet og glidelåsene (YKK( er vanntette. Innsiden er foret med behagelige materialer. Hetten kan justeres/tas av, justerbart liv i tillegg til stramming rundt ankel og fotstropp under skoene. Overflatebehandling er 100% fluorkarbonfri.

La oss si en ting,
Det finnes selvfølgelig mange gode produsenter av dresser til barn, absolutt, og vi har kun få grunnlag å sammenligne oss mot. Men vår oppfatning er at vi ikke har behov for å teste ut andre produsenter og typer etter å ha prøvd Isbjörn of Sweden sin parkdress!

 

 

Kilde (fakta)
www.isbjornofsweden.no
Isbjörn of Sweden - Besøk nettsiden www.isbjornofsweden.no

 

 

 

 

Marikken (2år) i sin PENGUIN parkdress fra Isbjörn of Sweden.
Marikken (2år) i sin PENGUIN parkdress fra Isbjörn of Sweden.

 

 

Marikken elsker å være ute på tur - og heldigvis blir det noen timer i løpet av måneden.
Marikken elsker å være ute på tur - og heldigvis blir det noen timer i løpet av måneden.

 

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer