Du er her

Tur i Stjørdal kommune

 

Stjørdal kommuneMidt-Norges hovedflyplass Værnes ligger i Stjørdal, og er med å gjøre kommunen til et knutepunkt i Midt-Norge. Ved fjorden i Stjørdal kan du velge å starte eller avlutte om du går Norge på tvers. En del av Skarvan og Roltdalen nasjonalpark ligger i Stjørdal, hvor kommunens høyeste topp Storskarven ligger. På Forbodsfjellet har du milesvis utsikt i alle retninger utover Trøndelag, og er et utmerket sted hvis du vil se nordlyset. Stjørdalselva som er velkjent for sin store laks, er en av de beste lakseelvene i landet. 

Det er 1 turforslag i Stjørdal kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - FotturKategori - TeltturKategori - Turisthyttetur

 

 

 

 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Norge på tvers 2017 - Fra Stugudalen til Stjørdal

Norge på Tvers 2017 - Fra Stugudalen til StjørdalNorge på Tvers – En populær og overkommelig ekspedisjon. Fotturen går i et variert landskap 63⁰ nord i Trøndelag fylke. Flere turisthytter, idylliske vann og tjern samt frodige myrpartier er å oppleve på denne etappen – for å nevne noe. Det er stinettverk mellom turisthyttene, i tillegg er traseen godt merket og skiltet.

Sett av 8 dager en vei på den den totalt 155,5km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer