Du er her

Tur i Stryn kommune

 

Stryn kommuneStryn kommune har en natur som er preget av blå isbreer, mektige fjell, frodige daler og dype innsjøer. Den spektakulære Lodalen er regnet som en av de vakreste stedene i Norge, og den storslåtte naturen i Stryn har gjort kommunen til en magnet for turisme. Birksdalsbreen i Olden er et av de mest besøkte turistmålene i landet. I Stryn finner du også den populære klatreløypen Via Ferrata Loen, og bestiger du toppen Skåla kan du skryte av å ha gått Nord-Europas lengste sammenhengende stigning!


 

 

Det er 2 turforslag i Stryn kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - FotturKategori - Turisthyttetur

Kategori - Klatretur

 

 


 

Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Via Ferrata Loen - Klatrerute fra fjord til fjell

Via Ferrata Loen – Klatrerute fra fjord til fjellVia Ferrata Loen, en fjellsti tilrettelagt som klatrerute med wire og stålbøyler i fjellveggen. Utgangspunktet for turen er fra Loen Active, og her kan en også leie utstyr, samt bestille tur med guide. Vil du ha en opplevelsesrik og annerledes topptur, kjenne på mestringsfølelse og nyte utsikt? Da kan en tur i Via Ferrata Loen være noe for nettopp deg!

Sett av 3-4t en vei på den den totalt 3,4km lange turen.
 

Skålatårnet Turisthytte - Utsiktsrik topp og motbakketur

Skålatårnet Turisthytte – Utsiktsrik topp og motbakketurSkålatårnet ble bygget i 1891, og er i dag ei turistforeningshytte med overnattingsmuligheter. I tillegg kan en overnatte i DNTs nyeste hytte Skålabu. Turstart er fra Tjugen ved Loelva, cirka 30moh og motbakken opp byr på Nord-Europas lengste sammenhengende stigning. Det er vid utsikt utover fjorder, isbreer og mektige fjellområder.

Sett av 5-7t tur/retur på den totalt 16,6km lange turen*.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer