Du er her

Rabattavtale på hodelykter - MX Sport Nærbø

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Rabattavtale på hodelykter – MX Sport NærbøVi fortsetter med våre fellesturer også utover høsten og vinteren. Det viser seg at de ukentlige fellesturene er svært populære og med hodelykter forlenger vi fottur-sesongen!

Mx-sport Nærbø og Fjell-Vandring.net har inngått rabattavtale på ulike hodelykter – nå med oppgraderte modeller!

 

 

 

 

Selv om høsten er rett rundt hjørnet og de mørke kveldene er like nære, er det ingen grunn for å bli sittende inne – snarere tvert om! Vi tilpasser selvsagt turene deretter, men å gå tur etter mørkets frembrudd er også fult mulig. Vi kommer til å få oppleve drøssevis av flotte solnedganger, fra populære fjelltopper i Fylket og regionen. Kom å bli med, men husk på høst og vinterstid må du ha hodelykt og ekstra batteri for å være med!

 

 

Rabattavtale på hodelykter hos MX Sport Nærbø
Mx-sport Nærbø og Fjell-Vandring.net har nå inngått rabattavtale for ulike typer hodelykter. Det lagerføres to typer hodelykter, den ene på 90 lumens som egner seg best på gode stier / grusveier, mens den som vi absolutt anbefaler har 220 lumens – i tillegg kan batteriet lades og det er mulig å ha med 3x AAA batteri i reserve!

Er du bestemt på å gå turer i løpet av vinteren, og mangler hodelykt – da anbefaler vi Led Lenser SEO 7R. Den er god nok for våres turer, kan regulere lysstyrken, lade batteri og bytte til 3 x AAA batteri. Dette er en «oppgradert modell» i forrige til tidligere annonsert lykt. Husk at en får det en betaler for!

 

Pris

  1. Led Lenser SEO 3 - 90 lumens (Enkle turer med gode stier/grusvei)
    Kroner 499 – 20% = 399kr (Fellestur pris)
     
  2. Led Lenser SEO 7R – 220 lumens (Anbefales for våre hverdagsturer)
    Kroner 1199 – 20% = 959kr (Fellestur pris)

 

Og du...
Det finnes nok av mirakler ute i verden, men ei hodelykt til 99,50,- på tilbud duger ikke, la disse forsøplende «lysene» heller bli liggende – Ferdig!

 

Rabattavtale på hodelykter hos MX Sport Nærbø

 

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt med den hyggelige betjeningen på Mx-sport Nærbø.

* Tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisjusteringer. Fjell-Vandring.net og enkeltpersoner knyttet til nettstedet, har ingen fortjeneste eller økonomisk fortjeneste på rabattavtalen. Har du vært med på en, eller flere turer i regi av Fjell-Vandring.net kan du fritt benytte deg av rabattavtalen

 

Artikkelen er skrevet av;
Forfatter: Kjell Arild Nummedal.

 

 

Skriv ny kommentar

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer