Du er her

Tur i Selbu kommune

 

Selbu kommuneSelbu kommune byr på vekslende natur, fra åpent fjellandskap og vakkert naturlandskap, til frodige skoger og villmarksnatur. Skog- og fjelltraktene i østre del av kommunen inngår i Skarvan og Roltdalen nasjonalpark. Selbu er en av de virkelig store jakt- og fiskekommunene i Trøndelag, med over 300 fiskevann og store utmarksområder. Nea, som er en av Nord-Europas beste ørretelver, er å finne i kommunen. Selbu byr på flotte områder til både fjellturer, terrengsykling og langrenn. 

Det er 1 turforslag i Selbu kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - FotturKategori - TeltturKategori - Turisthyttetur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Norge på tvers 2017 - Fra Stugudalen til Stjørdal

Norge på Tvers 2017 - Fra Stugudalen til StjørdalNorge på Tvers – En populær og overkommelig ekspedisjon. Fotturen går i et variert landskap 63⁰ nord i Trøndelag fylke. Flere turisthytter, idylliske vann og tjern samt frodige myrpartier er å oppleve på denne etappen – for å nevne noe. Det er stinettverk mellom turisthyttene, i tillegg er traseen godt merket og skiltet.

Sett av 8 dager en vei på den den totalt 155,5km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer