Du er her

Turleder - Heidi Bjerre

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

 

 

Turleder – Heidi Ree

 

 • Navn              Heidi Bjerre
 • Født               28.mai.1987
 • Bosatt            Time kommune (Rogaland)
 • Barn               Ei datter og en sønn
 • Arbeid           Jærbarnehagen AS
 • Hobby            Friluftsliv, løping og klatring

 


 

 
 
 
 
Tittel: Arrangør - Turleder
Som turleder, er jeg gruppas leder for den aktuelle turen, enten alene eller sammen med flere turledere. Jeg planlegger turene og vurderer alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og at det er nok parkeringsplasser til alle. Jeg registrerer de påmeldte ved start (gjelder kun søndag-fellesturer) og informerer kort om turen på forhånd.
 

 
Om meg,
Mitt navn er Heidi og jeg kom til verden 28.mai 1987, i vårt dejlige naboland Danmark. Jeg var ikke mange månedene før vi flyttet til Norge, og Klepp kommune er stedet hvor jeg har vokst opp. Jeg er ganske hjemmekjær, og har aldri bodd langt borte fra mitt barndomshjem. For tiden er jeg bosatt i en leilighet helt på toppen av Lyefjell, der jeg trives godt med utsikt til både hav, skog og fjell.
 
Turleder – Heidi Ree, her på rundtur til FrafjordhattenJeg har to barn, Iris og Eivind som jeg liker godt å ta med ut på tur. Målet er å gi de mange gode naturopplevelser, som de kan ta med seg videre i livet. Jeg var vel kanskje ikke alltid den mest ivrige når mine foreldre dro nettopp meg med ut på tur som liten, men i dag ser jeg at turene har betydd mye for den jeg er i dag. De siste årene har friluftslivet blitt en større og større del av livet mitt. Fra å nøyes med en turisthyttetur eller to i løpet av et år, til å nærmest være avhengig av å komme meg ut på tur, så ofte som mulig. Lange fjellturer med tung sekk, nærturer kun for kosens skyld, skiturer eller padleturer, det viktigste er å komme seg ut. Jeg har også blitt veldig glad i å sove ute, om det er i telt, hengekøye, eller under åpen himmel! Målet er å ha minst en utenatt i mnd-året rundt.
 
Jeg liker å holde meg aktiv, og i tillegg til fjellturer, så løper og klatrer jeg for å nevne noe. Men spillekvelder med gode venner er jeg også veldig glad i.
 
På fellesturene ser du meg gjerne bakerst, der jeg liker å passe på at alle "henger" med. Hyggelig om du vil slå av en prat med meg!
 
 
Dersom du har spørsmål, eller ønsker å ta kontakt kan du benytte deg av kontaktskjema her.
(Obs! Melding blir sendt til eier av Fjell-Vandring.net)

Vi snakkes på tur!

 

  Annonse

  Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

  Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
  Kontakt oss       Personvernerklæring

  Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer