Du er her

Tips om friluftsliv - Sikkerhet

 

Tips om friluftsliv - Sikkerhet
Å tenke sikkert, samt gjøre godt vurderte handlinger blir vi lært opp til over alt - hele livet. Men hva med sikkerheten til fjells? Følger vi gode råd og forhåndsregler, eller tar vi egentlig for lett på sikkerheten til fjells? Det får andre vurdere, men vi vil hvert fall servere deg noen gode tips!

 

Skredfare & førstehjelp - Foredrag 07. feb 2019 (Gjennomført)

Skredfare & førstehjelp - Foredrag 07. feb 2019Hvordan kan du vite om terrenget er trygt å ferdes i på vinterstid? Eller hva gjør du om du er midt på fjellet og uhellet er ute? Vi har fått med oss Røde Kors på laget, og Kim Sviland kommer for å holde et foredrag for oss om skredfarlig terreng og generell førstehjelp i vinterfjellet.

Meld deg på i dag for å sikre din plass!

Vanskelighetsgrad - "En nasjonal standard"

Vanskelighetsgrad – "En nasjonal standard"Å merke de ulike turene med vanskelighetsgrad, blir mer og mer vanlig. Men hva innebærer de ulike graderingene og hvordan skal disse tolkes? Kan en "Enkel" tur være merket "Krevende" eller motsatt, spiller valg av terreng og sti inn, eller er det kun lengde og høydemeter?

Les mer.
 

Hvordan laste ned og bruke et GPS spor?

Garmin GPS – Kilde www.garmin.noHar du en håndholdt GPS?
I denne artikkelen vil jeg forklare hvordan du laster ned et GPS spor (.gpx) fil fra våre sider. Hver tur på www.fjell-vandring.net blir "sporet/gått" med GPS, noe som gir grunnlaget for lengde, snittfart, tid, stigning og mer.

Kanskje du allerede har tatt i bruk gratisprogrammet Basecamp fra Garmin?
 

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer