Du er her

Tur i Rauma kommune

 

Rauma kommuneRauma kommune byr på allsidig og variert natur. Her finner du blant annet frodige grønne daler, krystallklare elver og fjorder, og bratte fjell med loddrette vegger. Romsdalseggen og den kjente Rampestreken trekker titusenvis av turister til Åndalsnes på sommerstid. Romsdalshorn, Trollveggen og Karlskråtind er noen av fjellene som ruver høyt i denne kommunen. En annen turistmagnet i Rauma er Trollstigvegen med sine 11 hårnålsvinger og den 180 meter høye Stigfossen.

 

 

Det er 2 turforslag i Rauma kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - Fottur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Rampestreken - En luftig utsiktspost med vid utsikt

Rampestreken – En luftig utsiktspost med vid utsikt.Rampestreken byr på en luftig opplevelse med vid utsikt utover fjord og fjell. Rampen er 20m lang og bryter 8m ut i løse luften, hengende flere meter over bakkenivå. I sesong går turgåere og turister i hopetall for å besøke attraksjonen, både barn som voksne. Fra utsiktsposten kan en beskue krystallklare Isfjorden, Åndalsnes og ruvende fjellformasjoner.

Sett av 2t tur/retur på den totalt 3,6km lange turen.
 

Romsdalseggen - Fra Venjesdalen til Åndalsnes

Romsdalseggen – Fra Venjesdalen til ÅndalsnesFotturen over Romsdalseggen bestiges av flere titalls tusen hver eneste sesong, og turen er av mange å anse som en av Norges vakreste. På platået og over selve eggen er utsikten et skue for øyet og kan knapt beskrives, den må bare oppleves – Norge vises fra sin beste side med krystallklar fjord, mektige fjell og tinder, samt frodige daler.

Sett av 5t en vei på den den totalt 11,2km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer