Du er her

Turleder - Kjell Arild Nummedal

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 1


 

Turleder – Kjell Arild Omdal Nummedal


 

  • Navn              Kjell Arild Omdal Nummedal
  • Født               15.februar.1987
  • Bosatt            Hå kommune (Rogaland)
  • Barn               To jenter (født 07.01.2015 og 08.05.2017)
  • Arbeid            Fjell-Vandring AS og Kolos Lifting AS
  • Hobby            Friluftsliv

 
Tittel: Leder / Arrangør
Som leder og eier av Tur-Siden Fjell-Vandring.net, er det jeg som arrangerer og planlegger de ulike fellesturene. Alt fra terreng, turens omfang, vær/vind og parkeringsplass må vurderes for å nevne noe. Jeg registrerer de påmeldte ved start og informerer om turen. Normalt går jeg bakerst i gruppa, det er en posisjon jeg har vurdert av erfaring kan være greit. 

 

Om meg,
Mitt navn er Kjell Arild og jeg kom til verden 15.feb.1987 i Rogaland fylke. Bjerkreim kommune er stedet hvor jeg tilbrakte mine første leveår, nettopp i ei lita bygd med et stort areal av utmark, skog og fjelltopper så langt øyet kan se. Da jeg ble tretten år flyttet vi til Hå kommune, nærmere bestemt til stedet Nærbø. Etter hvert flyttet jeg ut og fikk bygget et fint hus hvor vår lille familie nå er bosatt.
 

Turleder – Kjell Arild Omdal Nummedal, her på toppen av Store Skykula 906mohMine fritidsinteresser er Jakt og Friluft, sistnevnte har jeg vært interessert i hele livet. Jeg tilbringer mye tid ute i naturen og toppturer er min største lidenskap. Jeg går turer året rundt enten til fots, på ski eller truger så lenge været tillater det. Hver tur blir sporet med GPS, det danner grunnlag for alle turene på Tur-Siden. Hvert nytt turforslag blir publisert fortløpende. Som eier og utvikler av Tur-Siden, går det med mange kvelder i uken til opprettelse av nye artikler og ulike oppdateringer. Selv om det er tidkrevende er det utrolig kjekt, lærerikt og givende.

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å ta kontakt kan du benytte deg av kontaktskjema her.

Jeg vil ønske deg/dere velkommen til fellestur, vi snakkes!

 

Annonse

Din annonse her? Se prisliste - Sone 5

Fjell-Vandring AS       Motlandsmarka 152, 4365 Nærbø       Org. Nr: 919 665 920 MVA
Kontakt oss       Personvernerklæring

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer