Du er her

Poco AG Premium - Osprey

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Poco AG Premium – OspreyBæremeisen Poco AG Premium – Vi kunne ikke vært foruten! Størrelse, kvalitet, bæresystem, funksjoner og komfort gjør Poco AG Premium til vårt førstevalg. Barna sitter godt og de er i tillegg godt beskyttet med solbesktyttelse og regntrekket over seg. Vi har testet bæremeisen på mange turer, og vil mer eller gjerne dele vår erfaring med deg!

Produktomtale: Osprey Poco AG Premium (Annonse)

 

 

 

Når kun det beste er godt nok for deg og ditt barn!


 

 

Poco AG Premium – OspreyOsprey er kjent for sine kvalitetsprodukter, og Poco AG Premium er ingen unntak. Vi har testet veldig mange bæremeiser, før vi valgte Osprey, og har aldri angret på valget!

Vi mener at en bæremeis skal først å fremst være behagelig for barnet og deg som bærer – feiler «komforten» blir det ingen god tur, for det å bære et barn i bæremeis er tungt!

Poco AG Premium har godt utviklet bæresystem med brede og polstrede «belter» som gjør sekken behagelig å ha på kroppen, i tillegg til ventilerende ryggplate i netting. Sekken byr på flere smarte detaljer, blant annet solbeskyttelse i en enkel «pop-up» løsning, justerbart hoftebelte, speil (praktisk!), avtagbar ryggsekk på 11L og et smart regntrekk.

Overnatting – En plassmangel?
Poco AG Premium har hele 38L pakkvolum, og dersom en pakker smart klarer en enkle overnattinger på turisthytter – alt inkludert i denne sekken, det har vi prøvd! På bekostning av stort pakkvolum, bæresystem og inkluderte løsninger veier sekken 3,77kg, men vi mener allikevel at bæresystemet er så godt, at vi heller anbefaler Poco fremfor andre produkter med lavere vekt. På enkle dagsturer kan en enkelt fjerne regntrekk og den avtagbare sekken på 11L for å spare vekt.

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under bildet
Poco AG Premium – Osprey

 

 

Nøkkelegenskaper

 • TÜV GS-sertifisert
  Barnets sikkerhet, komfort og egenskaper står høyt i fokus – noe TÜV GS sikkerhetssertifisering viser til.
   
 • Antigravity ™ 3D suspendert nettingrygg/hoftebelte
  Mykt og behagelig bæresystem med dobbel nettingkonstruksjon gir god komfort og stabilitet. Høy ventilasjon med netting i ryggen.
   
 • Innebygd solskjerm med SPF 50
  Poco AG Premium har en praktisk solskjerm som monteres i løpet av få sekunder. Den «hektes fast» ved hjelp av to flipper som tres inn i et hakk. Osprey reklamerer med at Poco Sun-Shade tilsvarer solfaktor 50 som beskytter barnet mot skadelige solstråler.
   
 • Avtagbar 11 L dagstursekk
  Praktisk avtagbar 11 L dagstursekk. Glides enkelt av bæremeisen ved behov.
   
 • Integrert / Avtagbart speil
  Aldri hadde jeg tenkt tanken å bære med et speil på dagstur, men dette var virkelig nyttig! Sover barnet? Opp med speilet, og en får hele oversikten på få sekunder.
   
 • Fit-on-the-Fly™ justerende hoftebelte
  God justering takket være innovativ nytekning. Polstret hoftebelte og justerbar ryggplate gjør sekken god for deg som bærer. Barnets plass kan også justeres.

 

 

Andre egenskaper

 • Justerbart sikkerhessele, sete og fotstøtter for barnet
 • Kompatibelt med Ospreys drikkesystem
 • Kan legges sammen for enkel transport og lagring
 • Front lommer med glidelås for oppbevaring
 • Integrert og avtagbart regntrekk
 • Intern nøkkelholder/klips
 • Stor lomme i bunn med glidelås
 • Avtagbar og vaskbar siklesmikke
 • Brystreim med fløyte
 • Elastisk sidelommer (kun egnet for små flasker)
 • Ripefri lomme for solbriller og elektronikk

 

 

Kort oppsummert

En klar favoritt for liten og stor. Stor lagring, god komfort og godt bæresystem gjør dette til en vinner for oss! En bæremeis med mange praktiske løsninger i et kvalitetsprodukt!

 

 

Produktomtale – Osprey – Exos 48
Pluss

Ventilerende og stabil, selv med høy vekt. Godt bæresystem med brede polstringer, samt smarte løsninger og ekstremt stort pakkvolum. Praktisk med avtagbar sekk. Innebygd solbeskyttelse, som vi også brukte til å legge en pute eller teppe mot slik at barnet sov godt uten å «slenge på hodet», barnet lå inntill noe. Barnets komfort er uslåelig i Osprey sitt tilskudd her!

 

Produktomtale – Osprey – Exos 48
Minus

Litt lave lommer på utsiden av sekken gjør at de egner seg best for små drikkeflasker. Regntrekket kan være litt knotete å «tre igjennom» de små ringene fremme på hoftebeltet, men med litt øvelese går det greit, og det positive er at det sitter godt fast etterpå!

 

 

Osprey – Kilde
Kilde (fakta)
www.ospreyeurope.com/no_nb/
https://www.ospreyeurope.com/shop/no_nb/poco-ag-premium

 

 

 

Produktomtaler – Osprey – Exos 48
Bilder

Osprey – Poco AG Premium

 

Osprey – Poco AG Premium

 

Osprey – Poco AG Premium

 

Osprey – Poco AG Premium

 

 

Produktomtalen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild Nummedal.

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer