Du er her

Tur i Sykkylven kommune

 

Sykkylven kommuneSykkylven kommune ligger midt i hjertet av Sunnmørsalpene. Naturen i Sykkylven er preget av svært kupperte fjellområder, smale fjorder, frodige daler og blå breer. Toppturmulighetene i kommunen er mange, både på sommer- og vinterstid, og Råna med sine 1586 moh. er den høyeste toppen i Sykkylven. Gullmorbreen, det karakteristiske Straumshornet og den frodige flotte Regndalen er noen av turmålene i Sykkylven. Det er også alpinanlegg i kommunen.

 

 

Det er 2 turforslag i Sykkylven kommune. Alle turforslag er listet i stigende rekkefølge nedenfor, men du kan når som helst velge din sortering i vår underkategori.

 

Underkategori 
Velg gjerne sortering for din tur, trykk på et av ikonene.

Kategori - Fottur

 

 

 


 


Hver tur inneholder detaljer som lengde, tid, kart, bildegalleri og turbeskrivelse.

 

Tindeskarvatnet – Fottur i nydelige omgivelser

Tindeskarvatnet – Fottur i nydelige omgivelserTindeskarvatnet ligger på kommunegrensa mellom Stranda og Sykkylven. Turen går fra Svartevatnet og gjennom Vassdalen hvor en går forbi små vann som ligger som perler på en snor. Her går en i bjørkeskog, ur og høyfjellsterreng. Vi er ikke på topptur, men får allikevel en vid utsikt fra Vassdalen.

Sett av 2,5 t tur/retur på den totalt 6,4 km lange turen.
 

Dalmannshornet - Topptur i spektkaulære omgivelser

Dalmannshornet – Topptur i spektakulære omgivelserDalmannshornet ruver hele 1476 moh. og ligger på kommunegrensa mellom Stranda og Sykkylven. Turen går gjennom Vassdalen til Tindeskarvatnet og videre over Kollskaret til toppen. Flott utsikt til topper som Brekketindane, Slogen og Jakta. En krevende tur med mye stigning, men absolutt verdt strevet!

Sett av 5-6 tur/retur på den totalt 11,2 km lange turen.
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer